Başkan Yılmaz, Piknik Yapan Vatandaşlarla Sohbet Etti

15.04.2019 - 12:27, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Yılmaz, Piknik Yapan Vatandaşlarla Sohbet Etti

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, hafta sonu Anıttepe Parkı’nda aileleriyle birlikte piknik yapan vatandaşları ziyaret ederek, sohbet etti.

Çukurova Mahallesi’nde, Akbelen Bulvarı üzerinde bulunan Anıttepe Parkı’nda 7’den 70’e yoğun sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan Yılmaz, vatandaşların çay ikramını da geri çevirmedi. Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyerek not aldıran Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, çocuklarla da yakından ilgilenerek; “Belediye Başkanlığında en önemli kısım hizmet ettiğiniz insanlarla temas halinde olmaktır. Burada da vatandaşlarımızın bize olan sevgilerini görmek bizleri oldukça mutlu etti. Tek amacımız var; Toroslar halkımızın daha sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürmesidir” dedi. Vatandaşlar da Başkan Yılmaz’a hayırlı olsun dileklerini ileterek, görevinde başarılar diledi.  Kendisini makamında ziyaret etmek istediğini belirten bir bayan vatandaşla da sohbet eden Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Halkımıza kapımız her zaman açık. Çünkü biz hizmet için varız” dedi. Başkan Yılmaz, park ziyaretinin ardından Osmaniye Koop. minibüsüne binerek, yolcularla sohbet etti.  
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, hafta sonu Anıttepe Parkı’nda aileleriyle birlikte piknik yapan vatandaşları ziyaret ederek, sohbet etti.

Çukurova Mahallesi’nde, Akbelen Bulvarı üzerinde bulunan Anıttepe Parkı’nda 7’den 70’e yoğun sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan Yılmaz, vatandaşların çay ikramını da geri çevirmedi.

Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyerek not aldıran Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, çocuklarla da yakından ilgilenerek; “Belediye Başkanlığında en önemli kısım hizmet ettiğiniz insanlarla temas halinde olmaktır. Burada da vatandaşlarımızın bize olan sevgilerini görmek bizleri oldukça mutlu etti. Tek amacımız var; Toroslar halkımızın daha sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürmesidir” dedi.

Vatandaşlar da Başkan Yılmaz’a hayırlı olsun dileklerini ileterek, görevinde başarılar diledi.  Kendisini makamında ziyaret etmek istediğini belirten bir bayan vatandaşla da sohbet eden Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Halkımıza kapımız her zaman açık. Çünkü biz hizmet için varız” dedi.

Başkan Yılmaz, park ziyaretinin ardından Osmaniye Koop. minibüsüne binerek, yolcularla sohbet etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.