Başkan Yilmaz, Berat Kandili’ni Kutladi

18.04.2019 - 19:13, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Yilmaz, Berat Kandili’ni Kutladi

Toroslar Belediye Başkanı Av.Atsız Afşın Yılmaz, Berat Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

11 Ayın Sultanı Mübarek Ramazan Ayı’nın müjdecisi olan Berat Kandili’ne ulaşmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşadıklarını belirten Başkan Atsız Afşın Yılmaz; “Günahlardan aklanma ve arınma anlamına gelen bu mübarek gecenin tüm İslam Alemi’nin ve Ülkemizin birliğine ve beraberliğine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.            Başkan Yılmaz; “Dini duyguların yoğunluk kazandığı merhamet, şefkat, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruk noktasına ulaştığı Berat Kandili, Yüce Allah’a yakınlaşmak, kardeşlik, birlik ve beraberlik bağlarımızı güçlendirmek için bir vesiledir.Bu gece bağışlanma ve af gecesidir.Bu gecede yapılan ibadetlerin fazileti çok büyüktür. Bu vesile ile tüm İslam Alemi’nin, milletimizin ve Mersinli hemşehrilerimizin Berat Kandili’ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.  
Toroslar Belediye Başkanı Av.Atsız Afşın Yılmaz, Berat Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

11 Ayın Sultanı Mübarek Ramazan Ayı’nın müjdecisi olan Berat Kandili’ne ulaşmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşadıklarını belirten Başkan Atsız Afşın Yılmaz; “Günahlardan aklanma ve arınma anlamına gelen bu mübarek gecenin tüm İslam Alemi’nin ve Ülkemizin birliğine ve beraberliğine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

           Başkan Yılmaz; “Dini duyguların yoğunluk kazandığı merhamet, şefkat, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruk noktasına ulaştığı Berat Kandili, Yüce Allah’a yakınlaşmak, kardeşlik, birlik ve beraberlik bağlarımızı güçlendirmek için bir vesiledir.Bu gece bağışlanma ve af gecesidir.Bu gecede yapılan ibadetlerin fazileti çok büyüktür. Bu vesile ile tüm İslam Alemi’nin, milletimizin ve Mersinli hemşehrilerimizin Berat Kandili’ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.