Başkan Özyiğit, 'Muhtarlarımızla uyum içerisindeyiz'

11.04.2021 - 11:03, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

Başkan Özyiğit, 'Muhtarlarımızla uyum içerisindeyiz'

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Yenişehir’deki tüm muhtarlarla uyum içerisinde olduklarını belirterek, “Dayanışma, karşılıklı iletişim ve diyalogla aşamayacağımız hiçbir sorun yok. Tüm muhtarlarımızla uyum içerisindeyiz, bizim için her mahalle eşit” dedi.

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Yenişehir Muhtarlar Derneği’nin 1. Olağan Genel Kuruluna  katıldı. İnönü Mahalle Muhtarı Giray Atilla’nın Yenişehir Muhtarlar Derneği Başkanlığına  seçildiği genel kurulda  konuşan Başkan Abdullah Özyiğit, Yenişehir’deki tüm muhtarlarla iyi bir iletişim  içinde olduklarını ve doğru yöntemlerle çalışmalar yaptıklarını söyledi.  Başkan Özyiğit, “Muhtarlarımızla yaptığımız toplantılarda bürokratlarımızı masanın bir tarafına muhtarlarımızı masanın bir tarafına oturtup karşılıklı eksik olan ve yapılan yapılmayan her şeyi konuşuyoruz. Zaman içinde bu işlerin yerine getirilmesi,  getirilmeyen koşulların ise  tekrar o masada  yüz yüze çözüm noktalarını birlikte sağlıyoruz. İyi bir iletişim var iyi bir dayanışma var. Geçen hafta bütün muhtarlarımızla birlikte Anıtkabir'e Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çıktık. Sizler adına Atatürk'ün huzurunda Şeref defterini imzalayarak, o büyük duyguyu yaşadım. Etkinliğe katılan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Dayanışma ile karşılıklı iletişim ile diyalogla aşamayacağımız hiçbir sorun yok. Bizim için her mahalle eşit. Her mahallemize, en yukardaki Değirmençay’dan İnönü Mahallesi’ne, Gazi Mahallesi’ne, Eğriçam’a her mahallemize elimizin yettiği, gücümüzün yettiği ölçekte hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. Yapılan genel kurulda  Yenişehir Muhtarlar Derneği Başkanlığına seçilen İnönü Mahalle Muhtarı Giray Atilla da, Başkan Özyiğit ile uyumlu şekilde çalışmalar yürüttüklerini kaydederek, “Böyle  bir başkana sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Yenişehirli  muhtarlar olarak kendisine teşekkür ederiz. Maddi manevi her yönden bize destek oluyor” dedi. 
Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Yenişehir’deki tüm muhtarlarla uyum içerisinde olduklarını belirterek, “Dayanışma, karşılıklı iletişim ve diyalogla aşamayacağımız hiçbir sorun yok. Tüm muhtarlarımızla uyum içerisindeyiz, bizim için her mahalle eşit” dedi.

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Yenişehir Muhtarlar Derneği’nin 1. Olağan Genel Kuruluna  katıldı. İnönü Mahalle Muhtarı Giray Atilla’nın Yenişehir Muhtarlar Derneği Başkanlığına  seçildiği genel kurulda  konuşan Başkan Abdullah Özyiğit, Yenişehir’deki tüm muhtarlarla iyi bir iletişim  içinde olduklarını ve doğru yöntemlerle çalışmalar yaptıklarını söyledi.  Başkan Özyiğit, “Muhtarlarımızla yaptığımız toplantılarda bürokratlarımızı masanın bir tarafına muhtarlarımızı masanın bir tarafına oturtup karşılıklı eksik olan ve yapılan yapılmayan her şeyi konuşuyoruz. Zaman içinde bu işlerin yerine getirilmesi,  getirilmeyen koşulların ise  tekrar o masada  yüz yüze çözüm noktalarını birlikte sağlıyoruz. İyi bir iletişim var iyi bir dayanışma var. Geçen hafta bütün muhtarlarımızla birlikte Anıtkabir'e Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çıktık. Sizler adına Atatürk'ün huzurunda Şeref defterini imzalayarak, o büyük duyguyu yaşadım. Etkinliğe katılan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Dayanışma ile karşılıklı iletişim ile diyalogla aşamayacağımız hiçbir sorun yok. Bizim için her mahalle eşit. Her mahallemize, en yukardaki Değirmençay’dan İnönü Mahallesi’ne, Gazi Mahallesi’ne, Eğriçam’a her mahallemize elimizin yettiği, gücümüzün yettiği ölçekte hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Yapılan genel kurulda  Yenişehir Muhtarlar Derneği Başkanlığına seçilen İnönü Mahalle Muhtarı Giray Atilla da, Başkan Özyiğit ile uyumlu şekilde çalışmalar yürüttüklerini kaydederek, “Böyle  bir başkana sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Yenişehirli  muhtarlar olarak kendisine teşekkür ederiz. Maddi manevi her yönden bize destek oluyor” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.