Başkan Tuna 'Basın Mensuplarımızın Emeklerine Ve Gayretlerine Şahidiz'

09.01.2019 - 18:18, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Tuna 'Basın Mensuplarımızın Emeklerine Ve Gayretlerine Şahidiz'

Toroslar Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Mesajında, demokrasinin güçlenmesi ve sağlıklı bir kamuoyunun oluşmasının basın özgürlüğü ile mümkün olduğunu belirten Başkan Hamit Tuna; “Kentimizin; sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınmasına katkı sağlayan basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi. “Basın mensuplarımızın çalışma şartlarını kolaylaştırmak, onlara gereken desteği ve katkıyı sağlamak toplum olarak hepimizin ortak görevidir” diyen Başkan Tuna; “Biz yerel yöneticiler de, mesai mefhumu gözetmeden kamuoyunu bilgilendirmek adına zor ve meşakkatli bir görevi icra eden basın mensuplarımızın emeklerine ve gayretlerine şahidiz. Özveri ile görevlerini icra etmeye çalışan gazetecilerimizin 2019 yılında daha da güzel şartlarda çalışmalarını temenni ediyorum” dedi. İletişim çağının hayatımızın her noktasında olduğu ve teknolojinin yakından takip edildiği günümüzde; yazılı, görsel ve işitsel medyanın yanı sıra internet haberciliğinin de hızla gelişim gösterdiğini belirten Başkan Tuna; “İlkeli ve tarafsız habercilik yapan basın mensuplarımızın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Görevlerini yaparken hayatını kaybeden ve ebediyete intikal eden basın çalışanlarımızı da rahmetle anıyorum” dedi.  
Toroslar Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Mesajında, demokrasinin güçlenmesi ve sağlıklı bir kamuoyunun oluşmasının basın özgürlüğü ile mümkün olduğunu belirten Başkan Hamit Tuna; “Kentimizin; sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınmasına katkı sağlayan basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

“Basın mensuplarımızın çalışma şartlarını kolaylaştırmak, onlara gereken desteği ve katkıyı sağlamak toplum olarak hepimizin ortak görevidir” diyen Başkan Tuna; “Biz yerel yöneticiler de, mesai mefhumu gözetmeden kamuoyunu bilgilendirmek adına zor ve meşakkatli bir görevi icra eden basın mensuplarımızın emeklerine ve gayretlerine şahidiz. Özveri ile görevlerini icra etmeye çalışan gazetecilerimizin 2019 yılında daha da güzel şartlarda çalışmalarını temenni ediyorum” dedi.

İletişim çağının hayatımızın her noktasında olduğu ve teknolojinin yakından takip edildiği günümüzde; yazılı, görsel ve işitsel medyanın yanı sıra internet haberciliğinin de hızla gelişim gösterdiğini belirten Başkan Tuna; “İlkeli ve tarafsız habercilik yapan basın mensuplarımızın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Görevlerini yaparken hayatını kaybeden ve ebediyete intikal eden basın çalışanlarımızı da rahmetle anıyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.