Başkan Seçer’den Ramazan Bayramı Mesajı

03.06.2019 - 22:11, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Seçer’den Ramazan Bayramı Mesajı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Ramazan Bayramı” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Seçer mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bayramlar; berekettir, umuttur, özlemdir. İnsanların birbiriyle kaynaştığı, birlik, paylaşma ve hoşgörünün en güzel örneklerinin sergilendiği özel günlerdir. Hepimiz için büyük anlam taşıyan, bu özel günleri, birkaç gün ile sınırlamadan, toplumsal hayatımızın genelinde yaşayabilmemiz bizlere çok önemli kazanımlar sağlayacaktır. Böylece, yaşadığımız pek çok toplumsal sorun daha kolay aşılacak ve çözüme kavuşacaktır. Bu nedenle bayramın coşkusunu, mutluluğunu aile bireyleriyle, komşularımızla, hemşerilerimizle paylaşarak daha anlamlı hale getirmeli; kardeşlik ve dostluk bağlarımızı canlandırmalı, ihtiyaç sahiplerinin yanında olarak birliğimizin ve beraberliğimizin güçlenmesi için bu günleri bir fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Biz Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak, sadece özel günlerimizde değil, hemşehrilerimizin bize ihtiyaç duydukları her an yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle kardeşliğin, hoşgörünün, paylaşımın ve dayanışmanın daimi olduğu nice bayramları hep birlikte yaşamak dileğiyle, tüm hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, en içten saygı ve sevgilerimi sunuyorum”
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Ramazan Bayramı” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Seçer mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bayramlar; berekettir, umuttur, özlemdir.

İnsanların birbiriyle kaynaştığı, birlik, paylaşma ve hoşgörünün en güzel örneklerinin sergilendiği özel günlerdir.

Hepimiz için büyük anlam taşıyan, bu özel günleri, birkaç gün ile sınırlamadan, toplumsal hayatımızın genelinde yaşayabilmemiz bizlere çok önemli kazanımlar sağlayacaktır. Böylece, yaşadığımız pek çok toplumsal sorun daha kolay aşılacak ve çözüme kavuşacaktır.

Bu nedenle bayramın coşkusunu, mutluluğunu aile bireyleriyle, komşularımızla, hemşerilerimizle paylaşarak daha anlamlı hale getirmeli; kardeşlik ve dostluk bağlarımızı canlandırmalı, ihtiyaç sahiplerinin yanında olarak birliğimizin ve beraberliğimizin güçlenmesi için bu günleri bir fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

Biz Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak, sadece özel günlerimizde değil, hemşehrilerimizin bize ihtiyaç duydukları her an yanlarında olmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle kardeşliğin, hoşgörünün, paylaşımın ve dayanışmanın daimi olduğu nice bayramları hep birlikte yaşamak dileğiyle, tüm hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, en içten saygı ve sevgilerimi sunuyorum”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.