Bozdoğan 'Bu Kenti Olması Gereken Yere Getireceğiz'

10.04.2019 - 08:15, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Bozdoğan 'Bu Kenti Olması Gereken Yere Getireceğiz'

31 Mart Yerel Seçimini kazanarak Tarsus Belediye Başkanı olan Dr. Haluk Bozdoğan, görevine başladı. İlçe Seçim Kurulunda mazbatasını alarak Cumhuriyet alanında Atatürk Anıtı’na çelenk sunan Başkan Bozdoğan, daha sonra Tarsus Belediyesine geçerek görevi devraldı.

Başkan Bozdoğan’a, Tarsus Belediyesi’nde coşkulu karşılamanın ardından bir balkon konuşması yaparak kalabalığa seslendi. Tarsus halkına teşekkür eden Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, “Her tarafta bahar var. Çukurova’ya bahar erken geldi. Daha önce de söylediğim gibi benim ışığım Türkiye Cumhuriyeti ve ilkeleri. Yine burada Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e şükran ve minnet duygularımı özellikle iletiyorum. Benim Tarsusum 10.000 yıllık tarihi bir kent ve bu kentin eski, güçlü, şanlı, şatafatlı Tarsus'unu oluşturmak için ben ve arkadaşlarım, özellikle partili arkadaşlarım, il ve ilçe başkanımız, örgütteki bütün arkadaşlarımızla çok ama çok ciddi bir mücadele vereceğiz. Bu kenti olması gereken yere getireceğiz, hem gelir hem de eğitim düzeyinde hem de sağlık düzeyinde. Tarsus Belediyesini için dünü unutmalı, bu günü yaşamalı dedim. Kontrolleri yapıp gerekli şeyleri yapacağız. Şeffaf, üretken, sosyal belediyeciliği yani yeni nesil belediyeciliği Tarsus'a getireceğiz. En büyük isteğimiz katılımcı bir yönetim olacak ve ortak akılla bu kenti yöneteceğiz. Baştan beri söyledim, temsili değil katılımcı yönetim. Ben sadece sizin halklarınızın mücadelesini verdim. Güzel bir seçim dönemi geçirdik. Temsili yönetim olmayacak katılımcı yönetim olacak. Biz çok büyük bir milletiz, halkım için elimizden gelen herşeyi yapacağız. Artık yakamda Türk bayrağından başka bir rozet olmayacak. Size söz veriyorum 24 saat çalışacağız. Tekrar sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.
31 Mart Yerel Seçimini kazanarak Tarsus Belediye Başkanı olan Dr. Haluk Bozdoğan, görevine başladı. İlçe Seçim Kurulunda mazbatasını alarak Cumhuriyet alanında Atatürk Anıtı’na çelenk sunan Başkan Bozdoğan, daha sonra Tarsus Belediyesine geçerek görevi devraldı.

Başkan Bozdoğan’a, Tarsus Belediyesi’nde coşkulu karşılamanın ardından bir balkon konuşması yaparak kalabalığa seslendi.

Tarsus halkına teşekkür eden Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, “Her tarafta bahar var. Çukurova’ya bahar erken geldi. Daha önce de söylediğim gibi benim ışığım Türkiye Cumhuriyeti ve ilkeleri. Yine burada Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e şükran ve minnet duygularımı özellikle iletiyorum. Benim Tarsusum 10.000 yıllık tarihi bir kent ve bu kentin eski, güçlü, şanlı, şatafatlı Tarsus'unu oluşturmak için ben ve arkadaşlarım, özellikle partili arkadaşlarım, il ve ilçe başkanımız, örgütteki bütün arkadaşlarımızla çok ama çok ciddi bir mücadele vereceğiz. Bu kenti olması gereken yere getireceğiz, hem gelir hem de eğitim düzeyinde hem de sağlık düzeyinde.

Tarsus Belediyesini için dünü unutmalı, bu günü yaşamalı dedim. Kontrolleri yapıp gerekli şeyleri yapacağız. Şeffaf, üretken, sosyal belediyeciliği yani yeni nesil belediyeciliği Tarsus'a getireceğiz.

En büyük isteğimiz katılımcı bir yönetim olacak ve ortak akılla bu kenti yöneteceğiz. Baştan beri söyledim, temsili değil katılımcı yönetim. Ben sadece sizin halklarınızın mücadelesini verdim. Güzel bir seçim dönemi geçirdik. Temsili yönetim olmayacak katılımcı yönetim olacak. Biz çok büyük bir milletiz, halkım için elimizden gelen herşeyi yapacağız. Artık yakamda Türk bayrağından başka bir rozet olmayacak. Size söz veriyorum 24 saat çalışacağız. Tekrar sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.