Başkan Kılınç 'Anamur Belediyesi olarak Dünyaya ve Türkiye'ye örnek bir projeye imza attık'

08.04.2020 - 15:46, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Kılınç 'Anamur Belediyesi olarak Dünyaya ve Türkiye'ye örnek bir projeye imza attık'

Başkan Kılınç “ Biz Anamur Belediyesi olarak örnek bir projeye imza attık. Dünya da ve ülkemizde maske sıkıntısı yaşanmaktadır. Deyim yerindeyse ulusal çapta tam bir maske savaşı yaşanmaktadır. Belediye başkanlarımıza çağrımdır, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da belirttiği gibi “ biz bize yeteriz”. Kendi maskemizi, kendimiz üretebiliriz. “ dedi

Anamur Belediyesi Sanat Atölyesi’nde  20 bin maske üretildi.Kısa bir süre önce  tamamen gönüllü kursiyer kadınlar tarafından başlanan maske üretiminde ulaşılan sayı 20 bine ulaştı. Küresel anlamda maske savaşlarının gündem de olduğu bu günlerde kendi maskesini üreten Anamur Belediyesi  Türkiye de ve dünya da  bir örnek teşkil etti.   Konu ile yakından ilgilenen, bizzat sahaya inerek maske dağıtımı gerçekleştiren, vatandaşlara sürekli olarak evde kalmaları konusunda çağrı da bulunan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç  maske üretimi yapan kadınlara teşekkür ederek,  diğer belediyelere de çağrı da bulundu.         Başkan Kılınç “ iki hafta önce başladığımız maske üretiminde ilçe nüfusumuzun 3/1 nin ihtiyacını karşılayacak kadar maske ürettik. Ben öncelikle,Kurtuluş Savaşında olduğu gibi ülkesi her zora girdiğince kollarını sıvayan Türk Kadınlarına  teşekkür etmek istiyorum.  Bu illet virüs ülkemize geldiği andan itibaren,  sanat atölyemizde gönüllü kadınlar gecesini gündüzüne katıp maske üretiyorlar.   Geldiğimiz süreçte ise  ilçe nüfusunun üçte birinin ihtiyacını karşılayacak kadar maske ürettiler. Eminim ki en kısa zamanda çevre ilçelere maske göndermeye başlayacağız. “ dedi           Belediye başkanlarına da  bir çağrı da bulunan Başkan Kılınç “ biz Anamur Belediyesi olarak örnek bir projeye imza attık. Dünya da ve ülkemizde maske sıkıntısı yaşanmaktadır. Deyim yerindeyse ulusal çapta tam bir maske savaşı yaşanmaktadır.  Belediye başkanlarımıza çağrımdır, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da belirttiği gibi “ biz  bize yeteriz”. Kendi maskemizi, kendimiz üretebiliriz. “ dedi.
Başkan Kılınç “ Biz Anamur Belediyesi olarak örnek bir projeye imza attık. Dünya da ve ülkemizde maske sıkıntısı yaşanmaktadır. Deyim yerindeyse ulusal çapta tam bir maske savaşı yaşanmaktadır. Belediye başkanlarımıza çağrımdır, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da belirttiği gibi “ biz bize yeteriz”. Kendi maskemizi, kendimiz üretebiliriz. “ dedi

Anamur Belediyesi Sanat Atölyesi’nde  20 bin maske üretildi.Kısa bir süre önce  tamamen gönüllü kursiyer kadınlar tarafından başlanan maske üretiminde ulaşılan sayı 20 bine ulaştı.

Küresel anlamda maske savaşlarının gündem de olduğu bu günlerde kendi maskesini üreten Anamur Belediyesi  Türkiye de ve dünya da  bir örnek teşkil etti.

  Konu ile yakından ilgilenen, bizzat sahaya inerek maske dağıtımı gerçekleştiren, vatandaşlara sürekli olarak evde kalmaları konusunda çağrı da bulunan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç  maske üretimi yapan kadınlara teşekkür ederek,  diğer belediyelere de çağrı da bulundu.

 

      Başkan Kılınç “ iki hafta önce başladığımız maske üretiminde ilçe nüfusumuzun 3/1 nin ihtiyacını karşılayacak kadar maske ürettik. Ben öncelikle,Kurtuluş Savaşında olduğu gibi ülkesi her zora girdiğince kollarını sıvayan Türk Kadınlarına  teşekkür etmek istiyorum.  Bu illet virüs ülkemize geldiği andan itibaren,  sanat atölyemizde gönüllü kadınlar gecesini gündüzüne katıp maske üretiyorlar.   Geldiğimiz süreçte ise  ilçe nüfusunun üçte birinin ihtiyacını karşılayacak kadar maske ürettiler. Eminim ki en kısa zamanda çevre ilçelere maske göndermeye başlayacağız. “ dedi

 

        Belediye başkanlarına da  bir çağrı da bulunan Başkan Kılınç “ biz Anamur Belediyesi olarak örnek bir projeye imza attık. Dünya da ve ülkemizde maske sıkıntısı yaşanmaktadır. Deyim yerindeyse ulusal çapta tam bir maske savaşı yaşanmaktadır.  Belediye başkanlarımıza çağrımdır, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da belirttiği gibi “ biz  bize yeteriz”. Kendi maskemizi, kendimiz üretebiliriz. “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.