Başkan Yılmaz, 'Milli Yüzücüler Yetiştirmek İstiyoruz'

03.07.2019 - 09:02, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Yılmaz, 'Milli Yüzücüler Yetiştirmek İstiyoruz'

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 2019 sezonu yaz okulları kapsamında düzenlenen Yüzme Kurslarının açılışını gerçekleştirdi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur.” sözüne dikkat çeken Başkan Yılmaz, “Yüzme eğitimleri ile milli yüzücüler yetiştirmeyi hedefliyoruz.”dedi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programın açılış konuşması yapan Başkan Yılmaz, “Bugün yüzme kurslarımızın  açılışını yapıyoruz. Şimdi çocuklar için tatil yapma, spor yapma zamanı. Çocuklarımız yıl boyunca çalıştılar, yaz tatiline girdiler. Yaz tatillerini yüzme öğrenerek değerlendirmeleri çok güzel. Çocuklarımız, bir sporun tekniğini öğrenir ve yapabilirse özgüveni gelişir, sportmen kişiliğiyle toplum içerisinde öne çıkar. Biz de çalışmalarımızla bunu hedefliyoruz” ifadelerine yer verdi.   “Toroslar’da yüzme bilmeyen çocuk kalmasın istiyoruz”   Yaz okulları kapsamında açılan yüzme kursuna ilginin fazla olmasından mutluluk duyduklarını belirten Başkan Yılmaz, “Buradan bir çocuğumuzun bile bu sporu profesyonel bir şekilde yapmasına vesile olabilirsek ne mutlu bize. Ve ben eminim çocuklarımızın arasından birçok lisanslı sporcu, Türkiye, Avrupa ve dünya şampiyonu çıkacak. Bizi de gururlandıracaklar inşallah. Ben çocuklarımıza güveniyorum. Bizim de görevimiz bu çalışmaları devam ettirmek ve geliştirmek. Bu tabloyu gördükçe çocuklarımızın yüzü güldükçe bizim de yüzümüz gülecek ve mutlu olacağız. Kurslarımızda emeği geçen personelimize, antrenörlerimize ve çocuklarını bilinçli bir şekilde spor aktivitelerine gönderen ailelerimize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. Başkan Yılmaz, programda çocuklarla sohbet ederek kendilerine yüzme bonesi hediye etti. Yaz tatilini yüzme öğrenerek değerlendirmek isteyen çocukların mutlulukları da yüzlerinden okundu.  Çukurova Mahallesi’nde bulunan Toroslar Belediyesi Olimpik Yüzme Havuzunda uzman antrenörler eşliğinde verilen yüzme kursları 4 haftalık 2 etaptan oluşuyor. Yaklaşık bin 500 öğrencinin kayıt yaptırdığı kurstan 7-18 yaş aralığındaki çocuklar ve gençler faydalanıyor. 19 Temmuz’da bitecek birinci etap kurslarının ardından 2’nci etap kursların kayıtları ise 10 Temmuz’da başlıyor. Yüzme kursuna katılmak isteyenler, detaylı bilgiyi 0324 324 18 65 numaralı telefonu arayarak öğrenebilirler.
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 2019 sezonu yaz okulları kapsamında düzenlenen Yüzme Kurslarının açılışını gerçekleştirdi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur.” sözüne dikkat çeken Başkan Yılmaz, “Yüzme eğitimleri ile milli yüzücüler yetiştirmeyi hedefliyoruz.”dedi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programın açılış konuşması yapan Başkan Yılmaz, “Bugün yüzme kurslarımızın  açılışını yapıyoruz. Şimdi çocuklar için tatil yapma, spor yapma zamanı. Çocuklarımız yıl boyunca çalıştılar, yaz tatiline girdiler. Yaz tatillerini yüzme öğrenerek değerlendirmeleri çok güzel. Çocuklarımız, bir sporun tekniğini öğrenir ve yapabilirse özgüveni gelişir, sportmen kişiliğiyle toplum içerisinde öne çıkar. Biz de çalışmalarımızla bunu hedefliyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

“Toroslar’da yüzme bilmeyen çocuk kalmasın istiyoruz”

 

Yaz okulları kapsamında açılan yüzme kursuna ilginin fazla olmasından mutluluk duyduklarını belirten Başkan Yılmaz, “Buradan bir çocuğumuzun bile bu sporu profesyonel bir şekilde yapmasına vesile olabilirsek ne mutlu bize. Ve ben eminim çocuklarımızın arasından birçok lisanslı sporcu, Türkiye, Avrupa ve dünya şampiyonu çıkacak. Bizi de gururlandıracaklar inşallah. Ben çocuklarımıza güveniyorum. Bizim de görevimiz bu çalışmaları devam ettirmek ve geliştirmek. Bu tabloyu gördükçe çocuklarımızın yüzü güldükçe bizim de yüzümüz gülecek ve mutlu olacağız. Kurslarımızda emeği geçen personelimize, antrenörlerimize ve çocuklarını bilinçli bir şekilde spor aktivitelerine gönderen ailelerimize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Başkan Yılmaz, programda çocuklarla sohbet ederek kendilerine yüzme bonesi hediye etti. Yaz tatilini yüzme öğrenerek değerlendirmek isteyen çocukların mutlulukları da yüzlerinden okundu. 

Çukurova Mahallesi’nde bulunan Toroslar Belediyesi Olimpik Yüzme Havuzunda uzman antrenörler eşliğinde verilen yüzme kursları 4 haftalık 2 etaptan oluşuyor. Yaklaşık bin 500 öğrencinin kayıt yaptırdığı kurstan 7-18 yaş aralığındaki çocuklar ve gençler faydalanıyor.

19 Temmuz’da bitecek birinci etap kurslarının ardından 2’nci etap kursların kayıtları ise 10 Temmuz’da başlıyor. Yüzme kursuna katılmak isteyenler, detaylı bilgiyi 0324 324 18 65 numaralı telefonu arayarak öğrenebilirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.