Başkan Yılmaz, 'Esnafımızın Her Zaman Yanındayız'

04.12.2019 - 18:29, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Yılmaz, 'Esnafımızın Her Zaman Yanındayız'

Başkan Yılmaz, “Esnafımızın daha çok güçlenmesi, üretmesi ve ekonomiye katkı vermesi için biz de imkanlarımız ölçüsünde destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçe esnafını ziyaret ederek, taleplerini dinledi. Çavuşlu Mahallesi’nde faaliyet gösteren esnafların misafiri olan Başkan Yılmaz, her kesimin olduğu gibi esnafın da görüş ve önerilerine her zaman açık olduklarını söyledi.   “Esnafımız, Ekonominin Bel Kemiği”   Ekonominin bel kemiği olan esnafın her zaman yanlarında olacaklarını dile getiren Başkan Yılmaz, ortak akıl olgusunun önemine vurgu yaparak, “Esnafımız kalkınırsa tüm şehir kalkınır ve bunun bereketini hep birlikte yaşarız. Biz de esnafımızın imkanlarımız dahilindeki tüm talep ve önerilerini değerlendirip yanlarında olacağız ve gerekli desteği vermeye devam edeceğiz. Bu konuda projeler üretiyor, Mersin Ticaret ve Sanayi Odamız ve kentimizin dinamikleriyle işbirliği içerisinde çalışmaya önem veriyoruz. Biz esnafımızın işini kolaylaştırmak için varız” şeklinde konuştu. Başkan Yılmaz, ziyareti sırasında esnafa hayırlı işler ve bol kazançlar temennisinde bulunurken, ilçe esnafı ise Başkan Yılmaz’a bu ziyaretinden ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.        
Başkan Yılmaz, “Esnafımızın daha çok güçlenmesi, üretmesi ve ekonomiye katkı vermesi için biz de imkanlarımız ölçüsünde destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçe esnafını ziyaret ederek, taleplerini dinledi. Çavuşlu Mahallesi’nde faaliyet gösteren esnafların misafiri olan Başkan Yılmaz, her kesimin olduğu gibi esnafın da görüş ve önerilerine her zaman açık olduklarını söyledi.

 

“Esnafımız, Ekonominin Bel Kemiği”

 

Ekonominin bel kemiği olan esnafın her zaman yanlarında olacaklarını dile getiren Başkan Yılmaz, ortak akıl olgusunun önemine vurgu yaparak, “Esnafımız kalkınırsa tüm şehir kalkınır ve bunun bereketini hep birlikte yaşarız. Biz de esnafımızın imkanlarımız dahilindeki tüm talep ve önerilerini değerlendirip yanlarında olacağız ve gerekli desteği vermeye devam edeceğiz. Bu konuda projeler üretiyor, Mersin Ticaret ve Sanayi Odamız ve kentimizin dinamikleriyle işbirliği içerisinde çalışmaya önem veriyoruz. Biz esnafımızın işini kolaylaştırmak için varız” şeklinde konuştu.

Başkan Yılmaz, ziyareti sırasında esnafa hayırlı işler ve bol kazançlar temennisinde bulunurken, ilçe esnafı ise Başkan Yılmaz’a bu ziyaretinden ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.