Başkan Bozdoğan, 'Özgür Ve Adil Bir Toplumda Yaşamak Hepimizin Hakkı'

10.12.2019 - 18:18, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Bozdoğan, 'Özgür Ve Adil Bir Toplumda Yaşamak Hepimizin Hakkı'

Tarsus Belediye başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü münasebetiyle düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

İlçe İnsan Hakları Kurulu tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma törenine Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan sivil toplum kuruluşları ile dernekler katıldı. Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun ardından Kaymakam Otcu, tüm insanlığın Dünya İnsan Hakları Günü’nü kutladı. Başkan Bozdoğan ise günün ve anlamına yönelik yaptığı açıklamada İnsan hakları Evrensel Bildirgesi’nin birinci maddesine dikkat çekerek sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Bütün insanlar eşit doğalarla. Birbirimize karşı saygı, sevgi,  anlayış ve kardeşlik anlayışı işe davranmalıyız. Özgür ve adil bir ülke veya bir dünyada yaşamak hepimizin hakkı. Bu vesile ile tüm insanlığın 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü kutlu olsun” Program katılımcıların Atatürk Anıtı önünde toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.
Tarsus Belediye başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü münasebetiyle düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

İlçe İnsan Hakları Kurulu tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma törenine Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan sivil toplum kuruluşları ile dernekler katıldı. Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun ardından Kaymakam Otcu, tüm insanlığın Dünya İnsan Hakları Günü’nü kutladı.

Başkan Bozdoğan ise günün ve anlamına yönelik yaptığı açıklamada İnsan hakları Evrensel Bildirgesi’nin birinci maddesine dikkat çekerek sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Bütün insanlar eşit doğalarla. Birbirimize karşı saygı, sevgi,  anlayış ve kardeşlik anlayışı işe davranmalıyız. Özgür ve adil bir ülke veya bir dünyada yaşamak hepimizin hakkı. Bu vesile ile tüm insanlığın 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü kutlu olsun”

Program katılımcıların Atatürk Anıtı önünde toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.