Başkan Bozdoğan Yeni Yıl'ı Kutladı

30.12.2020 - 17:27, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Bozdoğan Yeni Yıl'ı Kutladı

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajda, 2021 yılının ülkemize ve tüm dünyaya sağlık, huzur, barış ve bereket getirmesini diledi.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan yeni yıl mesajında şunları kaydetti: “Tüm insanlık için acılarla, bilinmezliklerle dolu bir yılı geride bıraktık. 2020 yılı, yüz binlerce insanı salgına kurban verdiğimiz, milyonlarca insanın işsiz kaldığı, yoksullaştığı, insanların çocuklarına, torunlarına sarılamadığı,  yaşlılarımızın, çocuklarımızın evlere kapanmak zorunda kaldığı, annelerin yeni doğmuş bebeklerini kucaklarına alamadığı bir yıl olarak tarihe geçti. İnsanlığın tümünün sağlık ve huzur içinde olmadığı bir dünyanın, hiç kimseye sağlık ve mutluluk getirmeyeceğini 2020’de maalesef çok acı derslerle öğrendik. Salgın hastalık ve beraberinde gelen ekonomik kriz gösterdi ki, ya insanlık hep birlikte kurtulacak, hep birlikte gülecek ya da hep birlikte yok olacak. Yaşadığımız salgın sürecinin bir an evvel sona ermesini, salgın sürecinde ağır yaralar alan insanlığın aldığı dersler sayesinde barışın, huzurun, refahın, sağlığın, bereketin, özgürlüğün değerini anlamış olmasını diliyorum. 2021 yılının ülkemiz ve tüm dünyaya; halkımıza ve tüm insanlığa sağlık, huzur, barış ve bereket getirmesini diliyorum. Yeni yılınız kutlu olsun.”  
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajda, 2021 yılının ülkemize ve tüm dünyaya sağlık, huzur, barış ve bereket getirmesini diledi.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan yeni yıl mesajında şunları kaydetti:

“Tüm insanlık için acılarla, bilinmezliklerle dolu bir yılı geride bıraktık. 2020 yılı, yüz binlerce insanı salgına kurban verdiğimiz, milyonlarca insanın işsiz kaldığı, yoksullaştığı, insanların çocuklarına, torunlarına sarılamadığı,  yaşlılarımızın, çocuklarımızın evlere kapanmak zorunda kaldığı, annelerin yeni doğmuş bebeklerini kucaklarına alamadığı bir yıl olarak tarihe geçti.

İnsanlığın tümünün sağlık ve huzur içinde olmadığı bir dünyanın, hiç kimseye sağlık ve mutluluk getirmeyeceğini 2020’de maalesef çok acı derslerle öğrendik. Salgın hastalık ve beraberinde gelen ekonomik kriz gösterdi ki, ya insanlık hep birlikte kurtulacak, hep birlikte gülecek ya da hep birlikte yok olacak.

Yaşadığımız salgın sürecinin bir an evvel sona ermesini, salgın sürecinde ağır yaralar alan insanlığın aldığı dersler sayesinde barışın, huzurun, refahın, sağlığın, bereketin, özgürlüğün değerini anlamış olmasını diliyorum.

2021 yılının ülkemiz ve tüm dünyaya; halkımıza ve tüm insanlığa sağlık, huzur, barış ve bereket getirmesini diliyorum. Yeni yılınız kutlu olsun.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.