Başkan Gültak 'Akdeniz’e ve insanlarımıza hizmet için buradayız'

21.01.2020 - 18:43, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Gültak 'Akdeniz’e ve insanlarımıza hizmet için buradayız'

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak da konuşmasında, Akdeniz’de kadınlar, gençler ve çocuklara özel önem verdiklerinin altını çizdi ve “Hiçbir ayırım yapmadan; başta kadınlar ve gençlerimiz olmak üzere Akdeniz’de yaşayan tüm insanlarımıza ulaşmak, onlara destek vermek ve üretici hale gelmelerini sağlamak istiyoruz” dedi.

Akdeniz Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nce belediye konferans salonunda organize edilen, ‘Aile İçi İletişim ve Çocuk İstismarı’ konulu seminere, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; başkan yardımcıları ve meclis üyeleri, birim müdürleri, muhtarlar ile mahallelerden gelen kadınlar katıldı. Seminerin açılışında söz alan Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Ali Turna, birim olarak; çocuklar, gençler ve kadınların yanı sıra, yaşlı, engelli ve kimsesiz insanlara sundukları hizmetleri anlattı.   “Akdeniz’e ve insanlarımıza hizmet için buradayız” Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak da konuşmasında, Akdeniz’de kadınlar, gençler ve çocuklara özel önem verdiklerinin altını çizdi. Akdeniz’de yaşayan insanların çoğunluğunun dezavantajlı durumda olduğuna ve birçok sosyal ve kültürel etkinliklerden mahrum kaldığına dikkat çeken Başkan Gültak, “İşte biz bu nedenlerle Akdeniz’i ve insanlarımızı çok önemsiyoruz. Halkımızdan aldığımız geri dönüşlerle istiyoruz ki Akdeniz’de yaşayan tüm kadınlarımıza ve gençlerimize ulaşalım. Var gücümüzle kadınlara ve gençlere destek oluyoruz, bir şeyler üretmelerini sağlıyoruz” dedi.   Başkan Gültak; Mahalle evlerinde verilen kurslara 600 civarında kadın kursiyerin katıldığını ve her birinin eline günlük 30 lira harçlık geçtiğini kaydederek; “Bölgemizde mağdur durumda olan tüm kadın ve gençlerimize ulaşmak, hayata kattığımız hizmet ve projelerle onlara dokunmak istiyoruz. Özellikle hiç kimsesi olmayan ailelerin bize bildirilmesini istiyoruz. Onlara, maddi veya manevi bir nebze de olsa katkı sunmak, destek vermek istiyoruz. Hepimiz hizmet için buradayız. Ayrımcılık yapmadan, kimseyi ayrıştırmadan herkese eşit mesafede hizmet vermeye çalışıyor, projeler üretiyoruz” diye konuştu.   Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Psikologu Gülhinal Bilim de sunumunda, mağdur durumdaki kadın ve gençlere; kimsesiz, engelli ve yoksul insanlara ulaşmalarında, özellikle muhtarlara büyük görev düştüğünün altını çizdi. Çocukların ihmali ve istismarı hakkında da açıklamalarda bulunan Bilim;  Türkiye’nin; Avrupa’da, cinsel sömürü ve erken yaşta evliliğin en fazla olduğu ülke olduğunu belirtti; çocuğa yönelik istismarı bilip haber vermemenin de suça ortak olmak anlamına geldiğini ifade etti. 
Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak da konuşmasında, Akdeniz’de kadınlar, gençler ve çocuklara özel önem verdiklerinin altını çizdi ve “Hiçbir ayırım yapmadan; başta kadınlar ve gençlerimiz olmak üzere Akdeniz’de yaşayan tüm insanlarımıza ulaşmak, onlara destek vermek ve üretici hale gelmelerini sağlamak istiyoruz” dedi.

Akdeniz Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nce belediye konferans salonunda organize edilen, ‘Aile İçi İletişim ve Çocuk İstismarı’ konulu seminere, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; başkan yardımcıları ve meclis üyeleri, birim müdürleri, muhtarlar ile mahallelerden gelen kadınlar katıldı. Seminerin açılışında söz alan Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Ali Turna, birim olarak; çocuklar, gençler ve kadınların yanı sıra, yaşlı, engelli ve kimsesiz insanlara sundukları hizmetleri anlattı.

 

“Akdeniz’e ve insanlarımıza hizmet için buradayız”

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak da konuşmasında, Akdeniz’de kadınlar, gençler ve çocuklara özel önem verdiklerinin altını çizdi. Akdeniz’de yaşayan insanların çoğunluğunun dezavantajlı durumda olduğuna ve birçok sosyal ve kültürel etkinliklerden mahrum kaldığına dikkat çeken Başkan Gültak, “İşte biz bu nedenlerle Akdeniz’i ve insanlarımızı çok önemsiyoruz. Halkımızdan aldığımız geri dönüşlerle istiyoruz ki Akdeniz’de yaşayan tüm kadınlarımıza ve gençlerimize ulaşalım. Var gücümüzle kadınlara ve gençlere destek oluyoruz, bir şeyler üretmelerini sağlıyoruz” dedi.

 

Başkan Gültak; Mahalle evlerinde verilen kurslara 600 civarında kadın kursiyerin katıldığını ve her birinin eline günlük 30 lira harçlık geçtiğini kaydederek; “Bölgemizde mağdur durumda olan tüm kadın ve gençlerimize ulaşmak, hayata kattığımız hizmet ve projelerle onlara dokunmak istiyoruz. Özellikle hiç kimsesi olmayan ailelerin bize bildirilmesini istiyoruz. Onlara, maddi veya manevi bir nebze de olsa katkı sunmak, destek vermek istiyoruz. Hepimiz hizmet için buradayız. Ayrımcılık yapmadan, kimseyi ayrıştırmadan herkese eşit mesafede hizmet vermeye çalışıyor, projeler üretiyoruz” diye konuştu.

 

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Psikologu Gülhinal Bilim de sunumunda, mağdur durumdaki kadın ve gençlere; kimsesiz, engelli ve yoksul insanlara ulaşmalarında, özellikle muhtarlara büyük görev düştüğünün altını çizdi. Çocukların ihmali ve istismarı hakkında da açıklamalarda bulunan Bilim;  Türkiye’nin; Avrupa’da, cinsel sömürü ve erken yaşta evliliğin en fazla olduğu ülke olduğunu belirtti; çocuğa yönelik istismarı bilip haber vermemenin de suça ortak olmak anlamına geldiğini ifade etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.