Başkan Yılmaz, 'Kentimizin Kalkınması İçin İşbirliği Önemli'

10.12.2019 - 09:06, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Yılmaz, 'Kentimizin Kalkınması İçin İşbirliği Önemli'

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Meslek Adamları Birliği’nin (MAB) geleneksel olarak düzenlediği Dayanışma Gecesi’ne katılarak, mesleğinde öne çıkmış iş insanlarıyla bir araya geldi.

Gecede, kentin ilk ve tek ampute takımı olan ve 1’inci Lig’de kentimizi temsil eden Mersin Ampute Futbol Kulübü’nün Başkanı Ali Yanaç’a plaket takdim ederek sporculara başarılar dileyen Başkan Yılmaz, kendisinin de eski bir Meslek Adamları Birliği Üyesi olduğunu kaydetti.   Başkan Yılmaz, “Kentimizin Kalkınması İçin İşbirliği Önemli”   Meslek Adamları Birliği’nin kenti kalkındırmak adına önemli bir misyon üstlendiğini ve işbirliği içerisinde çalışan bir yapı olduğuna vurgu yapan Başkan Yılmaz, başarılı çalışmalarından dolayı Birliğin Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kadıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik etti. Başkan Yılmaz, “Ben de kuruluşundan itibaren eski bir Meslek Adamları Birliği üyesiyim. Bu anlamda birliğin kuruluş amacını bilen ve gelişmeleri yakından takip eden biriyim. Özellikle iş insanlarının birbirlerine kendilerini anlatmaları, tanıtmaları ve dayanışmaları noktasında fonksiyonel olarak kurulmuş bir dernek ve bu amaca yönelik başarılı faaliyetler yürütüyor. Böyle güzel bir geceye bizleri davet ettikleri için Birlik Başkanı Sayın Nihat Kadıoğlu ve değerli yönetimine teşekkür ederim. Birlik ve beraberlik içerisinde yürüttükleri bu güzel çalışmalarının devamını dilerim” şeklinde konuştu.   Yanaç, “Hedefimiz Şampiyonluk”   Başkan Yılmaz’ın elinden plaketini alan Mersin Ampute Futbol Kulübü’nün Başkanı Ali Yanaç ise hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, Mersin Meslek Adamları Birliği’nin Kulüplerini onurlandırmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek, plaketi kendilerine takdim eden Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a da teşekkür etti. Yanaç, “Ampute Futbol Kulübü olarak 2018 yılında takımımızı kurduk. İkinci Lig’den başladık. Geçen sene verdiğimiz büyük bir mücadeleyle birinci Lig’e yükseldik. İnşallah hedefimiz şampiyonluk. Kulübümüzde 20 sporcumuz var. Bu sporcularımızdan üçü Güneydoğu gazisi, diğerleri de çeşitli kazalarda sonradan uzuvlarını kaybetmiş çocuklarımız. Kulübümüze, desteklerinizin devamını bekliyoruz. Toroslar Belediye Başkanımız Sayın Atsız Afşın Yılmaz’a, kent protokolümüze ve Mersin Meslek Adamları Birliği Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Nihat Kadıoğlu ve değerli yönetimine teşekkür ederiz” dedi.             Meslek Adamları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kadıoğlu da Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a geceye katılımlarından dolayı teşekkür etti. Daha sonra Birliğe yeni üye olanlara rozetleri de takıldı.
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Meslek Adamları Birliği’nin (MAB) geleneksel olarak düzenlediği Dayanışma Gecesi’ne katılarak, mesleğinde öne çıkmış iş insanlarıyla bir araya geldi.

Gecede, kentin ilk ve tek ampute takımı olan ve 1’inci Lig’de kentimizi temsil eden Mersin Ampute Futbol Kulübü’nün Başkanı Ali Yanaç’a plaket takdim ederek sporculara başarılar dileyen Başkan Yılmaz, kendisinin de eski bir Meslek Adamları Birliği Üyesi olduğunu kaydetti.

 

Başkan Yılmaz, “Kentimizin Kalkınması İçin İşbirliği Önemli”

 

Meslek Adamları Birliği’nin kenti kalkındırmak adına önemli bir misyon üstlendiğini ve işbirliği içerisinde çalışan bir yapı olduğuna vurgu yapan Başkan Yılmaz, başarılı çalışmalarından dolayı Birliğin Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kadıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik etti.

Başkan Yılmaz, “Ben de kuruluşundan itibaren eski bir Meslek Adamları Birliği üyesiyim. Bu anlamda birliğin kuruluş amacını bilen ve gelişmeleri yakından takip eden biriyim. Özellikle iş insanlarının birbirlerine kendilerini anlatmaları, tanıtmaları ve dayanışmaları noktasında fonksiyonel olarak kurulmuş bir dernek ve bu amaca yönelik başarılı faaliyetler yürütüyor. Böyle güzel bir geceye bizleri davet ettikleri için Birlik Başkanı Sayın Nihat Kadıoğlu ve değerli yönetimine teşekkür ederim. Birlik ve beraberlik içerisinde yürüttükleri bu güzel çalışmalarının devamını dilerim” şeklinde konuştu.

 

Yanaç, “Hedefimiz Şampiyonluk”

 

Başkan Yılmaz’ın elinden plaketini alan Mersin Ampute Futbol Kulübü’nün Başkanı Ali Yanaç ise hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, Mersin Meslek Adamları Birliği’nin Kulüplerini onurlandırmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek, plaketi kendilerine takdim eden Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a da teşekkür etti.

Yanaç, “Ampute Futbol Kulübü olarak 2018 yılında takımımızı kurduk. İkinci Lig’den başladık. Geçen sene verdiğimiz büyük bir mücadeleyle birinci Lig’e yükseldik. İnşallah hedefimiz şampiyonluk. Kulübümüzde 20 sporcumuz var. Bu sporcularımızdan üçü Güneydoğu gazisi, diğerleri de çeşitli kazalarda sonradan uzuvlarını kaybetmiş çocuklarımız. Kulübümüze, desteklerinizin devamını bekliyoruz. Toroslar Belediye Başkanımız Sayın Atsız Afşın Yılmaz’a, kent protokolümüze ve Mersin Meslek Adamları Birliği Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Nihat Kadıoğlu ve değerli yönetimine teşekkür ederiz” dedi.

            Meslek Adamları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kadıoğlu da Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a geceye katılımlarından dolayı teşekkür etti. Daha sonra Birliğe yeni üye olanlara rozetleri de takıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.