Başkan Tarhan, 'Cumhuriyet ışığımız daha güçlü şekilde ilelebet yanacaktır'

30.10.2020 - 14:23, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Tarhan, 'Cumhuriyet ışığımız daha güçlü şekilde ilelebet yanacaktır'

Mezitli Belediyesi, Cumhuriyetimizin 97. yıldönümünde muhteşem bir araç konvoyu gerçekleştirdi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mezitli’de her zaman olduğu gibi muhteşem görüntülerle kutlandı. Ekim ayı boyunca devam eden kutlamaların sonunda Mezitli Belediyesi, Cumhuriyetimizin 97. yıldönümünde muhteşem bir araç konvoyu gerçekleştirdi. Başkan Tarhan eşi Sembol Tarhan ve Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte üstü açık otobüsle tura katılarak Mezitlilileri selamladığı kutlamalara, Cumhuriyet sevdalıları yüzlerce araçlık konvoyla şölen yaşanmasını sağladı. Belediye araçları, Mersinli motosikletçiler ve klasik araba sahiplerinin de konvoya katılması ile Mezitli eşine az rastlanır günlerden birini yaşadı. Mezitlililerin yoğun ilgi gösterdiği yaklaşık 40 kilometre boyunca, cadde ve sokakları dolaşan bayrak denizin oluştuğu konvoy Mezitli Belediyesi Demokrasi Meydanında sona erdi. Başkan Tarhan, meydanda hazırlanan Cumhuriyet Meşalesini binlerce Mezitlili ile birlikte yaktı.  Mezitlililer, yakılan meşaleye Marşlar ve alkışlar eşlik etti. Demokrasi Meydanı’nda kısa bir konuşma yapan Başkan Tarhan, “Cumhuriyet ışığımız daha güçlü şekilde ilelebet yanacaktır. Bu onurlu emaneti demokrasi ile taçlandırarak hak ettiği yere getireceğiz. Atatürk’ün bize kazandırdığı bu Cumhuriyeti hep beraber, kadınımız, çocuğumuz, gençlerimiz, köylümüz, işçimiz, emekçimizle bu onurlu kutsal emaneti sonuna kadar demokrasi ile taçlandırarak, Türkiye’yi hak ettiği yere getireceğiz. Hepimiz umutluyuz çünkü hepimiz heyecanlıyız. Başaracağız” diye konuştu.
Mezitli Belediyesi, Cumhuriyetimizin 97. yıldönümünde muhteşem bir araç konvoyu gerçekleştirdi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mezitli’de her zaman olduğu gibi muhteşem görüntülerle kutlandı.

Ekim ayı boyunca devam eden kutlamaların sonunda Mezitli Belediyesi, Cumhuriyetimizin 97. yıldönümünde muhteşem bir araç konvoyu gerçekleştirdi. Başkan Tarhan eşi Sembol Tarhan ve Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte üstü açık otobüsle tura katılarak Mezitlilileri selamladığı kutlamalara, Cumhuriyet sevdalıları yüzlerce araçlık konvoyla şölen yaşanmasını sağladı. Belediye araçları, Mersinli motosikletçiler ve klasik araba sahiplerinin de konvoya katılması ile Mezitli eşine az rastlanır günlerden birini yaşadı.

Mezitlililerin yoğun ilgi gösterdiği yaklaşık 40 kilometre boyunca, cadde ve sokakları dolaşan bayrak denizin oluştuğu konvoy Mezitli Belediyesi Demokrasi Meydanında sona erdi.

Başkan Tarhan, meydanda hazırlanan Cumhuriyet Meşalesini binlerce Mezitlili ile birlikte yaktı.  Mezitlililer, yakılan meşaleye Marşlar ve alkışlar eşlik etti.

Demokrasi Meydanı’nda kısa bir konuşma yapan Başkan Tarhan, “Cumhuriyet ışığımız daha güçlü şekilde ilelebet yanacaktır. Bu onurlu emaneti demokrasi ile taçlandırarak hak ettiği yere getireceğiz. Atatürk’ün bize kazandırdığı bu Cumhuriyeti hep beraber, kadınımız, çocuğumuz, gençlerimiz, köylümüz, işçimiz, emekçimizle bu onurlu kutsal emaneti sonuna kadar demokrasi ile taçlandırarak, Türkiye’yi hak ettiği yere getireceğiz. Hepimiz umutluyuz çünkü hepimiz heyecanlıyız. Başaracağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.