Başkan Tarhan, esnaf ve vatandaşlarla buluştu

21.08.2019 - 10:02, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Tarhan, esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, GMK Bulvarı üzerinde yürüyüş yaparak esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Belediyenin çalışmaları ile ilgili fikirleri ilk ağızdan duymak ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla bu tür sürpriz ziyaretlerini belli aralıklarla sürdüren Başkan Tarhan’a büyük ilgi gösterildi.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde yürüyüş yaptı. ZabıtaMüdürünün de hazır bulunduğu yürüyüşte yol boyunca işyerlerine girerek esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Tarhan, Mezitli Belediyesi’nin hayata geçirdiği projeler ve yaptığı çalışmalar hakkında fikir alışverişi yaptı. Alışveriş yaparken Başkan Tarhan’ı gören vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi ve bol bol fotoğraf çektirdi. Belediyenin çalışmaları ile ilgili fikirleri ilk ağızdan duymak ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla bu tür sürpriz ziyaretleri sürekli gerçekleştiren Başkan Tarhan’a bir vatandaş ise “Güler yüzlü Mezitlililerin güler yüzlü esnafı, güler yüzlü başkanı olur” diyerek hizmetleri nedeniyle teşekkür etti.   YANLIŞ BİLİNEN ŞEYLERİ DÜZELTİYORUZ Farklı bölgelerde bu tür yürüyüşleri yaptığını dile getiren Başkan Tarhan, “Görev yaptığım süre boyunca vatandaşlarımızla iç içe olmaya gayret gösterdim. Çünkü en güzel fikirleri onlardan alıyor, eleştirileri varsa ilk ağızdan dinleme fırsatı buluyorum. Bu tür diyaloglar hem benim için hem de vatandaşlarımız için çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Biz hizmetlerimiz hakkında vatandaşımızın neler düşündüğünü öğreniyoruz, vatandaşlarımıza da merak ettiği konular hakkında bilgiler veriyoruz. Yanlış bilinen şeyler varsa düzeltiyoruz” dedi.   HALKÇI BELEDİYECİLİĞİN GURURUNU YAŞIYOR Yaşayanların mutlu olduğu bir Mezitli için çalıştıklarını vurgulayan Başkan Tarhan, “Vatandaşları mutlu etmenin en iyi yolu onların istedikleri hizmetleri yapabilmektir. Ben geride kalan 5 yıllık hizmetim süresinde vatandaşlarımızın fikir ve görüşlerine büyük önem verdim. Halk Günleri, esnaf ve vatandaş ziyaretleri ve çat kapı ev ziyaretleri ile bir arada olmaya gayret gösterdik. Göreve gelirken, halkın bir başkanı olacak, Mezitli Belediyesi de halkın bir belediyesi olacak demiştik. Geride kalan 5 yılda vatandaşımıza halkçı belediye sunmuş olmanın gururunu yaşıyorum.” diye konuştu.
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, GMK Bulvarı üzerinde yürüyüş yaparak esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Belediyenin çalışmaları ile ilgili fikirleri ilk ağızdan duymak ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla bu tür sürpriz ziyaretlerini belli aralıklarla sürdüren Başkan Tarhan’a büyük ilgi gösterildi.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde yürüyüş yaptı. ZabıtaMüdürünün de hazır bulunduğu yürüyüşte yol boyunca işyerlerine girerek esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Tarhan, Mezitli Belediyesi’nin hayata geçirdiği projeler ve yaptığı çalışmalar hakkında fikir alışverişi yaptı.

Alışveriş yaparken Başkan Tarhan’ı gören vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi ve bol bol fotoğraf çektirdi. Belediyenin çalışmaları ile ilgili fikirleri ilk ağızdan duymak ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla bu tür sürpriz ziyaretleri sürekli gerçekleştiren Başkan Tarhan’a bir vatandaş ise “Güler yüzlü Mezitlililerin güler yüzlü esnafı, güler yüzlü başkanı olur” diyerek hizmetleri nedeniyle teşekkür etti.

 

YANLIŞ BİLİNEN ŞEYLERİ DÜZELTİYORUZ

Farklı bölgelerde bu tür yürüyüşleri yaptığını dile getiren Başkan Tarhan, “Görev yaptığım süre boyunca vatandaşlarımızla iç içe olmaya gayret gösterdim. Çünkü en güzel fikirleri onlardan alıyor, eleştirileri varsa ilk ağızdan dinleme fırsatı buluyorum. Bu tür diyaloglar hem benim için hem de vatandaşlarımız için çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Biz hizmetlerimiz hakkında vatandaşımızın neler düşündüğünü öğreniyoruz, vatandaşlarımıza da merak ettiği konular hakkında bilgiler veriyoruz. Yanlış bilinen şeyler varsa düzeltiyoruz” dedi.

 

HALKÇI BELEDİYECİLİĞİN GURURUNU YAŞIYOR

Yaşayanların mutlu olduğu bir Mezitli için çalıştıklarını vurgulayan Başkan Tarhan, “Vatandaşları mutlu etmenin en iyi yolu onların istedikleri hizmetleri yapabilmektir. Ben geride kalan 5 yıllık hizmetim süresinde vatandaşlarımızın fikir ve görüşlerine büyük önem verdim. Halk Günleri, esnaf ve vatandaş ziyaretleri ve çat kapı ev ziyaretleri ile bir arada olmaya gayret gösterdik. Göreve gelirken, halkın bir başkanı olacak, Mezitli Belediyesi de halkın bir belediyesi olacak demiştik. Geride kalan 5 yılda vatandaşımıza halkçı belediye sunmuş olmanın gururunu yaşıyorum.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.