Başkan Gültak, Kırsal Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

05.01.2020 - 17:54, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Gültak, Kırsal Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

Başkan Gültak, göreve geldiği günden bu yana merkez-kırsal ayırımı yapmadan Akdeniz’e bağlı tüm mahalleleri ziyaret etmeye, vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve şikâyetleri dinlemeye devam ediyor.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, hafta sonu mesaisinde kırsal mahallelere ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Başkan Gültak, son olarak; beraberinde Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri ve birim müdürleri ile birlikte; Camili, Iğdır, Hebilli, Aşağı Burhan, Yukarı Burhan, Kürkçü, Demirhisar ve Esenli mahallelerini ziyaret etti, bu mahallelerde yaşayan vatandaşların taleplerini, sorun ve şikâyetlerini dinledi.   Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Gültak, Akdeniz sınırları içerisinde yapılan ve yapılacak olan hizmetleri, proje ve çalışmaları anlattı; Akdeniz’i; her yönüyle daha yaşanabilir, temiz, düzenli ve yeşil alanların arttığı bir yerleşim yerine çevireceklerini ifade etti. Diğer yandan birim müdürleri de vatandaşların dile getirdiği talepleri yerinde not ederek çözümü için programa aldılar.   “Amacımız, sorunları sizden dinlemek ve en kısa sürede çözüm üretmek” Vatandaşlara hitap eden Başkan Gültak; Akdeniz özelinde başlayan yeni dönemde artık birçok şeyin değişeceğinin altını çizdi; geçmişte unutulan, ihmal edilen kırsal mahallelerin ihtiyaç duyduğu belediyecilik hizmetlerinin en kısa sürede sunulacağını vurguladı. Özellikle gençler için spor sahaları ve kütüphaneler yapılacağını kaydeden Başkan Mustafa Gültak, “Akdeniz’in gelişmesi, değişimi ve dönüşümü için Ankara’nın da desteğini alarak 9 aylık dönemde birçok çalışma gerçekleştirdik ve buna devam edeceğiz. Bu çalışmalar, sadece Akdeniz’in değil, Mersin’in de kaderini değiştiriyor” dedi.   “Akdeniz’de rüzgâr artık farklı esiyor” Göreve geldiği ilk günden bu yana sürekli halkın içinde olduğunun altını çizen Başkan Gültak; “Amacımız, sizlerle aynı havayı teneffüs ederek, sorunlarınızı bizzat yerinde ve sizlerden dinlemek, en kısa sürede de çözüm üretmektir. Hafta sonları sizlerin arasında bulunarak, yakından iletişim kurmaya önem veriyoruz. Sizlerden gelen talepleri, elimizden gelen tüm gayretlerle yerine getirmek için çalışıyoruz. Akdeniz’de rüzgâr artık farklı esiyor. Göreve geldiğimiz günden bu yana Akdeniz’de çok yol kat ettik ve bu değişimler devam edecek. Gözlerinizdeki enerjiyi hissediyorum ve güler yüzünüzle de ısınıyorum. Bizleri sıcak ve içten karşıladığınız için hepinize gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Başkan Gültak, göreve geldiği günden bu yana merkez-kırsal ayırımı yapmadan Akdeniz’e bağlı tüm mahalleleri ziyaret etmeye, vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve şikâyetleri dinlemeye devam ediyor.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, hafta sonu mesaisinde kırsal mahallelere ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Başkan Gültak, son olarak; beraberinde Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri ve birim müdürleri ile birlikte; Camili, Iğdır, Hebilli, Aşağı Burhan, Yukarı Burhan, Kürkçü, Demirhisar ve Esenli mahallelerini ziyaret etti, bu mahallelerde yaşayan vatandaşların taleplerini, sorun ve şikâyetlerini dinledi.

 

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Gültak, Akdeniz sınırları içerisinde yapılan ve yapılacak olan hizmetleri, proje ve çalışmaları anlattı; Akdeniz’i; her yönüyle daha yaşanabilir, temiz, düzenli ve yeşil alanların arttığı bir yerleşim yerine çevireceklerini ifade etti. Diğer yandan birim müdürleri de vatandaşların dile getirdiği talepleri yerinde not ederek çözümü için programa aldılar.

 

“Amacımız, sorunları sizden dinlemek ve en kısa sürede çözüm üretmek”

Vatandaşlara hitap eden Başkan Gültak; Akdeniz özelinde başlayan yeni dönemde artık birçok şeyin değişeceğinin altını çizdi; geçmişte unutulan, ihmal edilen kırsal mahallelerin ihtiyaç duyduğu belediyecilik hizmetlerinin en kısa sürede sunulacağını vurguladı. Özellikle gençler için spor sahaları ve kütüphaneler yapılacağını kaydeden Başkan Mustafa Gültak, “Akdeniz’in gelişmesi, değişimi ve dönüşümü için Ankara’nın da desteğini alarak 9 aylık dönemde birçok çalışma gerçekleştirdik ve buna devam edeceğiz. Bu çalışmalar, sadece Akdeniz’in değil, Mersin’in de kaderini değiştiriyor” dedi.

 

“Akdeniz’de rüzgâr artık farklı esiyor”

Göreve geldiği ilk günden bu yana sürekli halkın içinde olduğunun altını çizen Başkan Gültak; “Amacımız, sizlerle aynı havayı teneffüs ederek, sorunlarınızı bizzat yerinde ve sizlerden dinlemek, en kısa sürede de çözüm üretmektir. Hafta sonları sizlerin arasında bulunarak, yakından iletişim kurmaya önem veriyoruz. Sizlerden gelen talepleri, elimizden gelen tüm gayretlerle yerine getirmek için çalışıyoruz. Akdeniz’de rüzgâr artık farklı esiyor. Göreve geldiğimiz günden bu yana Akdeniz’de çok yol kat ettik ve bu değişimler devam edecek. Gözlerinizdeki enerjiyi hissediyorum ve güler yüzünüzle de ısınıyorum. Bizleri sıcak ve içten karşıladığınız için hepinize gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.