Arbel ve Durum Gıda Türkiye'nin 500 büyük sanayi kuruluşu listesinde

Ekonomi 29.05.2019 - 22:42, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Arbel ve Durum Gıda Türkiye'nin 500 büyük sanayi kuruluşu listesinde

Her yıl İstanbul Sanayi Odası'nca (İSO) açıklanan 'Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu' raporuna göre 2018 yılında Mersin’den Arbel ve Durum gıda listeye girerek Mersin'nin gururu oldular. Listeye Mersin'den toplam 8 firma girdi.

Mersin'in bakliyatta dünyaya açılan en önemli değeri Arbel A.Ş, 'Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2018' listesinde 466. sırada yer aldı. Şirketin 2018'deki üretimden satışları 451.820.888 TL oldu. Bir çok alanda lider durumda olan Arbel A.Ş, en çok istihdam sağlayan firma ve 2017 Dünya Yılın Girişimci Ödülü ünvanlarına sahip bir firma. Ayrıca üstün hizmet belgesini alan Arbel A.Ş, uluslararası arenada ve bölgesinin en iyisi. Geçtiğimiz günlerde İş-kur’un düzenlediği, 9. İş ve Kariyer fuarı kapsamında Mersin’de en çok istihdam sağlayan firma seçildi. Bu vesile ile  Mersin'in gururu olmaya ve ülkemizi uluslararası arenada başarılı bir biçimde temsil ederek, ülkemizin ekonomik yapısına katkı sunmaya devam ediyor.    2002' ’de Arbel Grup bünyesinde kurulan ve 2006 yılında kurulan son teknolojik tesis ile Arbella markasının üretimine başlayan Durum Gıda, 2017 yılı Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu sıralamasında 78ʹnci sıradaki yükselişini 2018 yılında da sürdürdü ve Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesine 492. sıradan girdi. Durum Gıda 2018'deki üretimden satışları da 420.901.519 TL oldu.   Mersin merkezli Durum Gıda, kurulduğu günden bu yana kapasitesini ve pazar çeşitliliğini artırarak, istikrarlı büyümesini sürdürürken, Arbella markası ile makarna sektöründeki yerini sağlamlaştırdı.   Durum Gıda’nın geniş pazarlama ağı, ürün çeşit ve kalitesi, finansal ve insan kaynaklarındaki gücü ile istikrarlı bir şekilde büyümesine devam ediyor ve  yeni trendleri de  takip ederek dünya piyasalarında önemli bir markanın üreticisi konumunda.   Artan iş hacmine bağlı ve yeni ürün çeşitlerine yönelik yatırımlarla önümüzdeki yıllarda Arbel  ve Durum Gıda'nın bu başarıyı pekiştireceği görülüyor. Bu arada Arbel ve Durum Gıda'nın Mersin’de bulunan tesisleri ile istihdamdan vergiye, üretimden pazarlama ve satışa kadar bölge ekonomisine ciddi katkı sağladığını da belirtelim.
Her yıl İstanbul Sanayi Odası'nca (İSO) açıklanan 'Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu' raporuna göre 2018 yılında Mersin’den Arbel ve Durum gıda listeye girerek Mersin'nin gururu oldular. Listeye Mersin'den toplam 8 firma girdi.

Mersin'in bakliyatta dünyaya açılan en önemli değeri Arbel A.Ş, 'Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2018' listesinde 466. sırada yer aldı. Şirketin 2018'deki üretimden satışları 451.820.888 TL oldu. Bir çok alanda lider durumda olan Arbel A.Ş, en çok istihdam sağlayan firma ve 2017 Dünya Yılın Girişimci Ödülü ünvanlarına sahip bir firma. Ayrıca üstün hizmet belgesini alan Arbel A.Ş, uluslararası arenada ve bölgesinin en iyisi. Geçtiğimiz günlerde İş-kur’un düzenlediği, 9. İş ve Kariyer fuarı kapsamında Mersin’de en çok istihdam sağlayan firma seçildi. Bu vesile ile  Mersin'in gururu olmaya ve ülkemizi uluslararası arenada başarılı bir biçimde temsil ederek, ülkemizin ekonomik yapısına katkı sunmaya devam ediyor. 

 

2002' ’de Arbel Grup bünyesinde kurulan ve 2006 yılında kurulan son teknolojik tesis ile Arbella markasının üretimine başlayan Durum Gıda, 2017 yılı Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu sıralamasında 78ʹnci sıradaki yükselişini 2018 yılında da sürdürdü ve Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesine 492. sıradan girdi. Durum Gıda 2018'deki üretimden satışları da 420.901.519 TL oldu.

 

Mersin merkezli Durum Gıda, kurulduğu günden bu yana kapasitesini ve pazar çeşitliliğini artırarak, istikrarlı büyümesini sürdürürken, Arbella markası ile makarna sektöründeki yerini sağlamlaştırdı.

 

Durum Gıda’nın geniş pazarlama ağı, ürün çeşit ve kalitesi, finansal ve insan kaynaklarındaki gücü ile istikrarlı bir şekilde büyümesine devam ediyor ve  yeni trendleri de  takip ederek dünya piyasalarında önemli bir markanın üreticisi konumunda.

 

Artan iş hacmine bağlı ve yeni ürün çeşitlerine yönelik yatırımlarla önümüzdeki yıllarda Arbel  ve Durum Gıda'nın bu başarıyı pekiştireceği görülüyor. Bu arada Arbel ve Durum Gıda'nın Mersin’de bulunan tesisleri ile istihdamdan vergiye, üretimden pazarlama ve satışa kadar bölge ekonomisine ciddi katkı sağladığını da belirtelim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.