Başkan Özyiğit Vatandaşın Sorunlarını Dinledi

28.06.2019 - 18:09, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Özyiğit Vatandaşın Sorunlarını Dinledi

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Halk Günü etkinliği kapsamında vatandaşları başkanlık makamında ağırladı ve sorunlarını dinledi.

Etkinliğe katılan her vatandaşla tek tek ilgilenip sıkıntılarını dinleyen Başkan Abdullah Özyiğit, belediye hizmetleriyle ilgili taleplerin anında çözülmesi için birimlere talimat verdi. Başkan Özyiğit, belediyeyle ilgili olmayan konularda da vatandaşların sorunlarını dinledi ve yardımcı olmaya çalıştı. Özyiğit, vatandaşların sorunlarının çözümüne yardımcı olabilmek için zaman zaman yoğun bir telefon trafiğine de girdi.   ORTAOKUL ÖĞRENCİSİ DE ZİYARET ETTİ   Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Halk Günü etkinliğine katılan bir ortaokul öğrencisiyle de yakından ilgilendi. Namık Kemal Ortaokulu öğrencisi olan Mehmet Doğaç İğde, Başkan Abdullah Özyiğit’le tanışmak ve evlerinin yakınındaki basketbol sahasıyla ilgili taleplerini aktarmak üzere ziyarete geldiğini söyledi.  Başkan Özyiğit de genç konuğuyla yakından ilgilendi ve yanına oturtarak bir süre sohbet etti.  Mehmet Doğaç İğde’ye belediyeyi ziyaretinde annesi Meltem İğde refakat etti. Başkan Abdullah Özyiğit, “Mehmet Doğaç İğde, ortaokul öğrencisi bir kardeşimiz. Yerel yönetimleri yakından takip ediyor.  Seçim döneminden bu yana sürdürdüğümüz çalışmalarla adımızı duymuş. Bizimle tanışmak istedi. Memnuniyetle kabul ettik.  Başkanlık makamında yan yana oturup konuştuk. Spor tesisleriyle ilgili taleplerini dinledik.  Yaşadığı şehre olan ilgisinden ve medeni cesaretinden dolayı bu kardeşimizi kutluyorum” dedi.
Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Halk Günü etkinliği kapsamında vatandaşları başkanlık makamında ağırladı ve sorunlarını dinledi.

Etkinliğe katılan her vatandaşla tek tek ilgilenip sıkıntılarını dinleyen Başkan Abdullah Özyiğit, belediye hizmetleriyle ilgili taleplerin anında çözülmesi için birimlere talimat verdi.

Başkan Özyiğit, belediyeyle ilgili olmayan konularda da vatandaşların sorunlarını dinledi ve yardımcı olmaya çalıştı. Özyiğit, vatandaşların sorunlarının çözümüne yardımcı olabilmek için zaman zaman yoğun bir telefon trafiğine de girdi.

 

ORTAOKUL ÖĞRENCİSİ DE ZİYARET ETTİ

 

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Halk Günü etkinliğine katılan bir ortaokul öğrencisiyle de yakından ilgilendi.

Namık Kemal Ortaokulu öğrencisi olan Mehmet Doğaç İğde, Başkan Abdullah Özyiğit’le tanışmak ve evlerinin yakınındaki basketbol sahasıyla ilgili taleplerini aktarmak üzere ziyarete geldiğini söyledi.  Başkan Özyiğit de genç konuğuyla yakından ilgilendi ve yanına oturtarak bir süre sohbet etti.  Mehmet Doğaç İğde’ye belediyeyi ziyaretinde annesi Meltem İğde refakat etti.

Başkan Abdullah Özyiğit, “Mehmet Doğaç İğde, ortaokul öğrencisi bir kardeşimiz. Yerel yönetimleri yakından takip ediyor.  Seçim döneminden bu yana sürdürdüğümüz çalışmalarla adımızı duymuş. Bizimle tanışmak istedi. Memnuniyetle kabul ettik.  Başkanlık makamında yan yana oturup konuştuk. Spor tesisleriyle ilgili taleplerini dinledik.  Yaşadığı şehre olan ilgisinden ve medeni cesaretinden dolayı bu kardeşimizi kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.