Başkan Yılmaz, ÇBB’nin Encümen Üyesi Oldu

29.05.2019 - 15:34, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Yılmaz, ÇBB’nin Encümen Üyesi Oldu

Toroslar Belediye Başkanı Av. Atsız Afşın Yılmaz, Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye’deki büyükşehir, il ve ilçe belediyelerin bağlı olduğu Çukurova Belediyeler Birliği’nin (ÇBB) Encümen üyesi oldu.

Çukurova Belediyeler Birliği, Genel Kurul Toplantısı Adana’da gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda, yeni ÇBB başkanı oy birliğiyle seçildi.  Adana Büyükşehir Belediye Eski Başkanı Hüseyin Sözlü’den başkanlığı devralan Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, bir önceki dönem Başkanı Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti. Osmaniye Belediye Başkanı Kara bir açıklama yaparak “Çukurova Belediyeler Birliği Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda Başkanlık görevini devir aldık. Toplantıda başkan seçilmemiz için katkı sağlayan tüm delege arkadaşlarıma, görev alan kıymetli dostlarıma ve bir önceki dönem Başkanı Sayın Hüseyin Sözlü’ye teşekkür ederim.” dedi. ÇBB'nin genel kurul toplantısında encümen üyesi seçilen Toroslar Belediye Başkanı Av. Atsız Afşın Yılmaz, ÇBB’nin üye belediyelerin görüş alışverişi yapması ve belediyelerin birbirine destek olması açısından büyük bir öneme sahip olduğunu söyledi. Başkan Yılmaz konuşmasına şöyle devam etti; “Bölgesel düzeyde, tüm belediyelerin aynı çatı altında toplandığı bu önemli birlikte, işbirliğimizin teknik ve idari bilgi paylaşımını teşvik etmesi ve iyi uygulama örneklerinin yaygınlaşması hayati önem taşıyor. Belediyecilik konusunda görev ve hizmet yürüten kamu kurum ve kuruluşları, üniversite, meslek kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği yapmak ve ortak hizmet projeleri yürütmek bakımından oldukça faydalandığımız Çukurova Belediyeler Birliğinin, belediyeciliğin gelişmesine büyük katkı sağladığını düşünüyoruz. Ve birliğin kurulduğu 1997 yılından bu yana geçen dönemde yapılan anlamlı çalışmaların bundan sonraki dönemde de artarak devam edeceğini biliyoruz.”   “Başkan Yılmaz: Hibe Projelerinden faydalanmak istiyoruz”   Toroslar Belediyesi olarak projeler konusunda her türlü işbirliğine açık olduklarını ifade eden Başkan Yılmaz, “Toroslar Belediyesi olarak yeni dönemde Çukurova Belediyeler Birliğinden; özellikle, yurtiçi ve yurtdışı hibe projelerinin ve belediyeler arası işbirliği projelerinin hazırlanması ve yürütülmesinde maksimum faydalanmak istiyoruz. Bölgemize ekonomik ve sosyal alanda inovatif ve kapsayıcı yaklaşım getirecek projelerle ilgili her türlü işbirliğine açığız. Bilgi ve deneyim geliştirici çalışmalarda aktif rol almaktan onur duyarız. Bu birliği, siyaset üstü bir birliktelik olarak konumlandırıyor ve iş birliği yaparak çalışmaya devam ettiğimiz sürece çok iyi işler başararak, bölgemize önemli katkılar koyabileceğimizi düşünüyoruz.” dedi. Başkan Yılmaz, yeni görev alan birlik üyelerine başarılar diledi.
Toroslar Belediye Başkanı Av. Atsız Afşın Yılmaz, Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye’deki büyükşehir, il ve ilçe belediyelerin bağlı olduğu Çukurova Belediyeler Birliği’nin (ÇBB) Encümen üyesi oldu.

Çukurova Belediyeler Birliği, Genel Kurul Toplantısı Adana’da gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda, yeni ÇBB başkanı oy birliğiyle seçildi.

 Adana Büyükşehir Belediye Eski Başkanı Hüseyin Sözlü’den başkanlığı devralan Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, bir önceki dönem Başkanı Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti.

Osmaniye Belediye Başkanı Kara bir açıklama yaparak “Çukurova Belediyeler Birliği Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda Başkanlık görevini devir aldık. Toplantıda başkan seçilmemiz için katkı sağlayan tüm delege arkadaşlarıma, görev alan kıymetli dostlarıma ve bir önceki dönem Başkanı Sayın Hüseyin Sözlü’ye teşekkür ederim.” dedi.

ÇBB'nin genel kurul toplantısında encümen üyesi seçilen Toroslar Belediye Başkanı Av. Atsız Afşın Yılmaz, ÇBB’nin üye belediyelerin görüş alışverişi yapması ve belediyelerin birbirine destek olması açısından büyük bir öneme sahip olduğunu söyledi.

Başkan Yılmaz konuşmasına şöyle devam etti; “Bölgesel düzeyde, tüm belediyelerin aynı çatı altında toplandığı bu önemli birlikte, işbirliğimizin teknik ve idari bilgi paylaşımını teşvik etmesi ve iyi uygulama örneklerinin yaygınlaşması hayati önem taşıyor. Belediyecilik konusunda görev ve hizmet yürüten kamu kurum ve kuruluşları, üniversite, meslek kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği yapmak ve ortak hizmet projeleri yürütmek bakımından oldukça faydalandığımız Çukurova Belediyeler Birliğinin, belediyeciliğin gelişmesine büyük katkı sağladığını düşünüyoruz. Ve birliğin kurulduğu 1997 yılından bu yana geçen dönemde yapılan anlamlı çalışmaların bundan sonraki dönemde de artarak devam edeceğini biliyoruz.”

 

“Başkan Yılmaz: Hibe Projelerinden faydalanmak istiyoruz”

 

Toroslar Belediyesi olarak projeler konusunda her türlü işbirliğine açık olduklarını ifade eden Başkan Yılmaz, “Toroslar Belediyesi olarak yeni dönemde Çukurova Belediyeler Birliğinden; özellikle, yurtiçi ve yurtdışı hibe projelerinin ve belediyeler arası işbirliği projelerinin hazırlanması ve yürütülmesinde maksimum faydalanmak istiyoruz. Bölgemize ekonomik ve sosyal alanda inovatif ve kapsayıcı yaklaşım getirecek projelerle ilgili her türlü işbirliğine açığız. Bilgi ve deneyim geliştirici çalışmalarda aktif rol almaktan onur duyarız. Bu birliği, siyaset üstü bir birliktelik olarak konumlandırıyor ve iş birliği yaparak çalışmaya devam ettiğimiz sürece çok iyi işler başararak, bölgemize önemli katkılar koyabileceğimizi düşünüyoruz.” dedi.

Başkan Yılmaz, yeni görev alan birlik üyelerine başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.