Anadolu Oyuncuları'ndan Bir Kahkaha Tufanı: 'Kocamın Nişanlısı'

Kültür-Sanat 25.01.2020 - 12:49, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Anadolu Oyuncuları'ndan Bir Kahkaha Tufanı: 'Kocamın Nişanlısı'

Mersin'in en köklü ve önemli tiyatro ekiplerinden olan ANADOLU OYUNCULARI, yine bir kahkaha tufanıyla seyircisine merhaba dedi.

Sadık Şendil'in yazıp Ali Mansuroğlu'nun yönettiği iki perdelik komedi oyunu "KOCAMIN NİŞANLISI" Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi'nde sahnelendi.   Oyunun konusuna gelince; Adam karısından boşanmadan önce bir başkasıyla nişanlanır. Kadın ise bu durumu öğrenince boşanmaktan vazgeçer. Ancak, bir trafik kazası sonucunda hapse giren kadın, entelektüel bir kişiliğe sahipken, hapisten çıkışta bambaşka bir kişiliğe bürünmüştür. Kadının eve dönmeyeceğinden emin olan adam, nişanlısıyla yaşamaya başlamıştır bile ve olaylar bu noktadan sonra iyice karışacaktır.   Oyunda; M.Fatih Yılmaz, Özge Deniz, Fatih Saraç,Funda Yavuzyolcu, Murat Benli, Şeyma Palamut ve Pınar Şenol rol alırken, teknik masada Ebru Yaşar görev aldı.   MANSUROĞLU; "AĞIZ DOLUSU GÜLMEYE İHTİYACIMIZ VAR" Oyun hakkında görüşlerini aldığımız Anadolu Oyuncuları kurucusu ve oyunun yönetmeni Ali Mansuroğlu şunları söyledi: " Oyun seçerken Komedi olmasına ve toplumsal sorunlara değinen içerikte olmasın özen gösteriyorum . Çünkü hayat şartları insanları o kadar mutsuz hale getirmiş ki, hep bir koşuşturmaca içinde olmaya mecbur bırakılmışlar. insanları güldürmek sanırım şu günlerde en ihtiyacımız olan şey.  İnsanların  Ağız dolusu gülmeye ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum. Zaten bildiğiniz gibi  günümüzde sanat yapmak o kadar zor ve gittikçe zorlaşmakta  . Bu zorluklara rağmen bizler pes etmeyeceğiz sanatımızı yapmaya devam edeceğiz.  Bu yaşam zorluklarına karşın, bizleri yalnız bırakmayan seyircilerimize teşekkür ediyorum" Kocamın Nişanlısı adlı komedi, önümüzdeki günlerde bir kez daha seyircisiyle buluşacak.  
Mersin'in en köklü ve önemli tiyatro ekiplerinden olan ANADOLU OYUNCULARI, yine bir kahkaha tufanıyla seyircisine merhaba dedi.

Sadık Şendil'in yazıp Ali Mansuroğlu'nun yönettiği iki perdelik komedi oyunu "KOCAMIN NİŞANLISI" Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi'nde sahnelendi.

 

Oyunun konusuna gelince; Adam karısından boşanmadan önce bir başkasıyla nişanlanır. Kadın ise bu durumu öğrenince boşanmaktan vazgeçer. Ancak, bir trafik kazası sonucunda hapse giren kadın, entelektüel bir kişiliğe sahipken, hapisten çıkışta bambaşka bir kişiliğe bürünmüştür. Kadının eve dönmeyeceğinden emin olan adam, nişanlısıyla yaşamaya başlamıştır bile ve olaylar bu noktadan sonra iyice karışacaktır.

 

Oyunda; M.Fatih Yılmaz, Özge Deniz, Fatih Saraç,Funda Yavuzyolcu, Murat Benli, Şeyma Palamut ve Pınar Şenol rol alırken, teknik masada Ebru Yaşar görev aldı.

 

MANSUROĞLU; "AĞIZ DOLUSU GÜLMEYE İHTİYACIMIZ VAR"

Oyun hakkında görüşlerini aldığımız Anadolu Oyuncuları kurucusu ve oyunun yönetmeni Ali Mansuroğlu şunları söyledi: " Oyun seçerken Komedi olmasına ve toplumsal sorunlara değinen içerikte olmasın özen gösteriyorum . Çünkü hayat şartları insanları o kadar mutsuz hale getirmiş ki, hep bir koşuşturmaca içinde olmaya mecbur bırakılmışlar. insanları güldürmek sanırım şu günlerde en ihtiyacımız olan şey.  İnsanların  Ağız dolusu gülmeye ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum. Zaten bildiğiniz gibi  günümüzde sanat yapmak o kadar zor ve gittikçe zorlaşmakta  . Bu zorluklara rağmen bizler pes etmeyeceğiz sanatımızı yapmaya devam edeceğiz.  Bu yaşam zorluklarına karşın, bizleri yalnız bırakmayan seyircilerimize teşekkür ediyorum"

Kocamın Nişanlısı adlı komedi, önümüzdeki günlerde bir kez daha seyircisiyle buluşacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.