Bu Pazarımızı Seçime Ayıralım

Siyaset 29.03.2019 - 10:39, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Bu Pazarımızı Seçime Ayıralım

CHP Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit, “Pazar günü bütün dostlarımızın, arkadaşlarımızın sandığa gitmesini sağlayalım. Sandıklar açılırken oy kullandığımız okullara gitmeniz, oradaki görevli arkadaşlarımıza moral olur. Onun için bu pazarımızı seçime ayıralım” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sabahın erken saatlerinde başladığı seçim çalışmaları kapsamında Özyiğit, Akyürek Makina İmalat Fabrikasını ziyaret etti. Referandum döneminde il başkanlığı görevini yürüttüğünü anımsatan Özyiğit, o dönemde Mezitli Belediye Başkanı ve eski milletvekillerinden Vahap Seçer ile birlikte Akyürek Makina İmalat Fabrikasına geldiklerini ve ‘Hayır’ oyu istediklerini anlattı. O dönem oy istemeye gelen üçlünün bugün Belediye Başkan adayları olduğunu ifade eden Özyiğit, kendisi ve Mezitli Belediye Başkan adayı Neşet Tarhan ile Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer için oy istedi.     Daha sonra sırasıyla İkinci Bahar Emekli Evi, Barboros Mahallesi Semt Pazarı, Dumlupınar ve Aydınlıkevler Mahallelerinde site toplantıları yapan Abdullah Özyiğit, yaptığı konuşmalarda yerel seçimleri yeni bir başlangıç fırsatı olarak gördüklerini söyledi. yen Abdullah Özyiğit,  “Bu ülkede yeni bir başlangıca ihtiyaç var. Bu yeni başlangıcın ilk adımı Pazar günü atılacak. Beka sorunu diyorlar ya, yazlık sarayları, kışlık sarayları, uçan sarayları olanlar için beka sorunu. Ama bu ülkenin birliğinin, beraberliğinin, bu ülkede güzel şeyler olmasının başlangıcı. Bu ülkede açlığın, yokluğun, yoksulluğun ortadan kaldırılmasının başlangıcı. Sandıktan çok ciddi bir mesaj vermek gerekiyor” diye konuştu. İktidar partisinin ve ortağının seçim için devletin tüm olanaklarını kullandığını, buna rağmen seçmeni etkilemekte zorlandığını ifade eden Özyiğit,  “Seçim için devletin tüm güçlerini kullanıyorlar. Ama bunlar da yetmediği için yalanlar söylüyorlar. Halk ekmek kulübelerinde çalışan herkesi örgütlemişler, CHP’li Vahap Seçer Büyükşehir Belediye Başkanı olursa halk ekmek kapatılacak, siz de ucuz ekmek alamayacaksınız diyorlar. Vahap Seçer hangi partiden geliyor? CHP’den. Sosyal demokrat bir partinin halkın çıkarını değil sermayenin çıkarını gözetmesi düşünülebilir mi? İnsanların zekasıyla dalga geçmeleri kabul edilebilir değil” dedi. Ekonomik krizin derinleştiğini, hayat pahalılığının artığını ifade eden Abdullah Özyiğit, “Bunun sorumlusunun kim olduğunu halka anlatmalıyız. Pazar günü bütün dostlarımızın, arkadaşlarımızın sandığa gitmesini sağlayalım. CHP örgütleri olarak biz sandıklara sahip çıkacağız ama bunların bu konudaki marifetine akıl sır ermez. Bu seçimde karşımıza neyi çıkaracaklarını bilmiyoruz. O nedenle sandıklar açılırken oy kullandığımız okullara gitmemiz oradaki görevli arkadaşlarımıza moral olur. Onun için bu pazarımızı seçime ayıralım” ifadelerini kullandı. Akşam saatlerindeyse Özyiğit, Sivrialan Mersin Oluşumu tarafından düzenlenen Aşık Veysel’in 46. ölüm yıl dönüm anmasına katıldı. Özyiğit, son olarak Limonluk Mahallesi’nde ev ziyaretinde bulundu.   
CHP Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit, “Pazar günü bütün dostlarımızın, arkadaşlarımızın sandığa gitmesini sağlayalım. Sandıklar açılırken oy kullandığımız okullara gitmeniz, oradaki görevli arkadaşlarımıza moral olur. Onun için bu pazarımızı seçime ayıralım” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sabahın erken saatlerinde başladığı seçim çalışmaları kapsamında Özyiğit, Akyürek Makina İmalat Fabrikasını ziyaret etti. Referandum döneminde il başkanlığı görevini yürüttüğünü anımsatan Özyiğit, o dönemde Mezitli Belediye Başkanı ve eski milletvekillerinden Vahap Seçer ile birlikte Akyürek Makina İmalat Fabrikasına geldiklerini ve ‘Hayır’ oyu istediklerini anlattı. O dönem oy istemeye gelen üçlünün bugün Belediye Başkan adayları olduğunu ifade eden Özyiğit, kendisi ve Mezitli Belediye Başkan adayı Neşet Tarhan ile Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer için oy istedi.    

Daha sonra sırasıyla İkinci Bahar Emekli Evi, Barboros Mahallesi Semt Pazarı, Dumlupınar ve Aydınlıkevler Mahallelerinde site toplantıları yapan Abdullah Özyiğit, yaptığı konuşmalarda yerel seçimleri yeni bir başlangıç fırsatı olarak gördüklerini söyledi.

yen Abdullah Özyiğit,  “Bu ülkede yeni bir başlangıca ihtiyaç var. Bu yeni başlangıcın ilk adımı Pazar günü atılacak. Beka sorunu diyorlar ya, yazlık sarayları, kışlık sarayları, uçan sarayları olanlar için beka sorunu. Ama bu ülkenin birliğinin, beraberliğinin, bu ülkede güzel şeyler olmasının başlangıcı. Bu ülkede açlığın, yokluğun, yoksulluğun ortadan kaldırılmasının başlangıcı. Sandıktan çok ciddi bir mesaj vermek gerekiyor” diye konuştu.

İktidar partisinin ve ortağının seçim için devletin tüm olanaklarını kullandığını, buna rağmen seçmeni etkilemekte zorlandığını ifade eden Özyiğit,  “Seçim için devletin tüm güçlerini kullanıyorlar. Ama bunlar da yetmediği için yalanlar söylüyorlar. Halk ekmek kulübelerinde çalışan herkesi örgütlemişler, CHP’li Vahap Seçer Büyükşehir Belediye Başkanı olursa halk ekmek kapatılacak, siz de ucuz ekmek alamayacaksınız diyorlar. Vahap Seçer hangi partiden geliyor? CHP’den. Sosyal demokrat bir partinin halkın çıkarını değil sermayenin çıkarını gözetmesi düşünülebilir mi? İnsanların zekasıyla dalga geçmeleri kabul edilebilir değil” dedi.

Ekonomik krizin derinleştiğini, hayat pahalılığının artığını ifade eden Abdullah Özyiğit, “Bunun sorumlusunun kim olduğunu halka anlatmalıyız. Pazar günü bütün dostlarımızın, arkadaşlarımızın sandığa gitmesini sağlayalım. CHP örgütleri olarak biz sandıklara sahip çıkacağız ama bunların bu konudaki marifetine akıl sır ermez. Bu seçimde karşımıza neyi çıkaracaklarını bilmiyoruz. O nedenle sandıklar açılırken oy kullandığımız okullara gitmemiz oradaki görevli arkadaşlarımıza moral olur. Onun için bu pazarımızı seçime ayıralım” ifadelerini kullandı.

Akşam saatlerindeyse Özyiğit, Sivrialan Mersin Oluşumu tarafından düzenlenen Aşık Veysel’in 46. ölüm yıl dönüm anmasına katıldı. Özyiğit, son olarak Limonluk Mahallesi’nde ev ziyaretinde bulundu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.