Başkan Yilmaz, 23 Nisan’da Çocuklari Sevindirdi

24.04.2019 - 16:20, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Yilmaz, 23 Nisan’da Çocuklari Sevindirdi

Toroslar Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenlediği‘Çocuk Şenliği’ ile çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.

Toroslar Belediyesinin,  Korukent Mahallesi’ndeki Prof.Dr.Aziz Sancar Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirdiği etkinlikler havanın güzel olması ile birlikte Mersinlilerin yoğun ilgisini görürken, çocuklar, kendileri için hazırlanan oyun alanları ve parkurlarda gönüllerince eğlendi.             Etkinliğe ev sahipliği yapan Toroslar Belediye Başkanı Av.Atsız Afşın Yılmaz, aktivitelerde çocukları yalnız bırakmadı.Eşi Meltem Yılmaz ve çocuklarının da eşlik ettiği şenlikte, tüm çocukların bayramını kutlayarak sevinçlerine ortak olan Başkan Yılmaz, çocuklarla ve aileleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi ve sohbet etti.             Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 99’uncu yıldönümünü kutlayan Toroslar Belediye Başkanı Av.Atsız Afşın Yılmaz, düzenledikleri Çocuk Şenliği ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusunu çocuklarla birlikte doyasıya yaşadıklarını söyledi.             Başkan Yılmaz; “Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği ve bu yıl 99’uncusunu kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve  Çocuk Bayramı’nda Gençlik Merkezimizde kurduğumuz oyun alanları ve parkurlarda çocuklarımızla keyifli bir vakit geçirdik.Çocuklarımız  bizim geleceğimizdir.Onların daha sağlıklı, huzurlu ve eğitimli bireyler olarak yetişmeleri de bizim en büyük görevimizdir.Bu vesileyle başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz vatanımız uğruna canlarını feda eden tüm kahramanlarımızı şükranla anıyor, aziz şehitlerimize rahmet diliyor ve çocuklarımızın bayramını kutluyorum” dedi. Başkan Yılmaz’ın, çocuklara Türk Bayraklı uçurtma hediye ettiği şenlikte; Motosiklet eğitim parkuru, İlizyon gösterileri, Topaç, Bilyalı, İp atlama, Bilye, Çocuk oyun alanları, TORTEK çocuk atölyesi, Zumba show, Mini voleybol, Survivor parkuru, Bisiklet ve paten parkuru güne damgasını vururken, programda ayrıca katılımcılara sıkma, ayran, pamuk şeker, patlamış mısır ve dondurma ikramında da bulunuldu.        
Toroslar Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenlediği‘Çocuk Şenliği’ ile çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.

Toroslar Belediyesinin,  Korukent Mahallesi’ndeki Prof.Dr.Aziz Sancar Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirdiği etkinlikler havanın güzel olması ile birlikte Mersinlilerin yoğun ilgisini görürken, çocuklar, kendileri için hazırlanan oyun alanları ve parkurlarda gönüllerince eğlendi.

            Etkinliğe ev sahipliği yapan Toroslar Belediye Başkanı Av.Atsız Afşın Yılmaz, aktivitelerde çocukları yalnız bırakmadı.Eşi Meltem Yılmaz ve çocuklarının da eşlik ettiği şenlikte, tüm çocukların bayramını kutlayarak sevinçlerine ortak olan Başkan Yılmaz, çocuklarla ve aileleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi ve sohbet etti.

            Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 99’uncu yıldönümünü kutlayan Toroslar Belediye Başkanı Av.Atsız Afşın Yılmaz, düzenledikleri Çocuk Şenliği ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusunu çocuklarla birlikte doyasıya yaşadıklarını söyledi.

            Başkan Yılmaz; “Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği ve bu yıl 99’uncusunu kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve  Çocuk Bayramı’nda Gençlik Merkezimizde kurduğumuz oyun alanları ve parkurlarda çocuklarımızla keyifli bir vakit geçirdik.Çocuklarımız  bizim geleceğimizdir.Onların daha sağlıklı, huzurlu ve eğitimli bireyler olarak yetişmeleri de bizim en büyük görevimizdir.Bu vesileyle başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz vatanımız uğruna canlarını feda eden tüm kahramanlarımızı şükranla anıyor, aziz şehitlerimize rahmet diliyor ve çocuklarımızın bayramını kutluyorum” dedi.

Başkan Yılmaz’ın, çocuklara Türk Bayraklı uçurtma hediye ettiği şenlikte; Motosiklet eğitim parkuru, İlizyon gösterileri, Topaç, Bilyalı, İp atlama, Bilye, Çocuk oyun alanları, TORTEK çocuk atölyesi, Zumba show, Mini voleybol, Survivor parkuru, Bisiklet ve paten parkuru güne damgasını vururken, programda ayrıca katılımcılara sıkma, ayran, pamuk şeker, patlamış mısır ve dondurma ikramında da bulunuldu.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.