Akdeniz Belediye Başkan A.Adayı Zafer Şahin Özturan ilçe başkanlığından istifa etti

Siyaset 01.12.2018 - 17:00, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Akdeniz Belediye Başkan A.Adayı Zafer Şahin Özturan ilçe başkanlığından istifa etti

Ak Parti Akdeniz İlçe Başkanı Zafer Şahin Özturan 31 mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek mahalli seçimlerde Akdeniz Belediye Başkanlığı Aday adaylığı için İlçe Başkanlığı görevinden istifa etti.

Ak Parti Akdeniz Belediye Başkan A.Adayı Zafer Şahin Özturan konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "2004 yılından bugüne kadar İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığından Akdeniz İlçe Kurucu Gençlik Kolları Başkanlığına, Genel Merkez Gençlik Kolları Kongre Delegeliğinden Genel Merkez Büyük Kongre Delegeliğine, İl SKM Başkanlığından Akdeniz İlçe Ana Kademe Başkan Yardımcılığına kadar partimizin çeşitli kademelerinde görev aldıktan sonra son 3 yıldır büyük bir onurla yürüttüğüm Akdeniz İlçe Başkanlığı görevimden Allah’ın izni, Genel Merkezimizin oluru ile Akdeniz İlçe Belediye Başkan Aday Adaylığı için istifa etmiş bulunmaktayım. Başta Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, görevim süresince desteklerini esirgemeyen Sn genel başkan yardımcımız Lütfi Elvan’a, İl Başkanımız Sn Cesim Ercik’e, Milletvekillerimiz Sn Ali Cumhur Taşkın’a, Sn Hacı Özkan’a ve Sn Zeynep Gül Yılmaz’a, Ak Partimizin Tüm Teşkilatına, 14 yıl boyunca yanımda olan sevgili eşim, çocuklarıma ve Akdeniz Halkına teşekkürlerimi sunuyorum. " dedi
Ak Parti Akdeniz İlçe Başkanı Zafer Şahin Özturan 31 mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek mahalli seçimlerde Akdeniz Belediye Başkanlığı Aday adaylığı için İlçe Başkanlığı görevinden istifa etti.

Ak Parti Akdeniz Belediye Başkan A.Adayı Zafer Şahin Özturan konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "2004 yılından bugüne kadar İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığından Akdeniz İlçe Kurucu Gençlik Kolları Başkanlığına, Genel Merkez Gençlik Kolları Kongre Delegeliğinden Genel Merkez Büyük Kongre Delegeliğine, İl SKM Başkanlığından Akdeniz İlçe Ana Kademe Başkan Yardımcılığına kadar partimizin çeşitli kademelerinde görev aldıktan sonra son 3 yıldır büyük bir onurla yürüttüğüm Akdeniz İlçe Başkanlığı görevimden Allah’ın izni, Genel Merkezimizin oluru ile Akdeniz İlçe Belediye Başkan Aday Adaylığı için istifa etmiş bulunmaktayım.
Başta Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, görevim süresince desteklerini esirgemeyen Sn genel başkan yardımcımız Lütfi Elvan’a, İl Başkanımız Sn Cesim Ercik’e, Milletvekillerimiz Sn Ali Cumhur Taşkın’a, Sn Hacı Özkan’a ve Sn Zeynep Gül Yılmaz’a, Ak Partimizin Tüm Teşkilatına, 14 yıl boyunca yanımda olan sevgili eşim, çocuklarıma ve Akdeniz Halkına teşekkürlerimi sunuyorum. " dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.