Başkan Tuna, 'Ulu Önderimiz Atatürk’ü Saygı Ve Minnetle Anıyoruz'

09.11.2018 - 08:57, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Tuna, 'Ulu Önderimiz Atatürk’ü Saygı Ve Minnetle Anıyoruz'

Toroslar Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 80’inci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mesajında, Atatürk’ün bir dünya lideri olduğuna dikkat çeken Başkan Hamit Tuna; “Kurtuluş Savaşımızın eşsiz Başkomutanı, Büyük Devlet Adamı Ulu Önderimiz Atatürk; ‘Yurtta Barış, Cihanda Barış’ ilkesiyle sadece Türk Milleti’nin değil, bütün dünyanın kabul ettiği bir dünya lideridir” dedi. Başkan Tuna,  Türkiye Cumhuriyeti’nin, Ulu Önder Atatürk’ün miras bıraktığı fikir, eser ve inkılaplarının her zaman emanetçisi olacaklarını kaydederek; “Ulu Önderimiz Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80’inci yılında hepimize düşen görev; gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmak, büyük bedeller ödenerek kurulan Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşamak ve yaşatmaktır. Biz her zaman ki gibi Ulu Önderimiz Atatürk ve O’nun kurduğu Cumhuriyet’i gelecek nesillere anlatmak görev ve misyonunu yılmadan sürdürmeye devam edeceğiz. Daima büyük bir sevgi ve saygı ile yüreğimizde yaşattığımız Ulu Önderimiz Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden tüm gazilerimizi rahmetle, minnetle ve saygı ile anıyoruz. Bir kez daha söz veriyoruz ki eserlerini korumak boynumuzun borcudur” dedi.
Toroslar Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 80’inci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mesajında, Atatürk’ün bir dünya lideri olduğuna dikkat çeken Başkan Hamit Tuna; “Kurtuluş Savaşımızın eşsiz Başkomutanı, Büyük Devlet Adamı Ulu Önderimiz Atatürk; ‘Yurtta Barış, Cihanda Barış’ ilkesiyle sadece Türk Milleti’nin değil, bütün dünyanın kabul ettiği bir dünya lideridir” dedi.

Başkan Tuna,  Türkiye Cumhuriyeti’nin, Ulu Önder Atatürk’ün miras bıraktığı fikir, eser ve inkılaplarının her zaman emanetçisi olacaklarını kaydederek; “Ulu Önderimiz Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80’inci yılında hepimize düşen görev; gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmak, büyük bedeller ödenerek kurulan Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşamak ve yaşatmaktır. Biz her zaman ki gibi Ulu Önderimiz Atatürk ve O’nun kurduğu Cumhuriyet’i gelecek nesillere anlatmak görev ve misyonunu yılmadan sürdürmeye devam edeceğiz. Daima büyük bir sevgi ve saygı ile yüreğimizde yaşattığımız Ulu Önderimiz Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden tüm gazilerimizi rahmetle, minnetle ve saygı ile anıyoruz. Bir kez daha söz veriyoruz ki eserlerini korumak boynumuzun borcudur” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.