Başkan Yılmaz, Berat Kandili'ni Kutladı

07.04.2020 - 10:50, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Yılmaz, Berat Kandili'ni Kutladı

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

On bir Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerifin müjdecisi olan Berat Kandili'ni idrak etmenin heyecanı içerisinde olduklarını dile getiren Başkan Yılmaz;  "Berat Kandili, müslümanların Yüce Allah'a sığınarak günahlardan arındıkları, ilahi lütuf ve bereketlere eriştikleri mübarek gecelerden birisidir. Bu nedenle bu gecenin faziletini iyi kavramalı ve iyi değerlendirmeliyiz" dedi.   "Bu Zorlu Süreci Hep Birlikte Atlatacağız"            "Millet olarak küresel bir salgınla mücadele ediyoruz" diyen Başkan Yılmaz, içinde bulunduğumuz bu süreçte birlik ve beraberliğin önemine de vurgu yaparak; "Tüm dünyayı saran ve ülkemizi de etkisi altına alan Koronavirüs salgınına karşı millet olarak mücadelemizi güçlü bir şekilde veriyoruz. Bu süreci birlik ve beraberlik içerisinde tedbiri elden bırakmayıp en kısa sürede atlatacağımıza inanıyorum. Bu vesileyle fedakarca çalışan sağlık personellerimize, güvenlik güçlerimize ve kamu görevlilerimize teşekkür ediyor, Berat Kandili'nin, tüm islam Alemi, milletimiz ve insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.  
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

On bir Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerifin müjdecisi olan Berat Kandili'ni idrak etmenin heyecanı içerisinde olduklarını dile getiren Başkan Yılmaz;  "Berat Kandili, müslümanların Yüce Allah'a sığınarak günahlardan arındıkları, ilahi lütuf ve bereketlere eriştikleri mübarek gecelerden birisidir. Bu nedenle bu gecenin faziletini iyi kavramalı ve iyi değerlendirmeliyiz" dedi.

 

"Bu Zorlu Süreci Hep Birlikte Atlatacağız"

 

         "Millet olarak küresel bir salgınla mücadele ediyoruz" diyen Başkan Yılmaz, içinde bulunduğumuz bu süreçte birlik ve beraberliğin önemine de vurgu yaparak; "Tüm dünyayı saran ve ülkemizi de etkisi altına alan Koronavirüs salgınına karşı millet olarak mücadelemizi güçlü bir şekilde veriyoruz. Bu süreci birlik ve beraberlik içerisinde tedbiri elden bırakmayıp en kısa sürede atlatacağımıza inanıyorum. Bu vesileyle fedakarca çalışan sağlık personellerimize, güvenlik güçlerimize ve kamu görevlilerimize teşekkür ediyor, Berat Kandili'nin, tüm islam Alemi, milletimiz ve insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.