Başkan Seçer’den Berat Kandili Mesajı

18.04.2019 - 19:21, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Seçer’den Berat Kandili Mesajı

Başkan Seçer: Kurtuluş, af ve arınma gibi anlamları ruhunda barındıran aynı zamanda, Ramazan ayının bir müjdecisi de olan Berat gecesi, insanlar arasındaki dargınlıkları gidermek, kırılan kalpleri onarmak için de büyük bir fırsattır.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Berat Kandili” dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Seçer, mesajında şunları söyledi: “Milli ve manevi günler; insanları birbirine yaklaştıran, dayanışmayı artıran, birlik ve beraberliğin pekiştirildiği önemli anlardır. Kurtuluş, af ve arınma gibi anlamları ruhunda barındıran aynı zamanda, Ramazan ayının bir müjdecisi de olan Berat gecesi, insanlar arasındaki dargınlıkları gidermek, kırılan kalpleri onarmak için de büyük bir fırsattır. Birliğimiz ve beraberliğimiz bizim en büyük servetimizdir. Güven, barış ve huzur ancak herkesin birbirine sevgi ve saygı duyması, kardeşlik, eşitlik, adalet, üretim ve emeğin değer bulmasıyla mümkündür. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm hemşehrilerimin Berat Kandili’ni kutluyor, bu gecede yapılan duaların birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insanlık âleminin barış ve huzurla daha aydınlık yarınlara ulaşmasına vesile olmasını diliyorum.”  
Başkan Seçer: Kurtuluş, af ve arınma gibi anlamları ruhunda barındıran aynı zamanda, Ramazan ayının bir müjdecisi de olan Berat gecesi, insanlar arasındaki dargınlıkları gidermek, kırılan kalpleri onarmak için de büyük bir fırsattır.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Berat Kandili” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Seçer, mesajında şunları söyledi:

“Milli ve manevi günler; insanları birbirine yaklaştıran, dayanışmayı artıran, birlik ve beraberliğin pekiştirildiği önemli anlardır.

Kurtuluş, af ve arınma gibi anlamları ruhunda barındıran aynı zamanda, Ramazan ayının bir müjdecisi de olan Berat gecesi, insanlar arasındaki dargınlıkları gidermek, kırılan kalpleri onarmak için de büyük bir fırsattır.

Birliğimiz ve beraberliğimiz bizim en büyük servetimizdir. Güven, barış ve huzur ancak herkesin birbirine sevgi ve saygı duyması, kardeşlik, eşitlik, adalet, üretim ve emeğin değer bulmasıyla mümkündür.

Bu duygu ve düşüncelerle; tüm hemşehrilerimin Berat Kandili’ni kutluyor, bu gecede yapılan duaların birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insanlık âleminin barış ve huzurla daha aydınlık yarınlara ulaşmasına vesile olmasını diliyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.