Başkan Yılmaz'dan, Annelere 110 Bin Çiçek

10.05.2021 - 11:26, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

Başkan Yılmaz'dan, Annelere 110 Bin Çiçek

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, bu yıl da salgının gölgesinde kutlanan Anneler Günü'nde anneleri yine sevindirdi.

Serada özenle saksılara konularak hazırlanan rengarenk petunya, begonya, sardunya, şebboy, portakal nergisi ve kadife çiçekleri ilçenin dört bir yanında annelere, pandemi kuralları çerçevesinde Toroslar Belediyesi Gönül Bağı ekipleri tarafından ulaştırıldı.   Şehit Annelerini Duygulandıran Ziyaret   Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'ın eşi Meltem Yılmaz, evlatlarını vatan uğruna toprağa veren şehit annelerini evlerinde, kadın mahalle muhtarlarını da muhtarlık binalarında ziyaret ederek, çiçeklerini takdim etti.   Toroslar Belediyesi tarafından Mersin Şehitliği'nde düzenlenen mevlid programında şehit yakınlarıyla da bir araya gelen Yılmaz, burada da şehit annelerini çiçeklerle karşılayarak Anneler Günü'nü kutladı.   Şehit anneleri de her zaman yanlarında olan Başkan Yılmaz'a ve eşi Meltem Yılmaz'a teşekkür ederek; "Toroslar Belediyemizin, Anneler Günü'nde şehitlikte düzenlendiği mevlid programı vesilesiyle evlatlarımızla hasret giderdik. Başkanımızdan Allah razı olsun" diye konuştu.   Başkan Yılmaz; "Annelerimizin Hayır Duaları Yeter"   Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ise belediye serasında yetiştirdikleri 110 bin çiçeği annelere ulaştırmanın büyük mutluluğunu yaşadıklarını belirterek; "Salgın nedeniyle zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bu mücadeleyi de her zaman olduğu gibi birlik ve beraberliğimizle, annelerimizin hayır dualarıyla atlatacağız. Ve inşallah hasretle yeniden kucaklaşacağız. Başımızın tacı annelerimize selam ve hürmetlerimi iletiyor, sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum" ifadelerini kullandı.
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, bu yıl da salgının gölgesinde kutlanan Anneler Günü'nde anneleri yine sevindirdi.

Serada özenle saksılara konularak hazırlanan rengarenk petunya, begonya, sardunya, şebboy, portakal nergisi ve kadife çiçekleri ilçenin dört bir yanında annelere, pandemi kuralları çerçevesinde Toroslar Belediyesi Gönül Bağı ekipleri tarafından ulaştırıldı.

 

Şehit Annelerini Duygulandıran Ziyaret

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'ın eşi Meltem Yılmaz, evlatlarını vatan uğruna toprağa veren şehit annelerini evlerinde, kadın mahalle muhtarlarını da muhtarlık binalarında ziyaret ederek, çiçeklerini takdim etti.

 

Toroslar Belediyesi tarafından Mersin Şehitliği'nde düzenlenen mevlid programında şehit yakınlarıyla da bir araya gelen Yılmaz, burada da şehit annelerini çiçeklerle karşılayarak Anneler Günü'nü kutladı.

 

Şehit anneleri de her zaman yanlarında olan Başkan Yılmaz'a ve eşi Meltem Yılmaz'a teşekkür ederek; "Toroslar Belediyemizin, Anneler Günü'nde şehitlikte düzenlendiği mevlid programı vesilesiyle evlatlarımızla hasret giderdik. Başkanımızdan Allah razı olsun" diye konuştu.

 

Başkan Yılmaz; "Annelerimizin Hayır Duaları Yeter"

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ise belediye serasında yetiştirdikleri 110 bin çiçeği annelere ulaştırmanın büyük mutluluğunu yaşadıklarını belirterek; "Salgın nedeniyle zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bu mücadeleyi de her zaman olduğu gibi birlik ve beraberliğimizle, annelerimizin hayır dualarıyla atlatacağız. Ve inşallah hasretle yeniden kucaklaşacağız. Başımızın tacı annelerimize selam ve hürmetlerimi iletiyor, sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.