Başkan Bozdoğan 24 Kasım’da Öğretmenleri Yalnız Bırakmadı

24.11.2020 - 15:40, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Bozdoğan 24 Kasım’da Öğretmenleri Yalnız Bırakmadı

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Öğretmenler Günü’nde öğretmenlerin kapısını çaldı, hallerini hatırlarını sordu.

Pandemi nedeniyle evden çalışmaya, uzaktan eğitim vermeye devam eden öğretmenlerle sohbet eden Başkan Bozdoğan, ziyaretlerini mesafe kurallarına dikkat ederek kısa tuttu. Bozdoğan, öğretmenlere Başöğretmen Atatürk’ün tablosunu hediye etti. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliklerine katıldı, öğretmenleri ziyaret ederek bu özel günlerini kutladı.  Başkan Bozdoğan, Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında ilk olarak Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene katıldı. Bozdoğan daha sonra, 1994 yılında Tunceli'nin Mazgirt ilçesi Darıkent beldesinde PKK'lı teröristlerce şehit edilen öğretmen Buminhan Temizkan’ın kabrini ziyaret etti, karanfiller bıraktı, dua okudu. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, pandemi süreciyle okullardan uzak kalan ve evlerinden uzaktan eğitim vermeye devam eden öğretmenlerle, senelerce emek verdikten sonra emekliye ayrılan öğretmenleri de evlerinde ziyaret eden günlerini kutladı. Başkan Bozdoğan ziyaretlerde öğretmenlere Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün tablosunu hediye etti. Belediye bünyesinde görev yapan öğretmenleri de ziyaret eden Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “Başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler günleri kutluyor, saygı ve sevgilerimle hepsini selamlıyorum” dedi.
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Öğretmenler Günü’nde öğretmenlerin kapısını çaldı, hallerini hatırlarını sordu.

Pandemi nedeniyle evden çalışmaya, uzaktan eğitim vermeye devam eden öğretmenlerle sohbet eden Başkan Bozdoğan, ziyaretlerini mesafe kurallarına dikkat ederek kısa tuttu. Bozdoğan, öğretmenlere Başöğretmen Atatürk’ün tablosunu hediye etti.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliklerine katıldı, öğretmenleri ziyaret ederek bu özel günlerini kutladı.

 Başkan Bozdoğan, Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında ilk olarak Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene katıldı. Bozdoğan daha sonra, 1994 yılında Tunceli'nin Mazgirt ilçesi Darıkent beldesinde PKK'lı teröristlerce şehit edilen öğretmen Buminhan Temizkan’ın kabrini ziyaret etti, karanfiller bıraktı, dua okudu.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, pandemi süreciyle okullardan uzak kalan ve evlerinden uzaktan eğitim vermeye devam eden öğretmenlerle, senelerce emek verdikten sonra emekliye ayrılan öğretmenleri de evlerinde ziyaret eden günlerini kutladı. Başkan Bozdoğan ziyaretlerde öğretmenlere Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün tablosunu hediye etti.

Belediye bünyesinde görev yapan öğretmenleri de ziyaret eden Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “Başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler günleri kutluyor, saygı ve sevgilerimle hepsini selamlıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.