Başkan Gültak, ‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı Kutladı

23.07.2019 - 18:07, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Gültak, ‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı Kutladı

Başkan Gültak, yayınladığı yazılı bir mesajla, ‘Basında Sansürün Kaldırılışının 111’inci Yıldönümünü ve 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutladı.

Halkın haber alma hakkının dokunulmazlığına ve demokrasilerde basının vazgeçilmez olduğuna vurgu yapan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, mesajında, “Halkı bilgilendirmek amacıyla büyük özveri ve fedakârlıkla gece-gündüz demeden çalışan basın emekçilerimizin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı tebrik ediyor, meslek ve aile hayatlarında başarı, mutluluk ve sağlık diliyorum” dedi.   Günümüzde, insanların doğru bilgiye erişiminin temel bir hak olduğunun da altını çizen Başkan Mustafa Gültak; yönetimlerin kamuoyu nezdinde şeffaf oluşunu sağlayan basının, demokrasisinin gelişmesine de katkı sunan en önemli sivil toplum örgütlerinden biri olduğunu belirtti.   Akdeniz Belediye Başkanı Gültak; “Akdeniz Belediyesi olarak hizmetlerimizin kamuoyuna duyurulmasında, yapıcı eleştirilerde bulunarak hizmet, proje ve çalışmalarımızın doğru, verimli ve zamanında halkımıza ulaşmasına katkı sunan basın mensuplarımıza gönülden teşekkür ediyor, sağlık ve mutluluk diliyorum. Bu duygularla, Basında Sansürün Kaldırılışının 111’inci yıldönümünü ve 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.  
Başkan Gültak, yayınladığı yazılı bir mesajla, ‘Basında Sansürün Kaldırılışının 111’inci Yıldönümünü ve 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutladı.

Halkın haber alma hakkının dokunulmazlığına ve demokrasilerde basının vazgeçilmez olduğuna vurgu yapan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, mesajında, “Halkı bilgilendirmek amacıyla büyük özveri ve fedakârlıkla gece-gündüz demeden çalışan basın emekçilerimizin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı tebrik ediyor, meslek ve aile hayatlarında başarı, mutluluk ve sağlık diliyorum” dedi.

 

Günümüzde, insanların doğru bilgiye erişiminin temel bir hak olduğunun da altını çizen Başkan Mustafa Gültak; yönetimlerin kamuoyu nezdinde şeffaf oluşunu sağlayan basının, demokrasisinin gelişmesine de katkı sunan en önemli sivil toplum örgütlerinden biri olduğunu belirtti.

 

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak; “Akdeniz Belediyesi olarak hizmetlerimizin kamuoyuna duyurulmasında, yapıcı eleştirilerde bulunarak hizmet, proje ve çalışmalarımızın doğru, verimli ve zamanında halkımıza ulaşmasına katkı sunan basın mensuplarımıza gönülden teşekkür ediyor, sağlık ve mutluluk diliyorum. Bu duygularla, Basında Sansürün Kaldırılışının 111’inci yıldönümünü ve 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.