Akdeniz’de ‘Halk Günü’ Uygulamasına Yoğun İlgi

04.07.2019 - 10:15, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Akdeniz’de ‘Halk Günü’ Uygulamasına Yoğun İlgi

Gönül Belediyeciliğinin hayat bulduğu Akdeniz Belediyesi’nde; her Çarşamba uygulanan ‘Halk Günü’ne, her yaş ve kesimden vatandaş yoğun ilgi gösteriyor. Kendisini ziyarete gelen vatandaşları tek tek dinleyen Başkan Gültak, dile getirdikleri talep ve sorunları not ediyor.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın talimatıyla, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin hemen ardından hayata geçirilen Halk Günü uygulamasına, yüzlerce ilçe sakini vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Çarşamba günleri, 09:00-12:00 ile 14:00-17:00 saatleri arasında, başkanlık makamında ağırlanan vatandaşlar; talep veya sorunlarını bizzat Başkan Gültak ve Başkan Yardımcıları ile paylaşabiliyor. Halk Günü’nde, konuklarını makamında karşılayan Başkan Gültak, sıcak ve samimi bir ortamda, gelen tüm vatandaşlarla sohbet edip dinledi. Başkan Gültak ile görüşen vatandaşların kimisi, çocuğu veya kendisi için iş talebinde bulundu, kimisi de belediyecilik hizmetleri konusunda yaşadıkları sorunların çözümü için Başkandan destek istedi. Konuklarını tek tek dinleyen Başkan Gültak notlar aldı; belediye hizmetleriyle ilgili dile getirilen sorunların çözümü için birim yetkililerini aradı. “İnsanlarımıza dokunacağız, derdiyle dertleneceğiz” Akdeniz’de; gönül belediyeciliği şiarıyla, hiçbir ayırım yapmadan tüm kesimleri kucaklayan bir anlayışla hizmet vereceklerinin altını çizen Başkan Mustafa Gültak, “Düzenli hale getireceğimiz ‘Halk Günü’ uygulamamız sayesinde, insanlarımızın derdiyle dertleneceğiz, yaşadıkları sorunlarına birlikte çözüm arayacağız. İnsanlarımızla doğrudan temas kuracak, bu sayede yaşanan sorunları daha hızlı çözme imkânı bulacağız. Belediyemizin kapıları bütün vatandaşlarımıza daima açık olacaktır. Mersin ve Akdeniz’de, gönül belediyeciliğinin farkını ortaya koyacağız” dedi. Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, yaptığı değerlendirmede; sadece halk günü uygulaması ile değil, mahalle ve esnaf ziyaretleri ile sürekli halkın içinde olacağının da altını çizerek; “Öncelikli hedefimiz insanlık, ilk amacımız da geçmişin yanlış politikaları sonucu Akdeniz’de kronikleşen sorunları ortadan kaldırmak. İnsanlarımıza dokunan, kederiyle kederlenip, acısını paylaşan, sevincine ortak olan ve gönüllerin bir araya gelmesini sağlayan yönetim anlayışını hâkim kılacağız. Dört duvar arasına sıkışan bir anlayışı asla kabul etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.
Gönül Belediyeciliğinin hayat bulduğu Akdeniz Belediyesi’nde; her Çarşamba uygulanan ‘Halk Günü’ne, her yaş ve kesimden vatandaş yoğun ilgi gösteriyor. Kendisini ziyarete gelen vatandaşları tek tek dinleyen Başkan Gültak, dile getirdikleri talep ve sorunları not ediyor.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın talimatıyla, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin hemen ardından hayata geçirilen Halk Günü uygulamasına, yüzlerce ilçe sakini vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Çarşamba günleri, 09:00-12:00 ile 14:00-17:00 saatleri arasında, başkanlık makamında ağırlanan vatandaşlar; talep veya sorunlarını bizzat Başkan Gültak ve Başkan Yardımcıları ile paylaşabiliyor.

Halk Günü’nde, konuklarını makamında karşılayan Başkan Gültak, sıcak ve samimi bir ortamda, gelen tüm vatandaşlarla sohbet edip dinledi. Başkan Gültak ile görüşen vatandaşların kimisi, çocuğu veya kendisi için iş talebinde bulundu, kimisi de belediyecilik hizmetleri konusunda yaşadıkları sorunların çözümü için Başkandan destek istedi. Konuklarını tek tek dinleyen Başkan Gültak notlar aldı; belediye hizmetleriyle ilgili dile getirilen sorunların çözümü için birim yetkililerini aradı.

“İnsanlarımıza dokunacağız, derdiyle dertleneceğiz”

Akdeniz’de; gönül belediyeciliği şiarıyla, hiçbir ayırım yapmadan tüm kesimleri kucaklayan bir anlayışla hizmet vereceklerinin altını çizen Başkan Mustafa Gültak, “Düzenli hale getireceğimiz ‘Halk Günü’ uygulamamız sayesinde, insanlarımızın derdiyle dertleneceğiz, yaşadıkları sorunlarına birlikte çözüm arayacağız. İnsanlarımızla doğrudan temas kuracak, bu sayede yaşanan sorunları daha hızlı çözme imkânı bulacağız. Belediyemizin kapıları bütün vatandaşlarımıza daima açık olacaktır. Mersin ve Akdeniz’de, gönül belediyeciliğinin farkını ortaya koyacağız” dedi.

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, yaptığı değerlendirmede; sadece halk günü uygulaması ile değil, mahalle ve esnaf ziyaretleri ile sürekli halkın içinde olacağının da altını çizerek; “Öncelikli hedefimiz insanlık, ilk amacımız da geçmişin yanlış politikaları sonucu Akdeniz’de kronikleşen sorunları ortadan kaldırmak. İnsanlarımıza dokunan, kederiyle kederlenip, acısını paylaşan, sevincine ortak olan ve gönüllerin bir araya gelmesini sağlayan yönetim anlayışını hâkim kılacağız. Dört duvar arasına sıkışan bir anlayışı asla kabul etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.