Abdullah Özyiğit, muhtarları ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Siyaset 06.11.2018 - 00:25, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Abdullah Özyiğit, muhtarları ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla buluştu

CHP Yenişehir Belediye Başkan Aday Adayı Abdullah Özyiğit, yerel seçim saha çalışmalarını aralıksız sürdürürken, Akkent, Eğriçam ve Çiftlikköy mahalle muhtarlarını ziyaret etti. Mahalle muhtarları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Özyiğit'e çıktığı yolda başarılar dilediler.

CHP Yenişehir Belediye Başkan Aday Adayı Abdullah Özyiğit, Akkent, Eğriçam ve Çiftlikköy mahalle muhtarlarını ziyaret etti. Mahalle muhtarları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Özyiğit'e çıktığı yolda başarılar dilediler. Özyiğit, Yenişehir'deki Akkent Mahalle muhtarı Zakir Oğultekin  Eğriçam mahalle muhtarı İbrahim Ünel ve Çiftlikköy mahalle muhtarı Aynur Öztük'ü ziyaretinde muhtarlardan mahalle sorunlarını dinledi. Yenişehir için yapmayı düşündüğü projeleri anlattı. Mahalle sorumlusu Zafer Özbey'in de eşlik ettiği ziyaretlerde Özyiğit, belediyelerle vatandaş arasında bir köprü vazifesi gören muhtarları çok önemsediklerini belirtirken, muhtarlarla birlikte mahalle sorunlarının takibi ve burada yaşayan insanların taleplerini alma ve çözüm aşamasında muhtarlarla birlikte uyum içerisinde çalışacaklarına inandığını söyledi. Özyiğit, Yenişehir'de yapılanların üzerine daha neler yapabilirizi düşünerek, yola çıktıklarını ve bu konuda çok önemli projeler geliştirdiklerini ifade ederek, özellikle çocuklara ve gençlere  yönelik yatırımlarla bu bölgedeki kaliteyi daha yukarılara çıkaracaklarını, kendi görüş ve vizyonlarını da ortaya koyarak en iyi hizmeti vereceklerini  söyledi. Özyiğit ayrıca, ziyaretinde Yenişehir'in kültür ve sanatta Türkiye'nin önde gelen merkezlerinden biri haline getireceklerini, tüm alanlarda ve  tüm süreçlerde tam sorumluluk bilinci ile hareket edeceklerini sözlerine ekledi. Özyiğit ardından Çiftlikköy'deki semt pazarını ziyaret ederek pazar esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti. Esnaf ve vatandaşların yakın ilgisi ve sevgi gösterisi gözlerden kaçmazken, vatandaşlar Özyiğit'in beklentilerine cevap verecek bir aday olduğunu ifade ettiler ve başarılar dilediler.                  
CHP Yenişehir Belediye Başkan Aday Adayı Abdullah Özyiğit, yerel seçim saha çalışmalarını aralıksız sürdürürken, Akkent, Eğriçam ve Çiftlikköy mahalle muhtarlarını ziyaret etti. Mahalle muhtarları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Özyiğit'e çıktığı yolda başarılar dilediler.

CHP Yenişehir Belediye Başkan Aday Adayı Abdullah Özyiğit, Akkent, Eğriçam ve Çiftlikköy mahalle muhtarlarını ziyaret etti. Mahalle muhtarları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Özyiğit'e çıktığı yolda başarılar dilediler.

Özyiğit, Yenişehir'deki Akkent Mahalle muhtarı Zakir Oğultekin  Eğriçam mahalle muhtarı İbrahim Ünel ve Çiftlikköy mahalle muhtarı Aynur Öztük'ü ziyaretinde muhtarlardan mahalle sorunlarını dinledi. Yenişehir için yapmayı düşündüğü projeleri anlattı.

Mahalle sorumlusu Zafer Özbey'in de eşlik ettiği ziyaretlerde Özyiğit, belediyelerle vatandaş arasında bir köprü vazifesi gören muhtarları çok önemsediklerini belirtirken, muhtarlarla birlikte mahalle sorunlarının takibi ve burada yaşayan insanların taleplerini alma ve çözüm aşamasında muhtarlarla birlikte uyum içerisinde çalışacaklarına inandığını söyledi.

Özyiğit, Yenişehir'de yapılanların üzerine daha neler yapabilirizi düşünerek, yola çıktıklarını ve bu konuda çok önemli projeler geliştirdiklerini ifade ederek, özellikle çocuklara ve gençlere  yönelik yatırımlarla bu bölgedeki kaliteyi daha yukarılara çıkaracaklarını, kendi görüş ve vizyonlarını da ortaya koyarak en iyi hizmeti vereceklerini  söyledi.

Özyiğit ayrıca, ziyaretinde Yenişehir'in kültür ve sanatta Türkiye'nin önde gelen merkezlerinden biri haline getireceklerini, tüm alanlarda ve  tüm süreçlerde tam sorumluluk bilinci ile hareket edeceklerini sözlerine ekledi.

Özyiğit ardından Çiftlikköy'deki semt pazarını ziyaret ederek pazar esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti. Esnaf ve vatandaşların yakın ilgisi ve sevgi gösterisi gözlerden kaçmazken, vatandaşlar Özyiğit'in beklentilerine cevap verecek bir aday olduğunu ifade ettiler ve başarılar dilediler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.