Başkan Bozdoğan, Konsey Başkanı Ve Üyeleri İle Bir Araya Geldi

30.10.2020 - 17:07, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Bozdoğan, Konsey Başkanı Ve Üyeleri İle Bir Araya Geldi

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan Türk Tabipler Birliği Merkez Konsey Başkanı Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı ile Güney İlleri Tabip Odaları Başkan ve üyelerini ağırladı.

Başkan Bozdoğan, Güney İlleri Tabip Odaları toplantısını Cumhuriyet Bayramının coşkusunun yaşandığı Tarsus’ta gerçekleştirmek üzere gelen Türk Tabipler Birliği Merkez Konsey Başkanı Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı ile Güney İlleri Tabip Odaları Başkan ve üyeleri ile belediye tesislerinde kahvaltıda bir araya geldi. Türk Tabipler Birliği Merkez Konsey Başkanı Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı ile Güney İlleri Tabip Odaları Başkanlarıyla, mesleki tecrübeler ve son dönemde insanlığı tehdit eden Covid-19 salgını üzerine sohbet eden Başkan Bozdoğan, “ Pandemi sürecinde salgına karşı mücadele verirlerken yaşamlarını yitiren doktor ve tüm sağlık çalışanlarına Allah’ta rahmet ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Onları unutmamız mümkün değil, sağlık çalışanlarına minnettarız. Bu nedenle onlarının isimlerini ve anılarını yaşatmak için iki merkezimizde belediye meclisimizin onayıyla isim değişikliğine gittik” dedi. Türk Tabipler Birliği Merkez Konsey Başkanı Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı, kendisi de bir hekim olan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a Pandemi sürecindeki özverili ve duyarlı çalışmalarından ve kendilerini Tarsus’ta ağırlamasından ötürü kendisine teşekkür etti. Başkan Bozdoğan, Güney İlleri Tabip Odaları Toplantısının ardından Tabip Odaları Temsilcileri ve üyeleri ile birlikte Koronavirüs nedeniyle hayatlarını kaybeden Dr. Turgut Erkutlu ile Dr. Erdinç Şahin’in isimlerinin verildiği Bilim Eğitim Sanat ve Kültür Akademisi ile Gençlik Merkezi’nde isim değişikliği törenine katıldılar.
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan Türk Tabipler Birliği Merkez Konsey Başkanı Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı ile Güney İlleri Tabip Odaları Başkan ve üyelerini ağırladı.

Başkan Bozdoğan, Güney İlleri Tabip Odaları toplantısını Cumhuriyet Bayramının coşkusunun yaşandığı Tarsus’ta gerçekleştirmek üzere gelen Türk Tabipler Birliği Merkez Konsey Başkanı Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı ile Güney İlleri Tabip Odaları Başkan ve üyeleri ile belediye tesislerinde kahvaltıda bir araya geldi.

Türk Tabipler Birliği Merkez Konsey Başkanı Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı ile Güney İlleri Tabip Odaları Başkanlarıyla, mesleki tecrübeler ve son dönemde insanlığı tehdit eden Covid-19 salgını üzerine sohbet eden Başkan Bozdoğan, “ Pandemi sürecinde salgına karşı mücadele verirlerken yaşamlarını yitiren doktor ve tüm sağlık çalışanlarına Allah’ta rahmet ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Onları unutmamız mümkün değil, sağlık çalışanlarına minnettarız. Bu nedenle onlarının isimlerini ve anılarını yaşatmak için iki merkezimizde belediye meclisimizin onayıyla isim değişikliğine gittik” dedi.

Türk Tabipler Birliği Merkez Konsey Başkanı Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı, kendisi de bir hekim olan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a Pandemi sürecindeki özverili ve duyarlı çalışmalarından ve kendilerini Tarsus’ta ağırlamasından ötürü kendisine teşekkür etti.

Başkan Bozdoğan, Güney İlleri Tabip Odaları Toplantısının ardından Tabip Odaları Temsilcileri ve üyeleri ile birlikte Koronavirüs nedeniyle hayatlarını kaybeden Dr. Turgut Erkutlu ile Dr. Erdinç Şahin’in isimlerinin verildiği Bilim Eğitim Sanat ve Kültür Akademisi ile Gençlik Merkezi’nde isim değişikliği törenine katıldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.