Afşın Yılmaz vatandaşa verdiği sözleri yerine getirmeye başladı.

Siyaset 15.02.2019 - 11:16, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Afşın Yılmaz vatandaşa verdiği sözleri yerine getirmeye başladı.

Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Atsız Afşın Yılmaz, başkanlık koltuğuna oturmadan, vatandaşa verdiği sözleri yerine getirmeye başladı.

Geçtiğimiz günlerde Çavuşlu Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Soysal’ı makamında ziyaret eden Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Atsız Afşın Yılmaz, burada mahallenin kadınları ile de bir araya gelerek taleplerini dinledi. Gerçekleşen buluşmada, kadınların semtlerine pazar kurulmamasından şikayet etmesi üzerine Başkan Adayı Yılmaz en yakın zamanda bu sorunun çözüleceğine dair söz verdi. Verilen sözleri tutmanın kendisi için ne kadar önemli olduğunun altını çizen Başkan Adayı Yılmaz, sorunu en kısa zamanda çözeceğini müjdeledi. Çavuşlu Mahallesi’nin Pazar Sorunu Çözüldü Belediye başkan adayı Atsız Afşın Yılmaz’ın devreye girmesi üzerine çok kısa bir zaman içinde Çavuşlu Mahallesi’nin pazar sorunu çözüldü. Verdiği sözlerin her zaman arkasında duracağını ve vatandaşın talebi ne olursa onun hayata geçirmek için çalışmayı kendisine gaye edindiğini belirten Yılmaz; önceliğimiz vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının belirlenmesi ve çözüme kavuşmasıdır. Bu doğrultuda başkanlığımız süresince vatandaşlarımızın her talebini layığıyla yerine getireceğiz. Vatandaşımızın talebi bizim için emir niteliğindedir. Biz bu yola hizmet için çıktık, Toroslar halkı müsterih olsun.” şeklinde konuştu. Çavuşlu Mahallesi kadınlarının talebi üzerine semt pazarı eksikliğinin giderilmesi için devreye giren Toroslar Belediye Başkan Adayı Atsız Afşın Yılmaz, pazarın açılış gününde de yine vatandaşlarla bir araya gelerek sevinçlerine ortak oldu.     
Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Atsız Afşın Yılmaz, başkanlık koltuğuna oturmadan, vatandaşa verdiği sözleri yerine getirmeye başladı.

Geçtiğimiz günlerde Çavuşlu Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Soysal’ı makamında ziyaret eden Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Atsız Afşın Yılmaz, burada mahallenin kadınları ile de bir araya gelerek taleplerini dinledi. Gerçekleşen buluşmada, kadınların semtlerine pazar kurulmamasından şikayet etmesi üzerine Başkan Adayı Yılmaz en yakın zamanda bu sorunun çözüleceğine dair söz verdi. Verilen sözleri tutmanın kendisi için ne kadar önemli olduğunun altını çizen Başkan Adayı Yılmaz, sorunu en kısa zamanda çözeceğini müjdeledi.

Çavuşlu Mahallesi’nin Pazar Sorunu Çözüldü

Belediye başkan adayı Atsız Afşın Yılmaz’ın devreye girmesi üzerine çok kısa bir zaman içinde Çavuşlu Mahallesi’nin pazar sorunu çözüldü. Verdiği sözlerin her zaman arkasında duracağını ve vatandaşın talebi ne olursa onun hayata geçirmek için çalışmayı kendisine gaye edindiğini belirten Yılmaz; önceliğimiz vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının belirlenmesi ve çözüme kavuşmasıdır. Bu doğrultuda başkanlığımız süresince vatandaşlarımızın her talebini layığıyla yerine getireceğiz. Vatandaşımızın talebi bizim için emir niteliğindedir. Biz bu yola hizmet için çıktık, Toroslar halkı müsterih olsun.” şeklinde konuştu.

Çavuşlu Mahallesi kadınlarının talebi üzerine semt pazarı eksikliğinin giderilmesi için devreye giren Toroslar Belediye Başkan Adayı Atsız Afşın Yılmaz, pazarın açılış gününde de yine vatandaşlarla bir araya gelerek sevinçlerine ortak oldu. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.