Başkan Tarhan, farkındalık yaratarak, bisikletle maske dağıttı

29.05.2020 - 16:55, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Tarhan, farkındalık yaratarak, bisikletle maske dağıttı

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ( Move Week) Hareketlilik Haftası Kapsamında bisikletle Mezitli’yi gezerek esnaf ve vatandaşlara maske dağıttı.

Belediye meclis üyeleri ve birim müdürlerinin de yer aldığı bisiklet gezisinde balkon ve camlara çıkarak alkış yapan vatandaşlar Başkana yoğun ilgi gösterdi. Çocukların sevgi gösterisinde bulunduğu Başkan Tarhan, fotoğraf çekme isteklerini de kırmadı. Bir anda Başkan Tarhan’ı bisikletiyle gezerken gören vatandaşlar, evlerine, işyerlerine ve bahçelerine davet ederek ikramda bulunmak istedi. Başkan Tarhan, virüse karşı yapılacak mücadelede en önemli faktörlerden olan maske takılması ve sosyal mesafe kurallarına uyulması konusunda hassasiyet göstermelerini istedi.    Mezitli Belediye Binasından başlayarak Davultepe’ye, daha sonra Viranşehir’e kadar devam eden 20 kilometrelik parkur boyunca 3 bini aşkın maske dağıtıldı.   Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında yaşanan korona virüsü tehlikesi nedeniyle kitlesel buluşmaları yapamadıklarını ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Virüsün yayılma tehlikesi altında etkinliklerimizi belirli tedbirleri alarak gerçekleştirmek durumundayız. Geçtiğimiz yıl dolu dolu ve başarıyla gerçekleştirdiğimiz Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında maalesef birçok projemizi iptal etmek durumunda kaldık. Buna karşın hem bisiklet kullanımına dikkat çekmek hem de virüse karşı vatandaşlarımıza maske dağıtarak uyarılarda bulunmak amacıyla bisiklet sürmeye karar verdik. Meclis üyelerimiz ve birim müdürlerimiz de bize destek verdi. Hepsine teşekkür ederim” dedi.  
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ( Move Week) Hareketlilik Haftası Kapsamında bisikletle Mezitli’yi gezerek esnaf ve vatandaşlara maske dağıttı.

Belediye meclis üyeleri ve birim müdürlerinin de yer aldığı bisiklet gezisinde balkon ve camlara çıkarak alkış yapan vatandaşlar Başkana yoğun ilgi gösterdi. Çocukların sevgi gösterisinde bulunduğu Başkan Tarhan, fotoğraf çekme isteklerini de kırmadı. Bir anda Başkan Tarhan’ı bisikletiyle gezerken gören vatandaşlar, evlerine, işyerlerine ve bahçelerine davet ederek ikramda bulunmak istedi. Başkan Tarhan, virüse karşı yapılacak mücadelede en önemli faktörlerden olan maske takılması ve sosyal mesafe kurallarına uyulması konusunda hassasiyet göstermelerini istedi. 

 

Mezitli Belediye Binasından başlayarak Davultepe’ye, daha sonra Viranşehir’e kadar devam eden 20 kilometrelik parkur boyunca 3 bini aşkın maske dağıtıldı.

 

Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında yaşanan korona virüsü tehlikesi nedeniyle kitlesel buluşmaları yapamadıklarını ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Virüsün yayılma tehlikesi altında etkinliklerimizi belirli tedbirleri alarak gerçekleştirmek durumundayız. Geçtiğimiz yıl dolu dolu ve başarıyla gerçekleştirdiğimiz Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında maalesef birçok projemizi iptal etmek durumunda kaldık. Buna karşın hem bisiklet kullanımına dikkat çekmek hem de virüse karşı vatandaşlarımıza maske dağıtarak uyarılarda bulunmak amacıyla bisiklet sürmeye karar verdik. Meclis üyelerimiz ve birim müdürlerimiz de bize destek verdi. Hepsine teşekkür ederim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.