Başkan Tuna; “Mersin Bizimle En Şanslı Dönemini Yaşayacak”

Siyaset 19.02.2019 - 15:22, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Tuna; “Mersin Bizimle En Şanslı Dönemini Yaşayacak”

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, ilk göz ağrı olan Toroslar’dan hemşehrilerine seslendi.

Osmaniye ve Yusuf Kılıç Mahallelerinde düzenlenen ve Toroslar halkının da yoğun ilgi gösterdiği toplantılarda Mersin için hazırladıkları projelerini anlatan  Başkan Hamit Tuna; “Toroslar’da hizmet ve projelerimizle başlattığımız değişim, gelişim ve belediyecilik anlayışımızı sizlerle birlikte Mersin’in geneline taşıyacağız” dedi. Cumhur ittifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Atsız Afşın Yılmaz’ın da projelerini paylaştığı toplantılarda kalabalığa hitap eden Başkan Hamit Tuna; “Her noktasında emeğimizin ve alın terimizin olduğu Toroslarımızda ilk ve enleri hayata geçirdik. Kent, kentin sokaklarını arşınlayanlarındır. Doğru hizmetler için kenti doğru tanıyacaksın. Biz de ilgi, bilgi ve takip üçgeninde çalışarak işimizle ilgili olduk, projelerimiz konusunda bilgili olduk ve hep  takip ettik. Toroslar artık sistem olarak üreten bir yapıyla kurumsal kimliğine kavuştu. Yaptığımız yatırımlarla 20 kat büyüdü. İlk Belediye Başkanı olduğumuz 2004 yılında Halkkent Mahallemizdeki daire fiyatları 4 bin TL idi. Şimdi ise 150 bin TL’den satılıyor. Her yere değer kattık. Neyle değer kattık hizmet kalitesi ve doğru yaptığımız çalışmalarla. Şimdi de Cumhur İttifakı Adayımız Sayın Atsız Afşın Yılmaz Bey’in bu projelerimizi kendi projeleriyle ulayarak Toroslarımıza daha güzel hizmetler sunacağına inanıyor ve güveniyoruz. İnşallah Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumuzda Büyükşehir ölçeğinde Toroslarımıza hizmetlerimizi yayacağız” dedi. Hemşehrilerinden Cumhur İttifakını destek isteyen Başkan Hamit Tuna; “Toroslar’da üç dönemdir bize artarak destek veriyorsunuz. Biz de sizi hiçbir zaman mahcup etmedik. Biz gönül adamıyız. Cumhur İttifakı çatısı altında gelecekteki beş yıl Mersin için şanslı bir dönem olacak. İnşallah bu millet, bu kenti kaybettirmeyecek. Toroslar’da Atsız Afşın Yılmaz’a, Büyükşehir’de şahsım Hamit Tuna’ya yetki verin Toroslar ve Mersin kazansın” dedi.  
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, ilk göz ağrı olan Toroslar’dan hemşehrilerine seslendi.

Osmaniye ve Yusuf Kılıç Mahallelerinde düzenlenen ve Toroslar halkının da yoğun ilgi gösterdiği toplantılarda Mersin için hazırladıkları projelerini anlatan  Başkan Hamit Tuna; “Toroslar’da hizmet ve projelerimizle başlattığımız değişim, gelişim ve belediyecilik anlayışımızı sizlerle birlikte Mersin’in geneline taşıyacağız” dedi.

Cumhur ittifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Atsız Afşın Yılmaz’ın da projelerini paylaştığı toplantılarda kalabalığa hitap eden Başkan Hamit Tuna; “Her noktasında emeğimizin ve alın terimizin olduğu Toroslarımızda ilk ve enleri hayata geçirdik. Kent, kentin sokaklarını arşınlayanlarındır. Doğru hizmetler için kenti doğru tanıyacaksın. Biz de ilgi, bilgi ve takip üçgeninde çalışarak işimizle ilgili olduk, projelerimiz konusunda bilgili olduk ve hep  takip ettik. Toroslar artık sistem olarak üreten bir yapıyla kurumsal kimliğine kavuştu. Yaptığımız yatırımlarla 20 kat büyüdü. İlk Belediye Başkanı olduğumuz 2004 yılında Halkkent Mahallemizdeki daire fiyatları 4 bin TL idi. Şimdi ise 150 bin TL’den satılıyor. Her yere değer kattık. Neyle değer kattık hizmet kalitesi ve doğru yaptığımız çalışmalarla. Şimdi de Cumhur İttifakı Adayımız Sayın Atsız Afşın Yılmaz Bey’in bu projelerimizi kendi projeleriyle ulayarak Toroslarımıza daha güzel hizmetler sunacağına inanıyor ve güveniyoruz. İnşallah Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumuzda Büyükşehir ölçeğinde Toroslarımıza hizmetlerimizi yayacağız” dedi.

Hemşehrilerinden Cumhur İttifakını destek isteyen Başkan Hamit Tuna; “Toroslar’da üç dönemdir bize artarak destek veriyorsunuz. Biz de sizi hiçbir zaman mahcup etmedik. Biz gönül adamıyız. Cumhur İttifakı çatısı altında gelecekteki beş yıl Mersin için şanslı bir dönem olacak. İnşallah bu millet, bu kenti kaybettirmeyecek. Toroslar’da Atsız Afşın Yılmaz’a, Büyükşehir’de şahsım Hamit Tuna’ya yetki verin Toroslar ve Mersin kazansın” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.