Başkan Yılmaz 'Amatör sporun yanındayız'

01.07.2019 - 08:00, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Yılmaz 'Amatör sporun yanındayız'

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, kentteki sportif başarıların artmasında amatör spor kulüplerinin önemine vurgu yaptı.

Başkan Yılmaz, İlçede faaliyet gösteren Mohikan Spor Kulübü Başkanı ve Milli Antrenör Salih Erden ile Kulüp Yöneticileri ve sporcuları makamında ağırladı.             Ziyaret sırasında, Muay Thai, Kick Boks ve Boks branşlarında eğitimlerin verildiği kulübün faaliyetleri hakkında bilgiler alan Başkan Yılmaz, dünya ve Avrupa Şampiyonalarında kentimizi temsil eden sporculara başarılarının devamını diledi.             “Hedefimiz, geleceğin milli sporcularının Mersin’den çıkmasıdır” diyen Başkan Yılmaz; “Spor, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tuttuğu gibi onların sağlıklı gelişimine de katkı sağlamakta. Bu nedenle amatör spor kulüplerimizin faaliyetlerini sürdürmesine önem veriyoruz. Sporun ve sporcunun her zaman yanındayız” dedi.             Kulüp yöneticilerine ve sporculara nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Yılmaz, Toroslar’da sporun alt yapısını daha da geliştirereceklerini söyledi. 
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, kentteki sportif başarıların artmasında amatör spor kulüplerinin önemine vurgu yaptı.

Başkan Yılmaz, İlçede faaliyet gösteren Mohikan Spor Kulübü Başkanı ve Milli Antrenör Salih Erden ile Kulüp Yöneticileri ve sporcuları makamında ağırladı.

            Ziyaret sırasında, Muay Thai, Kick Boks ve Boks branşlarında eğitimlerin verildiği kulübün faaliyetleri hakkında bilgiler alan Başkan Yılmaz, dünya ve Avrupa Şampiyonalarında kentimizi temsil eden sporculara başarılarının devamını diledi.

            “Hedefimiz, geleceğin milli sporcularının Mersin’den çıkmasıdır” diyen Başkan Yılmaz; “Spor, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tuttuğu gibi onların sağlıklı gelişimine de katkı sağlamakta. Bu nedenle amatör spor kulüplerimizin faaliyetlerini sürdürmesine önem veriyoruz. Sporun ve sporcunun her zaman yanındayız” dedi.

            Kulüp yöneticilerine ve sporculara nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Yılmaz, Toroslar’da sporun alt yapısını daha da geliştirereceklerini söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.