Aret Vartanyan, Mersinli okurlarıyla Forum Mersin’de buluştu

Kültür-Sanat 08.01.2019 - 11:18, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Aret Vartanyan, Mersinli okurlarıyla Forum Mersin’de buluştu

Mersin’in alışveriş ve eğlence merkezi Forum Mersin, son yıllarda en çok okunan yazarlardan biri olan Aret Vartanyan’ı 6 Ocak Pazar günü Forum Mersin D&R mağazasında düzenlenen imza günü etkinliği kapsamında okurlarıyla buluşturdu. Vartanyan, yeni kitabı “Eski Sevgililer Oteli”ni Forum Mersin ziyaretçileri için imzaladı.

Yıl boyu kaliteli ve keyifli etkinlikler sunan Forum Mersin, 6 Ocak 2019 Pazar günü tanınmış yazar Aret Vartanyan’ı D&R’da düzenlenen imza günü kapsamında kitap tutkunlarıyla bir araya getirdi. Kitapları ve insan odaklı çalışmalarıyla milyonlarca ruha dokunan Aret Vartanyan’ın imza günü, her yaştan okurun katılımıyla gerçekleştirildi.    Eski Sevgililer Oteli hakkında: Kim bilir kaç kez kırıldın, yanıldın, kaybettin… Kim bilir kaç kez düştün, kalktın, yeniden başladın… Sürdürmeyi sürdürdün… Seni anlamayan, duymayan ve görmeyenler arasındayken; arzuların, düşlerin ve sevdiklerinle kendin için nereye gidiyorsun? Geceler boyu canını yakan, ruhunun karanlık dehlizlerinde uğuldayan intikam ateşini avuçlarına alıp, “Geçmişin izlerini ve geleceğin korkularını silmeden gidebileceğim bir yer yoktu” dediği an, insanlığın hikâyesini değiştirecek macerası başlıyor kahramanın. Işığın karanlıkla savaşından yaralarını sararak çıkmış, küllerinden doğmuş bir kadının neler yapabileceğini ve ne kadar ileriye gidebileceğini tüm yaşanmışlıklarıyla ortaya koyuyor kahraman... Yaşamın tüm ağırlığına rağmen, onun hikâyesine ortak olup kendi yaşamının kahramanı olmaya ve sen değişirken insanlığın hikâyesini de değiştirmeye var mısın?  Derler ki; uçmayı denemeyen insan, ne zincirlendiğini fark eder ne de kanatlarının kudretini. Ve yine insan, önünde diz çöktüğü şeye inanır; ayağa kalktığında ise bilir inandığı şeyin hakikatini… Sen bitti demeden oyun bitmez…
Mersin’in alışveriş ve eğlence merkezi Forum Mersin, son yıllarda en çok okunan yazarlardan biri olan Aret Vartanyan’ı 6 Ocak Pazar günü Forum Mersin D&R mağazasında düzenlenen imza günü etkinliği kapsamında okurlarıyla buluşturdu. Vartanyan, yeni kitabı “Eski Sevgililer Oteli”ni Forum Mersin ziyaretçileri için imzaladı.

Yıl boyu kaliteli ve keyifli etkinlikler sunan Forum Mersin, 6 Ocak 2019 Pazar günü tanınmış yazar Aret Vartanyan’ı D&R’da düzenlenen imza günü kapsamında kitap tutkunlarıyla bir araya getirdi. Kitapları ve insan odaklı çalışmalarıyla milyonlarca ruha dokunan Aret Vartanyan’ın imza günü, her yaştan okurun katılımıyla gerçekleştirildi. 

 

Eski Sevgililer Oteli hakkında:

Kim bilir kaç kez kırıldın, yanıldın, kaybettin… Kim bilir kaç kez düştün, kalktın, yeniden başladın… Sürdürmeyi sürdürdün… Seni anlamayan, duymayan ve görmeyenler arasındayken; arzuların, düşlerin ve sevdiklerinle kendin için nereye gidiyorsun? Geceler boyu canını yakan, ruhunun karanlık dehlizlerinde uğuldayan intikam ateşini avuçlarına alıp, “Geçmişin izlerini ve geleceğin korkularını silmeden gidebileceğim bir yer yoktu” dediği an, insanlığın hikâyesini değiştirecek macerası başlıyor kahramanın. Işığın karanlıkla savaşından yaralarını sararak çıkmış, küllerinden doğmuş bir kadının neler yapabileceğini ve ne kadar ileriye gidebileceğini tüm yaşanmışlıklarıyla ortaya koyuyor kahraman... Yaşamın tüm ağırlığına rağmen, onun hikâyesine ortak olup kendi yaşamının kahramanı olmaya ve sen değişirken insanlığın hikâyesini de değiştirmeye var mısın?  Derler ki; uçmayı denemeyen insan, ne zincirlendiğini fark eder ne de kanatlarının kudretini. Ve yine insan, önünde diz çöktüğü şeye inanır; ayağa kalktığında ise bilir inandığı şeyin hakikatini… Sen bitti demeden oyun bitmez…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.