Başkan Tuna’dan, Nakliyeci Esnafına ve Okullara Ziyaret

21.12.2018 - 19:43, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Tuna’dan, Nakliyeci Esnafına ve Okullara Ziyaret

Toroslar Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Akdeniz İlçesinde bulunan Mersin Nakliyeciler Sitesi’ni ziyaret etti ve Toroslar İlçesi’nde bulunan Basut ve Mektebim Okullarını da ziyaret ederek, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler ile bir araya geldi.

Toroslar Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Akdeniz İlçesinde bulunan Mersin Nakliyeciler Sitesi’ni ziyaret etti. Sitede faaliyet gösteren firmaları gezerek, firma sahipleri, site çalışanları ve şoför esnafı ile sohbet eden Başkan Tuna, daha sonra Mersin Nakliyeciler Derneği Başkanı Halit Polat ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelerek, sorunları dinledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mersin Nakliyeciler Derneği Başkanı Halit Polat, Başkan Tuna’ya Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığının hayırlı olmasını diledi. “Esnafımızın Memnuniyeti Önemli” Esnafın sorunlarını yakından takip ettiklerini ve bu sorunların çözümü noktasında ellerinden gelen çabayı sarf ettiklerini belirten Toroslar Belediye Başkanı ve MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna ise esnafın daha önce olduğu gibi bundan sonrada yanında olmaya devam edeceklerini kaydetti. Liman ve lojistik kenti olan Mersin’de nakliye sektörünün daha kaliteli bir pozisyonda yer almasının önemine değinen Başkan Hamit Tuna; “Buranın bu şekilde kullanılmasını bu yüzyılda çok doğru bulmuyorum. Burası hizmet veren ofisleriyle hem esnafımız açısından hem de hizmet alan vatandaşlarımız açısından daha kaliteli, düzenli olması ve kurumsal bir yapıya dönüşmesi gerekir. İnşallah sizlerin desteği ile Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumuzda burayı yeniden dizayn etmemiz lazım. Bizim iş bitirme belgemiz Toroslar” dedi.             “Hedefimiz; Sağlık, Eğitim ve Gençlik” Toroslar Belediye Başkanı ve MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Toroslar İlçesi’nde bulunan Basut ve Mektebim Okullarını da ziyaret ederek, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler ile bir araya geldi.             Burada çalışma yol haritalarında bulanan sağlık, eğitim ve gençliğe yönelik çalışmalarını anlatan Başkan Tuna, Milli Eğitim Müdürlüğü’ne 25 okul yeri için arsa tahsisinde bulunarak, Toroslar’ı Mersin’in en fazla eğitim kurumuna sahip ve Türkiye’de en fazla okul yeri veren belediye konumuna getirdiklerini söyledi. Eğitim ve gençlere yönelik desteklerinin bundan sonrada artarak devam edeceğini ifade eden Başkan Tuna; “Hedefimiz; değerlerine bağlı, gelecek ufku olan ve sporcu kimlikleri ile öne çıkan nesiller yetiştirmektir” dedi.
Toroslar Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Akdeniz İlçesinde bulunan Mersin Nakliyeciler Sitesi’ni ziyaret etti ve Toroslar İlçesi’nde bulunan Basut ve Mektebim Okullarını da ziyaret ederek, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler ile bir araya geldi.

Toroslar Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Akdeniz İlçesinde bulunan Mersin Nakliyeciler Sitesi’ni ziyaret etti.

Sitede faaliyet gösteren firmaları gezerek, firma sahipleri, site çalışanları ve şoför esnafı ile sohbet eden Başkan Tuna, daha sonra Mersin Nakliyeciler Derneği Başkanı Halit Polat ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelerek, sorunları dinledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mersin Nakliyeciler Derneği Başkanı Halit Polat, Başkan Tuna’ya Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığının hayırlı olmasını diledi.

“Esnafımızın Memnuniyeti Önemli”

Esnafın sorunlarını yakından takip ettiklerini ve bu sorunların çözümü noktasında ellerinden gelen çabayı sarf ettiklerini belirten Toroslar Belediye Başkanı ve MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna ise esnafın daha önce olduğu gibi bundan sonrada yanında olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Liman ve lojistik kenti olan Mersin’de nakliye sektörünün daha kaliteli bir pozisyonda yer almasının önemine değinen Başkan Hamit Tuna; “Buranın bu şekilde kullanılmasını bu yüzyılda çok doğru bulmuyorum. Burası hizmet veren ofisleriyle hem esnafımız açısından hem de hizmet alan vatandaşlarımız açısından daha kaliteli, düzenli olması ve kurumsal bir yapıya dönüşmesi gerekir. İnşallah sizlerin desteği ile Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumuzda burayı yeniden dizayn etmemiz lazım. Bizim iş bitirme belgemiz Toroslar” dedi.

           

“Hedefimiz; Sağlık, Eğitim ve Gençlik”

Toroslar Belediye Başkanı ve MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Toroslar İlçesi’nde bulunan Basut ve Mektebim Okullarını da ziyaret ederek, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler ile bir araya geldi.

            Burada çalışma yol haritalarında bulanan sağlık, eğitim ve gençliğe yönelik çalışmalarını anlatan Başkan Tuna, Milli Eğitim Müdürlüğü’ne 25 okul yeri için arsa tahsisinde bulunarak, Toroslar’ı Mersin’in en fazla eğitim kurumuna sahip ve Türkiye’de en fazla okul yeri veren belediye konumuna getirdiklerini söyledi.

Eğitim ve gençlere yönelik desteklerinin bundan sonrada artarak devam edeceğini ifade eden Başkan Tuna; “Hedefimiz; değerlerine bağlı, gelecek ufku olan ve sporcu kimlikleri ile öne çıkan nesiller yetiştirmektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.