Başkan Köse, Feray Şahin'i andı

19.09.2019 - 20:25, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Köse, Feray Şahin'i andı

Mersin'de 23 yaşındayken evinde polis memurunun tabancasından çıkan kurşunla hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Feray Şahin, ölümünün 3. yılında isminin verildiği parkta anıldı.

Düzenlenen anma programına Anma etkinliğine CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, CHP Kadın Kolları Mersin İl Başkanı Pakize Esen, Feray Şahin’in ailesi, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar da katıldı.   CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, her gün acıların tazelendiğini belirterek, gün geçtikçe artan kadın cinayetlerine dikkat çekti. Genel Başkan Köse, sadece Temmuz ayında 49 kadın cinayetinin işlendiğini üzüntü ile hatırlatarak, mevcut yasaların uygulanmaması ve iyi hal indirimleri nedeni ile gün geçtikçe tablonun karardığının vurgusunu yaptı. İstanbul sözleşmesi ve 6284 sayılı yasanın tartışmaya açılmasını çok tehlikeli olduğunu belirten Köse, "Kadın Cinayetleri Politiktir" söylemi ile siyasi erkin acil harekete geçmesi çağrısını yaptı. Öldürüldüğü dönemde Mezitli Belediyesinde staj yapan Feray Şahin'i anma etkinliğine katılan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Feray Şahin'in staj yaptığı dönemde başarılı ve sevilen bir öğrenci olduğuna dikkat çekerek, kadın cinayetlerinin son bulması gerektiğine vurgu yaptı.  
Mersin'de 23 yaşındayken evinde polis memurunun tabancasından çıkan kurşunla hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Feray Şahin, ölümünün 3. yılında isminin verildiği parkta anıldı.

Düzenlenen anma programına Anma etkinliğine CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, CHP Kadın Kolları Mersin İl Başkanı Pakize Esen, Feray Şahin’in ailesi, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar da katıldı.

 

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, her gün acıların tazelendiğini belirterek, gün geçtikçe artan kadın cinayetlerine dikkat çekti.

Genel Başkan Köse, sadece Temmuz ayında 49 kadın cinayetinin işlendiğini üzüntü ile hatırlatarak, mevcut yasaların uygulanmaması ve iyi hal indirimleri nedeni ile gün geçtikçe tablonun karardığının vurgusunu yaptı.

İstanbul sözleşmesi ve 6284 sayılı yasanın tartışmaya açılmasını çok tehlikeli olduğunu belirten Köse, "Kadın Cinayetleri Politiktir" söylemi ile siyasi erkin acil harekete geçmesi çağrısını yaptı.

Öldürüldüğü dönemde Mezitli Belediyesinde staj yapan Feray Şahin'i anma etkinliğine katılan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Feray Şahin'in staj yaptığı dönemde başarılı ve sevilen bir öğrenci olduğuna dikkat çekerek, kadın cinayetlerinin son bulması gerektiğine vurgu yaptı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.