Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Muhtarları Dinledi

23.04.2019 - 23:17, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Muhtarları Dinledi

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, 31 Mart’ta gerçekleşen yerel seçimlerin ardından, ilçeye bağlı 65 mahallenin göreve yeni başlayan muhtarları ile bir araya geldi.

Muhtarların taleplerini,  sorun ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Gültak; “Akdeniz’i değiştiren ve dönüştüren hizmet ve projelere hep birlikte imza atacağız. Akdeniz’de farkımızı ortaya koyacağız ve belediyecilik anlamında farkındalık yaratacağız” dedi. Bir restoranda gerçekleşen kahvaltılı toplantıya, AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Emin Genç, MHP Akdeniz İlçe Başkanı Mehmet Güverçile, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile birim müdürleri de katıldı. Toplantıda söz alan muhtarlar, toplantı nedeniyle Başkan Gültak’a teşekkür edip plaket takdim ettiler. Mahallelerinin asfalt, yol, kaldırım, bahçe yollarının düzenlenmesi ve temizlik gibi hizmet alanlarındaki kimi sıkıntıları anlatan muhtarlar, Başkan Gültak’tan sorunlarının çözümü için destek istediler. “Akdeniz’de çok güzel hizmet ve projelere birlikte imza atacağız” Yeni ve tekrar seçilen muhtarları tebrik edip başarılar dileyen, toplantıya katılımları nedeniyle de teşekkür ederek konuşmasına başlayan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, “Önümüzde yeni bir 5 yıllık dönem var. Hiç merak etmeyin, bu 5 yılı en iyi şekilde değerlendireceğiz. Nitekim geçen hafta Salı günü Ankara’ya gittim ve Sayın Lütfi Elvan Bakanımız ile görüştüm. Ayrıca Parti Genel Merkezi’ni de ziyaret ettim. Yine Çevre Şehircilik Bakanlığı’nda görevli genel müdürlerle de toplantı yaptım” dedi. “Projelerimizin Ankara’dan geri dönme ihtimali yok” Sözlerini; “Şunu bilmenizi isterim ki Sayın Cumhurbaşkanımız da Akdeniz için tüm Bakanlarımıza ve yetkililere talimat vermiş. Şunu gördüm; sizlerle birlikte uygun olan projeleri Ankara’ya gönderdiğimizde, inşallah geri dönme ihtimali yok gibi” diyerek sürdüren Başkan Gültak; “Dolayısıyla biz Akdeniz’de AK Parti belediyeciliğinin farkını yaratmak zorundayız. Bunun, Cumhurbaşkanımızdan başlayarak tüm Bakanlarımız ve Genel Merkezimiz de farkında. Tabi bizler de farkındayız. Bu durum elimizi de güçlendirecek. Önümüzdeki 5 yılda inşallah Akdeniz’de çok güzel şeylere hep birlikte imza atacağız. Seçim sonrası oluşan yoğunluk azalır azalmaz çok hızlı bir şekilde hizmet ve çalışmalarımıza başlayacağız. Akdeniz’de, seçim dönemi içinde söz verdiğimiz bütün hizmet ve projeleri tek tek hayata geçireceğiz” diye konuştu. Başkan Mustafa Gültak’ın konuşmasından sonra söz alan Akdeniz ilçesi mahalle muhtarları da yol, asfalt, kaldırım, taziye evi, bahçe yollarının açılması ve temizlik gibi hizmet alanlarına ilişkin bir takım taleplerini dile getirdiler. Muhtarların anlattığı talep ve sıkıntılar, ilgili birim yetkilileri tarafından tek tek not alındı.
Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, 31 Mart’ta gerçekleşen yerel seçimlerin ardından, ilçeye bağlı 65 mahallenin göreve yeni başlayan muhtarları ile bir araya geldi.

Muhtarların taleplerini,  sorun ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Gültak; “Akdeniz’i değiştiren ve dönüştüren hizmet ve projelere hep birlikte imza atacağız. Akdeniz’de farkımızı ortaya koyacağız ve belediyecilik anlamında farkındalık yaratacağız” dedi.

Bir restoranda gerçekleşen kahvaltılı toplantıya, AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Emin Genç, MHP Akdeniz İlçe Başkanı Mehmet Güverçile, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile birim müdürleri de katıldı. Toplantıda söz alan muhtarlar, toplantı nedeniyle Başkan Gültak’a teşekkür edip plaket takdim ettiler. Mahallelerinin asfalt, yol, kaldırım, bahçe yollarının düzenlenmesi ve temizlik gibi hizmet alanlarındaki kimi sıkıntıları anlatan muhtarlar, Başkan Gültak’tan sorunlarının çözümü için destek istediler.

“Akdeniz’de çok güzel hizmet ve projelere birlikte imza atacağız”

Yeni ve tekrar seçilen muhtarları tebrik edip başarılar dileyen, toplantıya katılımları nedeniyle de teşekkür ederek konuşmasına başlayan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, “Önümüzde yeni bir 5 yıllık dönem var. Hiç merak etmeyin, bu 5 yılı en iyi şekilde değerlendireceğiz. Nitekim geçen hafta Salı günü Ankara’ya gittim ve Sayın Lütfi Elvan Bakanımız ile görüştüm. Ayrıca Parti Genel Merkezi’ni de ziyaret ettim. Yine Çevre Şehircilik Bakanlığı’nda görevli genel müdürlerle de toplantı yaptım” dedi.

“Projelerimizin Ankara’dan geri dönme ihtimali yok”

Sözlerini; “Şunu bilmenizi isterim ki Sayın Cumhurbaşkanımız da Akdeniz için tüm Bakanlarımıza ve yetkililere talimat vermiş. Şunu gördüm; sizlerle birlikte uygun olan projeleri Ankara’ya gönderdiğimizde, inşallah geri dönme ihtimali yok gibi” diyerek sürdüren Başkan Gültak; “Dolayısıyla biz Akdeniz’de AK Parti belediyeciliğinin farkını yaratmak zorundayız. Bunun, Cumhurbaşkanımızdan başlayarak tüm Bakanlarımız ve Genel Merkezimiz de farkında. Tabi bizler de farkındayız. Bu durum elimizi de güçlendirecek. Önümüzdeki 5 yılda inşallah Akdeniz’de çok güzel şeylere hep birlikte imza atacağız. Seçim sonrası oluşan yoğunluk azalır azalmaz çok hızlı bir şekilde hizmet ve çalışmalarımıza başlayacağız. Akdeniz’de, seçim dönemi içinde söz verdiğimiz bütün hizmet ve projeleri tek tek hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Başkan Mustafa Gültak’ın konuşmasından sonra söz alan Akdeniz ilçesi mahalle muhtarları da yol, asfalt, kaldırım, taziye evi, bahçe yollarının açılması ve temizlik gibi hizmet alanlarına ilişkin bir takım taleplerini dile getirdiler. Muhtarların anlattığı talep ve sıkıntılar, ilgili birim yetkilileri tarafından tek tek not alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.