Akdeniz'de Çay mahallesinde inşa edilecek 416 konutun ihalesi yapıldı

26.02.2020 - 21:53, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Akdeniz'de Çay mahallesinde inşa edilecek 416 konutun ihalesi yapıldı

Mersin Akdeniz'de Çay mahallesinde kentsel dönüşüm ve gelişim projesi hayata geçiyor. Proje kapsamında TOKİ tarafından inşa edilecek olan 416 konutun ihalesi bugün yapıldı.

Mersin Akdeniz'de Çay mahallesinde kentsel dönüşüm ve gelişim projesi hayata geçiyor. Proje kapsamında  TOKİ tarafından inşa edilecek olan 416 konutun ihalesi bugün yapıldı.   Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından gerçekleştirilen proje  1 Etap 416 adet konut ve 1 adet ticaret merkezi , 36 adet dükkan ile 1 adet cami inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesini kapsıyor.Projenin ihalesi bugün gerçekleşti. Projenin gerçekleşmesi için başta TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, Mersin Milletvekilleri ve Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak yoğun .çaba göstermiş ve  projeyle yakından ilgilenmişlerdi.   Projenin 600 gün içerisinde bitirilmesi planlanıyor.
Mersin Akdeniz'de Çay mahallesinde kentsel dönüşüm ve gelişim projesi hayata geçiyor. Proje kapsamında TOKİ tarafından inşa edilecek olan 416 konutun ihalesi bugün yapıldı.

Mersin Akdeniz'de Çay mahallesinde kentsel dönüşüm ve gelişim projesi hayata geçiyor. Proje kapsamında  TOKİ tarafından inşa edilecek olan 416 konutun ihalesi bugün yapıldı.

 

Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından gerçekleştirilen proje  1 Etap 416 adet konut ve 1 adet ticaret merkezi , 36 adet dükkan ile 1 adet cami inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesini kapsıyor.Projenin ihalesi bugün gerçekleşti.

Projenin gerçekleşmesi için başta TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, Mersin Milletvekilleri ve Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak yoğun .çaba göstermiş ve  projeyle yakından ilgilenmişlerdi.

 

Projenin 600 gün içerisinde bitirilmesi planlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.