Başkan Kocamaz ve DP Adayı Yılmaz'a Anamur'da sevgi seli

15.03.2019 - 23:36, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Kocamaz ve DP Adayı Yılmaz'a Anamur'da sevgi seli

Mezbaha, Otagar ve Ören kanalizasyon açılışı için Anamur’a gelen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Demokrat Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayfer Yılmaz’ı Pullu’da binlerce kişi karşıladı.

Anamur’da sevgi seli ile karşılaşan ekip, karşılama sonrası  3601 aracın katılımı ile konvoy gerçekleştirdi. Açılışa Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Demokrat Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayfer Yılmaz’ı yanı sıra Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, İYİ Parti İl Başkanı Alican Özbayrak, ve Mersin Milletvekillerinin katıldı. Konvoyun hemen ardından Anamur Belediyesi Düğün salonu ve Kültür Merkezi’nde Yeni Otogar, Mezbahane ve Ören Kanalizasyon sistemi Toplu açılışına katıldı. “DEMOKRASİ BİTMEDİ”  Açılışta ilk olarak Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe konuştu. Başkan Türe konuşmasında Sayın Burhanettin Kocamaz’a yapılan kumpas ile ilgi şu sözlere yer verdi; “Demokrasi bitmedi. Mersin için demokrasi Sayın Ayfer Yılmaz Hanımefendidir. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanım Burhanettin Kocamaz için yapılan bu kirli oyunlara karşı dimdik ayakta durduk. Kirli oyunların aksine güçlü bir şekilde Sayın Ayfer Yılmaz ile karşılarına çıktık ve inşallah Mersin’de demokrasinin adı Ayfer Yılmaz olacak.” Dedi.    Başkan Türe konuşmasının devamında Anamur’da yapılan ve yapımı devam eden projeleri özetledi. “ANAMUR HAZIR”    Açılışta konuşan Ayfer Yılmaz Anamurlulara bu konvoy için teşekkür ederek şu cümleleri kullandı “Bu konvoyda şunu gördüm Anamur Hazır. Artık Mersin için Demokrasi zamanı. Başkanımız Burhanettin Kocamaz’a yapılan kumpasın hesabı elbet 31 Mart’ta sorulacak. Mersin’i tanıyorum, Anamur’u yakından takip ediyorum ve Anamur bugün kararını verdi. Tekrar sizlere teşekkür ederim. Açılışımızı keşke yerlerinde yapabilseydik. Lakin hava şartları buna el vermedi. Sizlere ve Başkanımız Kocamaz’a, Anamur Belediye Başkanımız Mehmet Türe Beye teşekkür ederim.” Dedi. Yılmazın konuşmasından sonra Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz konuşmasında; “Yörükler asla sözünden dönmez. Bizler sözümüzden dönmedik ama bize yapılanları da elbet sizler sayesinde gereken cevabı vereceğiz. Ben sırtımdan bıçaklandım. Demokrasinin kalbi artık Mersin’de ‘Ayfer Başkanımız’ ile atacak. Tarsus’tan sonra Mersin için Belediye Başkanlığına geldiğim günden bugüne hizmetlerimizin birçoğunu yerine getirdik. Devamı gelecek elbette. Ayfer Başkanımız 31 Mart’tan sonra bu hizmetlerin daha da iyisini yerine getirecektir. Ben de çıktığımız bu yolda ve bundan sonraki süreçte Ayfer Başkanımızın hep yanında olacağım.” Dedi. Konuşmaların ardından Toplu Açılış Töreni kurdele kesimi ile son buldu.
Mezbaha, Otagar ve Ören kanalizasyon açılışı için Anamur’a gelen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Demokrat Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayfer Yılmaz’ı Pullu’da binlerce kişi karşıladı.

Anamur’da sevgi seli ile karşılaşan ekip, karşılama sonrası  3601 aracın katılımı ile konvoy gerçekleştirdi.

Açılışa Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Demokrat Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayfer Yılmaz’ı yanı sıra Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, İYİ Parti İl Başkanı Alican Özbayrak, ve Mersin Milletvekillerinin katıldı.

Konvoyun hemen ardından Anamur Belediyesi Düğün salonu ve Kültür Merkezi’nde Yeni Otogar, Mezbahane ve Ören Kanalizasyon sistemi Toplu açılışına katıldı.

“DEMOKRASİ BİTMEDİ”

 Açılışta ilk olarak Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe konuştu. Başkan Türe konuşmasında Sayın Burhanettin Kocamaz’a yapılan kumpas ile ilgi şu sözlere yer verdi;

“Demokrasi bitmedi. Mersin için demokrasi Sayın Ayfer Yılmaz Hanımefendidir. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanım Burhanettin Kocamaz için yapılan bu kirli oyunlara karşı dimdik ayakta durduk. Kirli oyunların aksine güçlü bir şekilde Sayın Ayfer Yılmaz ile karşılarına çıktık ve inşallah Mersin’de demokrasinin adı Ayfer Yılmaz olacak.” Dedi.

   Başkan Türe konuşmasının devamında Anamur’da yapılan ve yapımı devam eden projeleri özetledi.

“ANAMUR HAZIR”

   Açılışta konuşan Ayfer Yılmaz Anamurlulara bu konvoy için teşekkür ederek şu cümleleri kullandı “Bu konvoyda şunu gördüm Anamur Hazır. Artık Mersin için Demokrasi zamanı. Başkanımız Burhanettin Kocamaz’a yapılan kumpasın hesabı elbet 31 Mart’ta sorulacak. Mersin’i tanıyorum, Anamur’u yakından takip ediyorum ve Anamur bugün kararını verdi. Tekrar sizlere teşekkür ederim. Açılışımızı keşke yerlerinde yapabilseydik. Lakin hava şartları buna el vermedi. Sizlere ve Başkanımız Kocamaz’a, Anamur Belediye Başkanımız Mehmet Türe Beye teşekkür ederim.” Dedi.

Yılmazın konuşmasından sonra Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz konuşmasında;

“Yörükler asla sözünden dönmez. Bizler sözümüzden dönmedik ama bize yapılanları da elbet sizler sayesinde gereken cevabı vereceğiz. Ben sırtımdan bıçaklandım. Demokrasinin kalbi artık Mersin’de ‘Ayfer Başkanımız’ ile atacak. Tarsus’tan sonra Mersin için Belediye Başkanlığına geldiğim günden bugüne hizmetlerimizin birçoğunu yerine getirdik. Devamı gelecek elbette. Ayfer Başkanımız 31 Mart’tan sonra bu hizmetlerin daha da iyisini yerine getirecektir. Ben de çıktığımız bu yolda ve bundan sonraki süreçte Ayfer Başkanımızın hep yanında olacağım.” Dedi.

Konuşmaların ardından Toplu Açılış Töreni kurdele kesimi ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.