Akdenizli Kursiyer Kadınlar, Mut Yerköprü Şelalesi Tabiat Anıtı’nı gezdi

16.07.2019 - 16:59, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Akdenizli Kursiyer Kadınlar, Mut Yerköprü Şelalesi Tabiat Anıtı’nı gezdi

Akdeniz Belediyesi’nin organize ettiği etkinlikte, farklı mahallelerde yaşayan ve belediyeye bağlı mahalle evlerinde mesleki ve beceri kursları alan 300 kadın, Mut Yerköprü Şelalesi Tabiat Anıtı’nı gezdi.

Akdeniz Belediye Başkan M. Mustafa Gültak'ın, belediyenin mahalle evlerinde düzenlenen mesleki ve beceri edindirme kurslarına katılan kadınlara ‘söz verdiği’ geziler devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Tarsus’un tarihi ve turistik mekânlarını gezen 300 kursiyer kadın, bu kez de Mut Yerköprü Şelalesi Tabiat Anıtı’nı gezdi. Başkan Mustafa Gültak’ın talimatıyla; “Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı Akdeniz İlçesinde Çocuk ve Gençlerin Topluma Entegrasyonu İçin Mekânsal Düzenlemelerin Yapılması Projesi” kapsamında gerçekleşen etkinlikte kadınlar, sabah saatlerinde şarkılar ve türküler eşliğinde bir araya gelip servis araçlarına bindiler.   Başkan Gültak’a teşekkür… Hayatlarında ilk defa Mut’u gören ve böylesi güzel ve renkli bir geziye katılan kadınlar, eğlenceli saatler yaşadılar. Hep birlikte hatıra fotoğrafları çektiren ve gönüllerince eğlenen kadınlar, ziyaret ettikleri yerlere hayran kaldıklarını ifade ettiler, hayatları boyunca unutamayacakları güzel bir gün yaşadıklarını dile getirdiler. Yıllardır Mersin’de yaşamalarına rağmen kentin tarihi, turistik güzelliklerini ilk kez görme imkânı bulduklarını belirten kadınlar, çok mutlu olduklarını ifade ettiler, Başkan Gültak’a şükran ve teşekkürlerini dile getirdiler. Saatler süren Mut gezisinin ardından kadınlar, yine belediyeye ait servis araçlarıyla yaşadıkları mahallelere bırakıldılar. Diğer yandan Başkan Mustafa Gültak’ın talimatıyla, Akdeniz Belediyesi Mahalle Evleri’nde mesleki ve beceri eğitimleri alan kursiyer kadınlar; Tarsus ve Mut’un ardından önümüzdeki haftalarda da Aydıncık Aynalı Göl (20 Temmuz), Kapadokya (3 Ağustos) ve Gaziantep’i (24 Ağustos) gezecekler.  
Akdeniz Belediyesi’nin organize ettiği etkinlikte, farklı mahallelerde yaşayan ve belediyeye bağlı mahalle evlerinde mesleki ve beceri kursları alan 300 kadın, Mut Yerköprü Şelalesi Tabiat Anıtı’nı gezdi.

Akdeniz Belediye Başkan M. Mustafa Gültak'ın, belediyenin mahalle evlerinde düzenlenen mesleki ve beceri edindirme kurslarına katılan kadınlara ‘söz verdiği’ geziler devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Tarsus’un tarihi ve turistik mekânlarını gezen 300 kursiyer kadın, bu kez de Mut Yerköprü Şelalesi Tabiat Anıtı’nı gezdi.

Başkan Mustafa Gültak’ın talimatıyla; “Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı Akdeniz İlçesinde Çocuk ve Gençlerin Topluma Entegrasyonu İçin Mekânsal Düzenlemelerin Yapılması Projesi” kapsamında gerçekleşen etkinlikte kadınlar, sabah saatlerinde şarkılar ve türküler eşliğinde bir araya gelip servis araçlarına bindiler.

 

Başkan Gültak’a teşekkür…

Hayatlarında ilk defa Mut’u gören ve böylesi güzel ve renkli bir geziye katılan kadınlar, eğlenceli saatler yaşadılar. Hep birlikte hatıra fotoğrafları çektiren ve gönüllerince eğlenen kadınlar, ziyaret ettikleri yerlere hayran kaldıklarını ifade ettiler, hayatları boyunca unutamayacakları güzel bir gün yaşadıklarını dile getirdiler.

Yıllardır Mersin’de yaşamalarına rağmen kentin tarihi, turistik güzelliklerini ilk kez görme imkânı bulduklarını belirten kadınlar, çok mutlu olduklarını ifade ettiler, Başkan Gültak’a şükran ve teşekkürlerini dile getirdiler. Saatler süren Mut gezisinin ardından kadınlar, yine belediyeye ait servis araçlarıyla yaşadıkları mahallelere bırakıldılar.

Diğer yandan Başkan Mustafa Gültak’ın talimatıyla, Akdeniz Belediyesi Mahalle Evleri’nde mesleki ve beceri eğitimleri alan kursiyer kadınlar; Tarsus ve Mut’un ardından önümüzdeki haftalarda da Aydıncık Aynalı Göl (20 Temmuz), Kapadokya (3 Ağustos) ve Gaziantep’i (24 Ağustos) gezecekler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.