Ari Roland Jazz Quartet Mersin’de

Kültür-Sanat 21.11.2018 - 09:58, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Ari Roland Jazz Quartet Mersin’de

Çalışmalarını New York’ta sürdüren ABD’li müzik topluluğu Ari Roland Jazz Quartet, Umut Işığı Korosu ile aynı sahnede buluşarak Mersin’de konser verecek.

Mersin Uluslararası Müzik Festivali,  ABD’li caz müzisyenleri Ari Roland, Chris Byars, Zaid Nasser, Keith Balla’dan kurulu Ari Roland Jazz Quartet’i 28 Kasım 2018 Çarşamba günü saat: 19.00’da Mersinli sanatseverlerle buluşturacak. ABD Adana Konsolosluğu’nun işbirliği ile gerçekleştirilecek konserde, göç ile Mersin’e gelen ve şehrin kırsal kesimlerinde yaşayan çocuklardan kurulu Mersin Polifonik Korolar Derneği Umut Işığı Korosu da sanatçılarla aynı sahnede yer alacak.     Ücretsiz seslendirilecek konserin davetiyeleri, Çamlıbel’de bulunan Mersin Uluslararası Müzik Festivali Ofisi’nden temin edilebilinir. İletişim: 0324 237 78 10
Çalışmalarını New York’ta sürdüren ABD’li müzik topluluğu Ari Roland Jazz Quartet, Umut Işığı Korosu ile aynı sahnede buluşarak Mersin’de konser verecek.

Mersin Uluslararası Müzik Festivali,  ABD’li caz müzisyenleri Ari Roland, Chris Byars, Zaid Nasser, Keith Balla’dan kurulu Ari Roland Jazz Quartet’i 28 Kasım 2018 Çarşamba günü saat: 19.00’da Mersinli sanatseverlerle buluşturacak. ABD Adana Konsolosluğu’nun işbirliği ile gerçekleştirilecek konserde, göç ile Mersin’e gelen ve şehrin kırsal kesimlerinde yaşayan çocuklardan kurulu Mersin Polifonik Korolar Derneği Umut Işığı Korosu da sanatçılarla aynı sahnede yer alacak.

    Ücretsiz seslendirilecek konserin davetiyeleri, Çamlıbel’de bulunan Mersin Uluslararası Müzik Festivali Ofisi’nden temin edilebilinir. İletişim: 0324 237 78 10

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.