Akdeniz Zabıtasından Pazarlarda '3 Metre Kuralı' Denetimi

29.03.2020 - 16:01, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Akdeniz Zabıtasından Pazarlarda '3 Metre Kuralı' Denetimi

İlçe sınırları içinde kurulan pazaryerlerini denetleyen Akdeniz Zabıta ekipleri, pazarcı esnafından 3 metre kuralına uymaları, mutlaka eldiven ve maske takmaları konusunda sürekli uyarılarda bulunuyor.

Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İçişleri Bakanlığı’nın Korona virüs salgını ile mücadele kapsamında yayınladığı genelge gereği; Akdeniz ilçe sınırlarında kurulan semt pazarlarında 3 metre kuralına yönelik denetimlerde bulunuyor. Zabıta ekipleri, alışveriş pazarı dışında kurulan seyyar satış tezgâhlarını da kaldırdı.   Alışveriş pazarlarında oluşacak yoğunluğu önlemek amacıyla, her bir pazar tezgâhı arasında en az 3 metre mesafe olacak şekilde düzenlenmesini denetleyen Akdeniz zabıta ekipleri, ayrıca; pazarcı esnafının eldiven ve maske kullanımlarını da denetliyor, eldiven ve maske kullanmayan esnaflara uyarılar yapıyor.   Korona virüs salgının önlenmesi ve kişisel hijyen tedbirlerinin alınması konusunda, pazara gelen vatandaşları da bilgilendiren Akdeniz Zabıta Müdürü Ufuk Sivaslıoğlu, pazara gelirken eldiven ve maske kullanmalarını, sosyal mesafelerini mutlaka korumaları yönünde ikazlarda bulundu. Semt pazarlarında alınan tedbirler ve yapılan denetimler, vatandaşlar ve pazar esnafı tarafından tam not aldı.    
İlçe sınırları içinde kurulan pazaryerlerini denetleyen Akdeniz Zabıta ekipleri, pazarcı esnafından 3 metre kuralına uymaları, mutlaka eldiven ve maske takmaları konusunda sürekli uyarılarda bulunuyor.

Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İçişleri Bakanlığı’nın Korona virüs salgını ile mücadele kapsamında yayınladığı genelge gereği; Akdeniz ilçe sınırlarında kurulan semt pazarlarında 3 metre kuralına yönelik denetimlerde bulunuyor. Zabıta ekipleri, alışveriş pazarı dışında kurulan seyyar satış tezgâhlarını da kaldırdı.

 

Alışveriş pazarlarında oluşacak yoğunluğu önlemek amacıyla, her bir pazar tezgâhı arasında en az 3 metre mesafe olacak şekilde düzenlenmesini denetleyen Akdeniz zabıta ekipleri, ayrıca; pazarcı esnafının eldiven ve maske kullanımlarını da denetliyor, eldiven ve maske kullanmayan esnaflara uyarılar yapıyor.

 

Korona virüs salgının önlenmesi ve kişisel hijyen tedbirlerinin alınması konusunda, pazara gelen vatandaşları da bilgilendiren Akdeniz Zabıta Müdürü Ufuk Sivaslıoğlu, pazara gelirken eldiven ve maske kullanmalarını, sosyal mesafelerini mutlaka korumaları yönünde ikazlarda bulundu. Semt pazarlarında alınan tedbirler ve yapılan denetimler, vatandaşlar ve pazar esnafı tarafından tam not aldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.