Başkan Tollu şiddetli fırtınadan etkilenen üreticileri ziyaret etti.

28.05.2020 - 16:09, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Tollu şiddetli fırtınadan etkilenen üreticileri ziyaret etti.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu şiddetli fırtınadan etkilenen üreticileri ziyaret etti. Yeniyurt, Küstülü, Tapureli, Veyselli, Yağda, Güneyli, Harfilli, Güzeloluk, Sarıkaya ve Sorgun Mahalleleri’nde üreticilerle bir araya gelen Başkan Tollu fırtınanın verdiği hasarı yerinde inceledi.

Mersin'in Erdemli ilçesinde etkili olan şiddetli fırtınanın verdiği hasarın ön tespit çalışmasında 168 üreticiye ait 510 dekar seranın hasar gördüğü belirlendi. Bayramın ilk günü başlayıp iki gün devam eden fırtına, Erdemli ilçesinde bin 100 ile bin 400 rakım arasındaki seralarda hasara neden oldu.   Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu belediye imkânları ölçüsünde üreticilerin yanlarında olacaklarını söyledi. Başkan Tollu, "Erdemli'de bin rakımın üzerinde bulunan mahallelerimizde fırtınadan zarar gören çiftçilerimizle birlikteyiz. İnsanlarımız burada sebze meyve işiyle uğraşırlar. Buralar biraz da rüzgara maruz kalan bölgeler olduğu için birçok çiftçimizin serasını rüzgar aldı. Çok ciddi bir zarar var" dedi.   “Üreticilerimizin Yanındayız” Üreticilerinin ülkenin kalkınmasına ciddi katkı sağladığını vurgulayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Şu anda bu insanlarımız bu gelirlerinden mahrum durumdalar. Erdemli Belediyesi olarak çiftçilerimizle alakalı elimizden gelen her türlü imkanı seferber edeceğiz. Bu seraların yerine konması için elbette çakıl, çimento ihtiyacı var. Belediyemizin gücü nispetinde çiftçilerimize faydalı olmaya çalışacağız" diye konuştu.
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu şiddetli fırtınadan etkilenen üreticileri ziyaret etti. Yeniyurt, Küstülü, Tapureli, Veyselli, Yağda, Güneyli, Harfilli, Güzeloluk, Sarıkaya ve Sorgun Mahalleleri’nde üreticilerle bir araya gelen Başkan Tollu fırtınanın verdiği hasarı yerinde inceledi.

Mersin'in Erdemli ilçesinde etkili olan şiddetli fırtınanın verdiği hasarın ön tespit çalışmasında 168 üreticiye ait 510 dekar seranın hasar gördüğü belirlendi. Bayramın ilk günü başlayıp iki gün devam eden fırtına, Erdemli ilçesinde bin 100 ile bin 400 rakım arasındaki seralarda hasara neden oldu.

 

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu belediye imkânları ölçüsünde üreticilerin yanlarında olacaklarını söyledi. Başkan Tollu, "Erdemli'de bin rakımın üzerinde bulunan mahallelerimizde fırtınadan zarar gören çiftçilerimizle birlikteyiz. İnsanlarımız burada sebze meyve işiyle uğraşırlar. Buralar biraz da rüzgara maruz kalan bölgeler olduğu için birçok çiftçimizin serasını rüzgar aldı. Çok ciddi bir zarar var" dedi.

 

Üreticilerimizin Yanındayız”

Üreticilerinin ülkenin kalkınmasına ciddi katkı sağladığını vurgulayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Şu anda bu insanlarımız bu gelirlerinden mahrum durumdalar. Erdemli Belediyesi olarak çiftçilerimizle alakalı elimizden gelen her türlü imkanı seferber edeceğiz. Bu seraların yerine konması için elbette çakıl, çimento ihtiyacı var. Belediyemizin gücü nispetinde çiftçilerimize faydalı olmaya çalışacağız" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.