Başkan Seçer, Kanser Tedavisi Gören İrem’in Hayalini Gerçekleştirdi

01.11.2019 - 11:59, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Seçer, Kanser Tedavisi Gören İrem’in Hayalini Gerçekleştirdi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, nörofibromatozis yani sinir sisteminde kötü huylu tümör ve yumuşak doku kanseri tedavisi gören 22 yaşındaki İrem Ayyüce Çınar’ın küçük yaşlardan bu yana taraftarı olduğu Fenerbahçe’nin maçını izlemesine vesile oldu.

Mersin Stadı’nda Tarsus İdmanyurdu ile kupa maçı oynayan ve 3-1 kazanan Fenerbahçe’nin futbolcularıyla mücadele sonrası koridorda bir araya gelen İrem, mutluluktan gözyaşlarını tutamadı. Ağır bir tedavi sürecinden geçen ve zor günler yaşayan İrem, Fenerbahçe maçına gitmesine ve oyuncularla bir araya gelmesine yardımcı olan Başkan Seçer’e teşekkür etti.   Mersin’in Kargıpınarı Mahallesi’nde ikamet eden ve son birkaç yıldır nörofibromatozis yani sinir sisteminde kötü huylu tümör ve yumuşak doku kanseri hastalıklarıyla mücadele eden 22 yaşındaki İrem Ayyüce Çınar, çocukluktan bu yana sevgi duyduğu Fenerbahçe’nin, Mersin Stadı’nda, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Tarsus İdmanyurdu ile oynadığı maça gitti. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in yardımlarıyla Fenerbahçe maçını tribünden izleyen ve maç sonrası koridorda Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ve futbolcularla fotoğraf çektiren İrem, mutluluk gözyaşları döktü.   Tribünde o heyecanı yaşamak istedi Ağır bir tedavi sürecinden geçen İrem Ayyüce Çınar’ın maça gitmek istediğini duyan Başkan Vahap Seçer, ne gerekiyorsa yapılması talimatını verdi. Maç günü araçla evinden alınan İrem, Fenerbahçe formasını giyerek, koltuk değneğiyle de olsa, stada giderek tribündeki yerini aldı. Maç boyunca büyük heyecan yaşayan ve çektiği sıkıntıları bir nebze de olsa unutan İrem, yine Büyükşehir Belediye personelinin girişimleriyle maç sonrası Fenerbahçe kafilesinin bulunduğu koridora götürüldü. İrem, burada başta Teknik Direktör Ersun Yanal olmak üzere Ozan Tufan, Tolga Ciğerci, Vedat Muriç, Alper Potuk ve diğer futbolcularla fotoğraf çektirdi. İrem, ayrıca Fenerbahçe TV’ye de röportaj vererek, mutluluğunu paylaştı.   Başkan Seçer’e teşekkür etti Defalarca kez ameliyat masasına yatan, ağır bir tedavi süreci geçiren ve sağ bacağını kaybetme riski bulunan İrem Ayyüce Çınar, talebini olumlu bir şekilde karşılayarak stada gitmesine ve Fenerbahçeli oyuncularla bir araya gelmesine vesile olan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkürlerini iletti.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, nörofibromatozis yani sinir sisteminde kötü huylu tümör ve yumuşak doku kanseri tedavisi gören 22 yaşındaki İrem Ayyüce Çınar’ın küçük yaşlardan bu yana taraftarı olduğu Fenerbahçe’nin maçını izlemesine vesile oldu.

Mersin Stadı’nda Tarsus İdmanyurdu ile kupa maçı oynayan ve 3-1 kazanan Fenerbahçe’nin futbolcularıyla mücadele sonrası koridorda bir araya gelen İrem, mutluluktan gözyaşlarını tutamadı. Ağır bir tedavi sürecinden geçen ve zor günler yaşayan İrem, Fenerbahçe maçına gitmesine ve oyuncularla bir araya gelmesine yardımcı olan Başkan Seçer’e teşekkür etti.

 

Mersin’in Kargıpınarı Mahallesi’nde ikamet eden ve son birkaç yıldır nörofibromatozis yani sinir sisteminde kötü huylu tümör ve yumuşak doku kanseri hastalıklarıyla mücadele eden 22 yaşındaki İrem Ayyüce Çınar, çocukluktan bu yana sevgi duyduğu Fenerbahçe’nin, Mersin Stadı’nda, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Tarsus İdmanyurdu ile oynadığı maça gitti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in yardımlarıyla Fenerbahçe maçını tribünden izleyen ve maç sonrası koridorda Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ve futbolcularla fotoğraf çektiren İrem, mutluluk gözyaşları döktü.

 

Tribünde o heyecanı yaşamak istedi

Ağır bir tedavi sürecinden geçen İrem Ayyüce Çınar’ın maça gitmek istediğini duyan Başkan Vahap Seçer, ne gerekiyorsa yapılması talimatını verdi. Maç günü araçla evinden alınan İrem, Fenerbahçe formasını giyerek, koltuk değneğiyle de olsa, stada giderek tribündeki yerini aldı.

Maç boyunca büyük heyecan yaşayan ve çektiği sıkıntıları bir nebze de olsa unutan İrem, yine Büyükşehir Belediye personelinin girişimleriyle maç sonrası Fenerbahçe kafilesinin bulunduğu koridora götürüldü.

İrem, burada başta Teknik Direktör Ersun Yanal olmak üzere Ozan Tufan, Tolga Ciğerci, Vedat Muriç, Alper Potuk ve diğer futbolcularla fotoğraf çektirdi. İrem, ayrıca Fenerbahçe TV’ye de röportaj vererek, mutluluğunu paylaştı.

 

Başkan Seçer’e teşekkür etti

Defalarca kez ameliyat masasına yatan, ağır bir tedavi süreci geçiren ve sağ bacağını kaybetme riski bulunan İrem Ayyüce Çınar, talebini olumlu bir şekilde karşılayarak stada gitmesine ve Fenerbahçeli oyuncularla bir araya gelmesine vesile olan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.