Başarılı İş Adamı Hasan Arslan’dan ‘iyi tatiller’ mesajı

13.06.2019 - 12:47, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başarılı İş Adamı Hasan Arslan’dan ‘iyi tatiller’ mesajı

Arbel A.Ş Kurucu Başkanı ve ASKON Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan, öğrencilerin heyecanla beklediği yaz tatilini gönüllerince geçirmelerini diledi.

Arbel A.Ş Kurucu Başkanı ve Mersin Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan, 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılının sona ermesiyle birlikte tatile girecek öğrenci ve öğretmenlere güzel bir tatil geçirmeleri temennisinde bulundu. Tatilin de çocukların eğitimlerinin önemli bir parçası olduğunu ifade eden Arslan, “Geleceğimiz olan çocuklarımızın hem iyi bir eğitim almaları hem de güzel bir tatil yapmaları önemli. Uzun bir maratonun ardından eğitim öğretim yılını geride bırakan öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve onların her zaman en yakın destekçisi velilerimizi kutluyor, sağlık, mutlu ve huzur içinde bir tatil geçirmelerini diliyorum” dedi.
Arbel A.Ş Kurucu Başkanı ve ASKON Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan, öğrencilerin heyecanla beklediği yaz tatilini gönüllerince geçirmelerini diledi.

Arbel A.Ş Kurucu Başkanı ve Mersin Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan, 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılının sona ermesiyle birlikte tatile girecek öğrenci ve öğretmenlere güzel bir tatil geçirmeleri temennisinde bulundu.

Tatilin de çocukların eğitimlerinin önemli bir parçası olduğunu ifade eden Arslan, “Geleceğimiz olan çocuklarımızın hem iyi bir eğitim almaları hem de güzel bir tatil yapmaları önemli.

Uzun bir maratonun ardından eğitim öğretim yılını geride bırakan öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve onların her zaman en yakın destekçisi velilerimizi kutluyor, sağlık, mutlu ve huzur içinde bir tatil geçirmelerini diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.