Başkan Yilmaz, Türkmen Şöleni’nde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

08.05.2019 - 21:27, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Yilmaz, Türkmen Şöleni’nde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Toroslar Belediye Başkanı Av.Atsız Afşın Yılmaz, Erdemli’de bu yıl 30’uncusu gerçekleştirilen Geleneksel Türkmen Şöleni’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Erdemli Belediyesi tarafından Talat Göktepe Çamlığında organize edilen şölende yerini alan Toroslar Belediyesi’nin kıl çadırı yoğun ilgi gördü. Belediye Başkanı Av.Atsız Afşın Yılmaz, çadırı ziyaret eden vatandaşlarla ve çocuklarla yakından ilgilenerek, sohbet etti. Toroslar Belediyesi halay ekibinin de gösterileriyle güne renk kattığı etkinlikte Başkan Yılmaz, halay başına geçerek, ekibin oyununa eşlik etti.             30 yıldır geleneksel olarak düzenlenen Türkmen Şöleni’nin her yıl olduğu gibi bu yılda tam bir bayram havasında coşkuyla geçtiğini belirten Toroslar Belediye Başkanı Av.Atsız Afşın Yılmaz, etkinliğe katkı sunan herkese teşekkür etti. Yörük Türkmen kültürünün yansıtıldığı Geleneksel Türkmen Şöleni’nin birlik ve beraberliği daha da pekiştirmek adına önemli bir etkinlik olduğunu kaydeden Yılmaz; “İnşallah bu şölen bundan sonra da aynı coşku ve heyecanla yapılmaya devam edecek” dedi.             Başkan Yılmaz, şölende sahne alan Halk Ozanı Gül Ahmet Yiğit’e de programa sunduğu katkılarından dolayı Türk Bayrağı ve teşekkür plaketi takdim etti.        
Toroslar Belediye Başkanı Av.Atsız Afşın Yılmaz, Erdemli’de bu yıl 30’uncusu gerçekleştirilen Geleneksel Türkmen Şöleni’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Erdemli Belediyesi tarafından Talat Göktepe Çamlığında organize edilen şölende yerini alan Toroslar Belediyesi’nin kıl çadırı yoğun ilgi gördü. Belediye Başkanı Av.Atsız Afşın Yılmaz, çadırı ziyaret eden vatandaşlarla ve çocuklarla yakından ilgilenerek, sohbet etti.

Toroslar Belediyesi halay ekibinin de gösterileriyle güne renk kattığı etkinlikte Başkan Yılmaz, halay başına geçerek, ekibin oyununa eşlik etti.

            30 yıldır geleneksel olarak düzenlenen Türkmen Şöleni’nin her yıl olduğu gibi bu yılda tam bir bayram havasında coşkuyla geçtiğini belirten Toroslar Belediye Başkanı Av.Atsız Afşın Yılmaz, etkinliğe katkı sunan herkese teşekkür etti.

Yörük Türkmen kültürünün yansıtıldığı Geleneksel Türkmen Şöleni’nin birlik ve beraberliği daha da pekiştirmek adına önemli bir etkinlik olduğunu kaydeden Yılmaz; “İnşallah bu şölen bundan sonra da aynı coşku ve heyecanla yapılmaya devam edecek” dedi.

            Başkan Yılmaz, şölende sahne alan Halk Ozanı Gül Ahmet Yiğit’e de programa sunduğu katkılarından dolayı Türk Bayrağı ve teşekkür plaketi takdim etti.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.