Azerbaycanli Pop Yildizi Çinare Melikzade, Toroslar’da Konser Verecek

18.04.2019 - 20:33, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Azerbaycanli Pop Yildizi Çinare Melikzade, Toroslar’da Konser Verecek

Toroslar Belediyesi, 18’inci Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında Azerbaycanlı pop yıldızı Çınare Melikzade’yi Toroslar’da ağırlayacak.

Şarkıları ve eşsiz yorumuyla gençliğin gönlünde taht kuran Azerbaycanlı ünlü sanatçı Çınare Melikzade, 20 Nisan Cumartesi günü saat:20.00’de H.Okan Merzeci Mahallesi’nde bulunan Toroslar Belediyesi Amfi Tiyatro’da hayranlarına ücretsiz konser verecek. Toroslar Belediye Başkanı Av.Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek etkinlikte Mersinlilere müzik ziyafeti yaşatacak olan Çınare Melikzade’nin konserine tüm sanatseverleri davet etti. Bu yıl 18’inci kez sanatseverlere kapılarını açan ve dünyaca ünlü isimleri Mersin’de ağırlayan Festival’e destek olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Başkan Yılmaz, organizasyonda emeği geçen festival yönetimini de tebrik etti. Kültür ve sanat alanında yapılan her türlü çalışmanın yanında olacaklarını ifade eden Başkan Yılmaz; “Bir kentin gelişmesinde sanat ve kültür çok önemli bir unsurdur. Bugüne kadar başarıyla çalışmalarını sürüdüren Mersin Uluslararası Müzik Festivali de kentimizin ulusal ve uluslararası tanıtımına büyük katkılar sunmaktadır.Bu festivale destek vermekten onur duymaktayız” dedi.  
Toroslar Belediyesi, 18’inci Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında Azerbaycanlı pop yıldızı Çınare Melikzade’yi Toroslar’da ağırlayacak.

Şarkıları ve eşsiz yorumuyla gençliğin gönlünde taht kuran Azerbaycanlı ünlü sanatçı Çınare Melikzade, 20 Nisan Cumartesi günü saat:20.00’de H.Okan Merzeci Mahallesi’nde bulunan Toroslar Belediyesi Amfi Tiyatro’da hayranlarına ücretsiz konser verecek.

Toroslar Belediye Başkanı Av.Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek etkinlikte Mersinlilere müzik ziyafeti yaşatacak olan Çınare Melikzade’nin konserine tüm sanatseverleri davet etti.

Bu yıl 18’inci kez sanatseverlere kapılarını açan ve dünyaca ünlü isimleri Mersin’de ağırlayan Festival’e destek olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Başkan Yılmaz, organizasyonda emeği geçen festival yönetimini de tebrik etti.

Kültür ve sanat alanında yapılan her türlü çalışmanın yanında olacaklarını ifade eden Başkan Yılmaz; “Bir kentin gelişmesinde sanat ve kültür çok önemli bir unsurdur. Bugüne kadar başarıyla çalışmalarını sürüdüren Mersin Uluslararası Müzik Festivali de kentimizin ulusal ve uluslararası tanıtımına büyük katkılar sunmaktadır.Bu festivale destek vermekten onur duymaktayız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.